Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Tai jeigu pigių juostelinių turi, junkis į kompaniją 😂

O tai emmmm.. kaip ten Tavo digital testukas? :D

Oi jus siusiojanciuju komisija :D Joa, kai grupinis siusiojjimas - pareina ta tokia vienybe :D

Mama?, lengvo ir spartaus gyjimo.

Aquabona, projektukas dabar biski stovi. Dekoras ispjautas ka turejau, bet reikes dar nusipirkt, nes po stalvirsiu labai truks kazko. Sita savaite ziauriai pila lietus ir vakar vos ne uraganai siautejo, tai ir stovi projektukas, nes virtuvej slifuot ir dulkiu kelt nesinori, lauke issinesus tokius darbus darau.
Del darbo - nezinau. Is esmes noriu, nes namie jauciuos kaip plyta po mb kaklu - jis vienas aria, bijo susirgt ar ka, kad tik nebutu taip, kad mokesciu nebutu is ko nuskaiciuot. Ir siaip tris metus namie sedet yra nuprotejimas, darbe ir pabendrauji. Plius slyksciai jauciuos pasalpa gaudama - yra kam jos labiau reikia turbut. Bet bijau, ziauriai bijau, ypac nauju vietu. Todel vistik bandysiu dar karta pas mb, gal gausis, gal si karta ir baimes ir nerimo nepradesiu mikciot ir taip toliau. Tas nerimas nejuokingas toks, su visom virskinimo problemom ir tt. I paskutini interva vos ne velavau, nes vemiau ir viduriavau :unsure:

o kažką tokio susigalvot, kad nereiktų būti su žmonėm-pavedžiot kaimynų šuniukus ar kažką tokio-papildomi pinigai, kažkokia veikla, prasiblaškymas ir grynas oras :)

Tiesa, dabar atgaminau-jei neklystu, tik man atėjus į jūsų forumiuką, tu kalbėjai, kad bandei kažką su darbu/savanoryste bibliotekoj ar knygyne? Nepakvietė, ar pati apsigalvojai?

Pas mus irgi šiandien visą dieną lijo. Dabar išėjau laukan-o kail kveeepia. Gaiva ir gamta. 

Mama , jetau uzjauciu :( kad viskas sekmingai baigtus ir sustiprek... Kaip nesazininga :(

Jefimija,kantrybes:) jei maziukas yra,jis parodys .. as testukuose apart ot nieko nematau,na bet man sunkiai sekas ir iziuret,seselis turi but aiskus.gal kad milikona pati sugadinus tai sunku neimatyt vos matomus.

Bet linkiu rysket.

Mano fronte tuokl nieko naujo.db kazkokia mintis kad kazkas yra dar negerai,nes baigus mm praeina diena ar dvi svarios kr tada dvi dienos ryteteplioja svieziu krauju.antras ciklas va taip,taijaunzn nepatinka man taip,neatrodk kad normalu

Dabar atostogaujam, kai grysiu skambinsiu gyd.klaust gal kad apziuretu..ivf be rugsejo nedarysim, kazkaip pavargau.

Gali gal būti tiesiog kokia žaizdelė kaklelyje? 

Atsakyti

Mama?

Kaip jauties? 

Man dare A pirma syki, bet nelabai ka galiu papasakot, nes 1.UK 2. Buvo komplikaciju...

Man pakilo temperatura, nedaug, tik 37.5 kolkas, bet neramu...jei kils labiau, tai varysiu i ligonine, kad nebutu kokio uzdegimo, tuolabiau, kad nei nebuvo tokiu skausmu, nei stipraus kraujavimo. Antra karta, kai puslyte iseidinejo pati, tai "saremiavau" ir maciau ta puslyte, o si karta - nieko panasaus kolkas...o jau lygiai dvi savaites praejo.

aquabona

Berods tu klausei del tyrimu ir genetikos - visi tie einamieji padaryti (hormonai, lpl). As pastoju, pakankamai neblogai (3 kartai per nepilnus du metus), bet neissilaiko...Tai lieka tik genetika arba koks afs..gal yra ir daugiau variantu, bet as kolkas nesigilinau. Kazkaip prg trukuma as atmetu...linkstu prie UK daktaru nuomones, kad prg kritimas yra pasekme, o ne priezastis. Juk antra syki persileidau vartodama papildoma prg. O pirma karta is viso 10sav buciau laimingas zmogus su skaudanciais papais...

