Labutis!
Įkišau nosį paskaitinėt, kuo gyvenat, žiūriu gyvenimas verda 
Jefimija, taip smagu iš šono paskaityt tavo spirgėjimus
aš įžiūriu juostelę, tik dėl spalvos nėra aišku, atrodo tik kaip vieta kur turėtų būti juostelė, kitavertus gi testukas gal dar nespėjo užryškėt, maža kas gaunas ir iš ne tokių ryškuolių 
erborista, mieloji, skaudžiai susikaitė, siunčiu tau palaikymo šūsnį
tikrai negalima taip elgtis iš gydytojų puse, ką jau benuspręsi, ar pradėt karą su jais ar dar ką, palaikom tave 
Mama? ir lucci, laikykitės
lucci pritariu Ten, dar tie imunologiniai yr.
Guzikai, šaunu, kad pamąstai apie darbą, gal įsidrąsinsi
bet ir šiaip dabar vasara, va nustos lyt, bus veiklos smagios 
grange, tikrai keista tepliojimai... O iki ivf ne tiek ir daug, vasara greit pralekia 
Aš šiandien dariausi transvaginalinę lp
Kažkada rašiau, su vyru abu pakartojom tyrimus, viskas kaip ir ok, gyro sg agliutanacija gal ant ribos, bet gal tik taip sutapo, nes vandens geria, dabar dar ir vit.c
Buvom pas Ž konsultacijai pirmadienį, patiko ir Northway centras, ir darbuotojai, ir Ž - buvo tikra atgaiva pabendrauti su intelektualiu, komunikabiliu, konkrečiai kalbančiu, mokančiu valdyt pokalbį, apžvelgėm visus momentus, ką norėjosi, toks konstruktyvus pokalbis, echo labai švelnus (aš visad sakau, kad vyrai giniai geriau
), neaiškios kilmės nevaisingumas mūsų, sutarėm lp, ir bam ir pasidarėm
Ten pas jį darėsi šitą lp, papasakojo, ir aš nutariau (nusibezdžionavau
), nes mažiau invazinė, tai antradienį poliklinikoj ekstra tyrimai, o jau šiandien į operacinę keliavau
viskas pagal planą. Ir operacija labai patenkinta, vėlgi ir gydytoją galiu pagirt, ir anesteziologę, ir visą personalą, palata faina, mano nuotaika ir nusiteikimas pastaruoju metu ir entuziazmu ir optimizmu trykšta, net Ž pastebėjo
sako kaip ryte šypsotės prieš op, taip ir po jos taip pat atrodot ir šypsotės
šiaip viskas fainai ir gerai (meditacijų galia
).
Operacija pavyko gerai, kiaušintakiai abu pratekami, dešinys kiek siaurėja platėja, bet anatomiškai geras, abu gerų spalvų, plaukeliai juda ok, ir visa kita gut, gimda irgi graži, gimdos galinis raumuo tik toks standus, bet tą jau nuo seniai žinau, ir sako, kad tas įtakos neturi. Atsigavau lengvai, nepykino, beveik neskaudėjo, dar lašinei nesulašėjus nusprendžiau, kad noriu į wc, tai ėjom tryse
aš, vyras ir sesutė, nes sako, kad gal tik toks jausmas, visom atrodo, kad nori, bet aš iš tikro norėjau, inkstai tikrai gerai veikia pasirodo 
Žodžiu ir personalu ir aplinka patenkinti, maistą (daržoves) valgiau jau po valandėlės, paskui ir šokoladą su guminukais krimtau
matyt, energijos reikia, kai tiek ilgai nevalgius. Rezultatai geri, neskauda, iš pradžių gavau vaistų, o dabar net nieko negėriau, kraujuoju labai mažai, kaip paskutinės dienos mmm, žodžiu, rojus ir nepalyginsi ką būčiau darius lp kmuk ar pan. Iš vienos pusės smagu, kad neturiu bėdų, iš kitos pusės liekam su ta pačia diagnoze - neaiškios kilmės antrinis nevaisingumas... Bet šito žingsnio į priekį reikėjo (jei galvojam apie sekančius žingsnius), pasidarėm ir džiaugiuosi. Tai tiek naujienų iš mano stovyklos