Tai jeigu pigių juostelinių turi, junkis į kompaniją 😂
O tai emmmm.. kaip ten Tavo digital testukas?
Oi jus siusiojanciuju komisija
Joa, kai grupinis siusiojjimas - pareina ta tokia vienybe
Mama?, lengvo ir spartaus gyjimo.
Aquabona, projektukas dabar biski stovi. Dekoras ispjautas ka turejau, bet reikes dar nusipirkt, nes po stalvirsiu labai truks kazko. Sita savaite ziauriai pila lietus ir vakar vos ne uraganai siautejo, tai ir stovi projektukas, nes virtuvej slifuot ir dulkiu kelt nesinori, lauke issinesus tokius darbus darau.
Del darbo - nezinau. Is esmes noriu, nes namie jauciuos kaip plyta po mb kaklu - jis vienas aria, bijo susirgt ar ka, kad tik nebutu taip, kad mokesciu nebutu is ko nuskaiciuot. Ir siaip tris metus namie sedet yra nuprotejimas, darbe ir pabendrauji. Plius slyksciai jauciuos pasalpa gaudama - yra kam jos labiau reikia turbut. Bet bijau, ziauriai bijau, ypac nauju vietu. Todel vistik bandysiu dar karta pas mb, gal gausis, gal si karta ir baimes ir nerimo nepradesiu mikciot ir taip toliau. Tas nerimas nejuokingas toks, su visom virskinimo problemom ir tt. I paskutini interva vos ne velavau, nes vemiau ir viduriavau
o kažką tokio susigalvot, kad nereiktų būti su žmonėm-pavedžiot kaimynų šuniukus ar kažką tokio-papildomi pinigai, kažkokia veikla, prasiblaškymas ir grynas oras
Tiesa, dabar atgaminau-jei neklystu, tik man atėjus į jūsų forumiuką, tu kalbėjai, kad bandei kažką su darbu/savanoryste bibliotekoj ar knygyne? Nepakvietė, ar pati apsigalvojai?
Pas mus irgi šiandien visą dieną lijo. Dabar išėjau laukan-o kail kveeepia. Gaiva ir gamta.
Mama , jetau uzjauciu
kad viskas sekmingai baigtus ir sustiprek... Kaip nesazininga
Jefimija,kantrybes:) jei maziukas yra,jis parodys .. as testukuose apart ot nieko nematau,na bet man sunkiai sekas ir iziuret,seselis turi but aiskus.gal kad milikona pati sugadinus tai sunku neimatyt vos matomus.
Bet linkiu rysket.
Mano fronte tuokl nieko naujo.db kazkokia mintis kad kazkas yra dar negerai,nes baigus mm praeina diena ar dvi svarios kr tada dvi dienos ryteteplioja svieziu krauju.antras ciklas va taip,taijaunzn nepatinka man taip,neatrodk kad normalu
Dabar atostogaujam, kai grysiu skambinsiu gyd.klaust gal kad apziuretu..ivf be rugsejo nedarysim, kazkaip pavargau.
Gali gal būti tiesiog kokia žaizdelė kaklelyje?