Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mama?

As pilnai suprantu kaip jauties del "aukso puodo prasymo"...stebek temperatura ar nekyla virs 39 ir as nera neaiskiu plemu ant odos.

As po gydytojos - juju NT nieko neberodo, slapimo tyrima vietoj padare, tai uzdegimo kaip ir itarti dabar neturi pagrindo. Kaip ir patariau Mamai, liepe stebeti temperatura, oda, protini funkcionavima, abdo skausmus ir jei ka, sauti tiesiai i ligonine del galimo sepsio. Issiunte mano duomenis i Pasikartojanciu persileidimu klinika, kita savaite pridavinesiu krauja del trombofilijos ir lauksim kvietimo pirmai konsultacijai. Tai tiek. Nezinau, ar cia zingsnis pirmyn, ar mylia atgal... Bandziau uzsiminti del psichologines bukles, prasto miego - nelabai susidomejo, tai tvarkysiuos kazkaip pati.

Atsakyti

Jefimija, aš su tavim ir už tave. Sveiko proto neprarandi net "kritinėse" situacijose biggrin.gif

Nefifi, kažkaip nepastebėjau, labas  :4u: kaip tu gyva?

Dėl to sveiko proto, aš pasiginčyčiau – nežinau net, kiek testukų sugadinau be reikalo :D na, bet buvo smagu. Man kažkaip savęs varžymas belaukiant būtų dvigubas praradimas. Nei to pakylėjimo ir pasvajojimo, o skauda atėjus mmm gi vienodai, svaigai ar ne belaukiant. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 08 birželio 2017 - 22:59

kiek laiko jau jus planuojat? 

Na jau planuojam kuris laikas, bet su pauzėm gyvenimiškom. Kažkaip dar nepasiekiau to jausmo, kad va, tikrai buvo pakankamai ciklų, kur užtaikyta, bet nepavyko. Dar nekvaršinu sau galvos. Bet abu linkstam prie rimto "padirbėjimo", net ir pastumdant darbo grafikus, nes MB nemažai keliauja, tai kiek ciklų buvo, kad jo per vaisingas dienas tiesiog nebuvo namie. Nepavyks rimtai dirbant, labai į naktį netempsim ir eisim paieškoti ligų. Gi nebe jaunikliai jau. 

Atsakyti

Vakar, kai pasiskambinau ginelogei is karto pasake kada ateiti, be jokiu ten nesamoniu.

Dave nedarbinguma savaitei, kad atsigauciau psichologiskai. Jei noresiu ilgiau, sake prates. Liepe uzsiimti megstama veikla, eiti pasivaikscioti ir pan.

Sake, kad skausmas normalu, nes gimda traukiasi, bet nereikia jo kenteti. Patare gerti ibumetin. Neauksta temperatura irgi gali buti, kol viskas viduj sugis. Kita savaite kraujo tyrimus padarys.

Sutarem, kad po keleto savaiciu, kai busim iveike si etapa, susitiksim ir pradesim ieskoti persileidimo priezasciu.

Siaip dave daug patarimu kaip visapusiskai atsigauti ir truputi nuramino. 

Atsakyti

Jefimija, gaila, kad mariana baigėsi nekaip... Bet bent gerai, kad labai ilgai nesitęsė ir nekankino :)

Mama?, na, nors ginekologė žmoniška pasitaikė! Profesionalo nuraminimas, padrąsinimas, kažkoks ateities planas labai reikalinga šiuo sunkiu metu, žinau iš patirties.

Atsakyti

Sveikos, mergytės! Penktadienis!!! Kokie planai savaitgaliui? :)

Jefimija, už atėjusias :4u: na, bent visiškai ramia galva vyno išgert galėjai :D

Aha, ir aš atkreipiau dėmesį :D O ypač kai pienligės neturėjau jau kokius turbūt 4 metus :D Bet kaži ar taip greitai atsirastų pienligė dėl nėštumo, kai dar net pastojimo nėra, o tik 2-3 dpo :D Manau, kad man pienligė pasireiškė dėl to, kad poilsio per mažai buvo :)

kada testukus gadinsi? :D aš jau spirgu!