Atsakyti

Lucci, dar imunologiniai (tie vadinami Čikagos, bet daugiau kur dabar tiria), iš kurių AFS, bet ne tik jis, o daug daugiau.

Ląstelinio imuniteto tyrimai. Šian visas akis išvarvinau beskaitinėdama apie tai.

Atsakyti

O tai emmmm.. kaip ten Tavo digital testukas? :D

Digital testukas debiutuos, kada juostelinis pigiukas normalią antrą juostelę parodys :D 

Man kol kas nepramušė. Jau beveik namie, spėkit ką veiksiu grįžus? :D

Atsakyti

Ten

Aciu!!! Pasiskaitinesiu butinai! 

Atsakyti

Aquabona, jo, rasiau del savanorystes bibliotekose. Tai buvo atrase, bet dabar vel tylu. Nu sake, kad ten pas juos dabar pertvarkos vyksta masines ir tt. Velniai zino, ar bus kas nors. Parasys po kokiu metu :D

Atsakyti

Laikykis ir nebijok  :4u:  viskas bus gerai  :4u:  :4u:  :4u:  ai tiesa del eigos po to, tai as po dvieju savaiciu gavau israsa, nes jie tiria viska ka isima. Bet kadangi pas mane puslytes jau nebebuvo, ir aplamai jau buvo virs dvieju savaiciu praeje nuo persileidimo, tik kad kraujavau vis po biski, tai atsakyme taip ir raso, kad rasta nedaug likuciu panasios strukturos i choriona po persileidimo ir viskas. Ginekologe sake jei viskas bus gerai nebekraujuosiu tai pas ja ateit tik po tikruju menesiniu. As ju dar vis laukiu. 

Man irgi darys histologini tyrima, atsakymai bus po savaites. Puslytes ir pas mane nebus, nes "isgimdziau" ja is pirmadienio i antradieni nakti. Maniau kad mirtis tada pasibels - skaudejo taip, jog atrode, kad kazkas mane gyva pjausto. Puslyte buvo nemaza, gal puses nykscio dydzio ar net didesne.

Man pas ginekologe po 3 savaiciu...

Mama?

Kaip jauties? 

Man dare A pirma syki, bet nelabai ka galiu papasakot, nes 1.UK 2. Buvo komplikaciju...

Man pakilo temperatura, nedaug, tik 37.5 kolkas, bet neramu...jei kils labiau, tai varysiu i ligonine, kad nebutu kokio uzdegimo, tuolabiau, kad nei nebuvo tokiu skausmu, nei stipraus kraujavimo. Antra karta, kai puslyte iseidinejo pati, tai "saremiavau" ir maciau ta puslyte, o si karta - nieko panasaus kolkas...o jau lygiai dvi savaites praejo.

As jau namie. Jauciuosi fiziskai neblogai, nes dingo tie nezmoniski skausmo priepuoliai, kankine mane nuo penktadienio. Gal pagaliau nakti pamiegosiu daugiau nei 2 valandas... Taciau vel kyla temperatura...Gal cia normalu? Israse antibiotikus gerti, tai gal jie numus temperatura...

Gal tu nedelsk...Man irgi buvo tokia temperatura ir negausus kraujavimas, o pasirodo viduj jau viskas iro ir dziuvo prie gimdos sieneliu...

Atsakyti

jefimija kartojai testuka?  :4u:​ 

Atsakyti

Digital testukas debiutuos, kada juostelinis pigiukas normalią antrą juostelę parodys :D

Man kol kas nepramušė. Jau beveik namie, spėkit ką veiksiu grįžus? :D

Sysiosi :D :D

Mama?

Kaip jauties? 

aquabona

Berods tu klausei del tyrimu ir genetikos - visi tie einamieji padaryti (hormonai, lpl). As pastoju, pakankamai neblogai (3 kartai per nepilnus du metus), bet neissilaiko...Tai lieka tik genetika arba koks afs..gal yra ir daugiau variantu, bet as kolkas nesigilinau. Kazkaip prg trukuma as atmetu...linkstu prie UK daktaru nuomones, kad prg kritimas yra pasekme, o ne priezastis. Juk antra syki persileidau vartodama papildoma prg. O pirma karta is viso 10sav buciau laimingas zmogus su skaudanciais papais...

Afs gydomas (ar kontroliuojamas) tai lyg ir nebūtų baisus variantas.. gal kažkoks pakitimas sąlygoja staigų prg kritimą? Na, svarbu galų gale pajudės ledai dėl tyrimų, kad ir kokia skaudžia kaina :( 

Lucci, mama?, o kaip jūsiškai laikosi? 

Atsakyti

Aquabona, jo, rasiau del savanorystes bibliotekose. Tai buvo atrase, bet dabar vel tylu. Nu sake, kad ten pas juos dabar pertvarkos vyksta masines ir tt. Velniai zino, ar bus kas nors. Parasys po kokiu metu :D

O pati dar ten nori? :D galėtum parašyt dar kokį laiškelį, na gal užmiršo netyčia Tave :D

Man irgi darys histologini tyrima, atsakymai bus po savaites. Puslytes ir pas mane nebus, nes "isgimdziau" ja is pirmadienio i antradieni nakti. Maniau kad mirtis tada pasibels - skaudejo taip, jog atrode, kad kazkas mane gyva pjausto. Puslyte buvo nemaza, gal puses nykscio dydzio ar net didesne.

Man pas ginekologe po 3 savaiciu...

As jau namie. Jauciuosi fiziskai neblogai, nes dingo tie nezmoniski skausmo priepuoliai, kankine mane nuo penktadienio. Gal pagaliau nakti pamiegosiu daugiau nei 2 valandas... Taciau vel kyla temperatura...Gal cia normalu? Israse antibiotikus gerti, tai gal jie numus temperatura...

Gal tu nedelsk...Man irgi buvo tokia temperatura ir negausus kraujavimas, o pasirodo viduj jau viskas iro ir dziuvo prie gimdos sieneliu...

Ojej kaip baisu :( :( sveik, Brangioji! :4u:

Atsakyti

Aquabona, maniskis kaip karzygys laikosi... kalbames ir apie jo jausmus - sieloj s kaip ir pas mane, bet jis mano ramstis - visada salia, padeda kaip gali.

Atsakyti

BB, tai aišku, kad kartojau :D 

Nekelsiu, nes istorija ta pati. Aš matau, ir netgi rausvumo kažkiek. Bet kadangi jau trečia diena matau, tikrai norėčiau, kad būtų nors koks ryškėjimas, o jo nelabai yra. Pagalvojau, gal pas mane natūraliai hcg padidėjo? Kartais taip būna, tai tie jautrūs pigiukai pradeda mėtyti vaiduoklius. Man šiti niekad nemėtydavo, nematydavau net evaporacinės juostelės. O va šį ciklą kaip užstrigę visi meta. 

Na, pasikartosiu, kol nėra mmm, tol yra vilties :). OT beje pablukęs ženkliai, bet šito irgi nelabai sureikšminu. 

Man keisčiausias tas rausvas tepliojimas. Taip dar niekad nebuvo, man visada rudai pateplioja šiek tiek prieš mmm. 

Žodžiu, marianinamės toliau :D 

Atsakyti