Man vel po truputi kyla temperatura..aisku neauksta, bet savijauta kaip virto briuselio kopusto...

Ryte 7.00 pasiskambinau i poliklinika, kad gauti taloneli, bet nedave, nes cia ne liga, liepe eiti tiesiai pas seimos gydytoja. Ka tik buvau nuejus - isvijo, liepe eiti pas ginekologa. Registraturoj vel neregistravo, liepe skambinti 16.00 kai bus ginekologe ir tartis asmeniskai...Gryzau namo ir guliu be jegu... Uzkniso juodai, atrodo, kad aukso puodo prasau, o reikia pratest nedarbinguma bent vienai dienai, nes su temperatura, kad ir neauksta as nepadirbsiu, nes darbas reikalaujantis max rezimo...

Kaip Tu jautiesi? Kaip sveikata? Ar temp nukrito?

aš lygiai tą patį pagalvoju...kiek vargsta mergaitės, bet smagu kad nepasiduoda! visoms po balioną !  :4u:

Jefimija - eina sau...ech... :4u:

Kisulita - nuo pienligės sako gerai su sodos tirpalu apsiplaut...blyn, nemalonus reikalas... :4u:

Mano sveikata-šeip sau. Ačiū Die kad šiandien prieina vizitas pas šeimos gydytoją dėl striumos ištyrimo. Tai apžiūrės mane, nes pradėjau baisiai kosėt...sinusitas kaip ir traukiasi- vakar padėjo spirito kompresas ant veido... :rolleyes: bet tas kosulys .... 

aš jau kitoj savaitėj pradėsiu gadint NT , bo jau tie sapnai su gražiais garbatotais vaikais baigia mane užliuliuot ... :D

šiandien 20 CD, mergaitės-jei skirs antibijotikų ... ? ar gali kokius tyrimus daryt taip anksti kad matytų iš kraujo kažką? kiek spėju, tai šiandien  6-7 DPO.

Kaip sveikata? 

Aš kitą sav irgi jau pradėsiu testukų gadinimą :D

Vakar važiavau su drauge mašinoj, kaip supykino.. prakaitas tik išpylė. Ir iki pat šiandien toks šleikštulys likęs. Žinau, kad dar anksti būtų, jei užkibo, bet jau kaip niežti nagus testukams!

Mama?

As pilnai suprantu kaip jauties del "aukso puodo prasymo"...stebek temperatura ar nekyla virs 39 ir as nera neaiskiu plemu ant odos.

As po gydytojos - juju NT nieko neberodo, slapimo tyrima vietoj padare, tai uzdegimo kaip ir itarti dabar neturi pagrindo. Kaip ir patariau Mamai, liepe stebeti temperatura, oda, protini funkcionavima, abdo skausmus ir jei ka, sauti tiesiai i ligonine del galimo sepsio. Issiunte mano duomenis i Pasikartojanciu persileidimu klinika, kita savaite pridavinesiu krauja del trombofilijos ir lauksim kvietimo pirmai konsultacijai. Tai tiek. Nezinau, ar cia zingsnis pirmyn, ar mylia atgal... Bandziau uzsiminti del psichologines bukles, prasto miego - nelabai susidomejo, tai tvarkysiuos kazkaip pati.

Kaip Tavo sveikata ir savijauta? :4u:

Atsakyti

Vakar, kai pasiskambinau ginelogei is karto pasake kada ateiti, be jokiu ten nesamoniu.

Dave nedarbinguma savaitei, kad atsigauciau psichologiskai. Jei noresiu ilgiau, sake prates. Liepe uzsiimti megstama veikla, eiti pasivaikscioti ir pan.

Sake, kad skausmas normalu, nes gimda traukiasi, bet nereikia jo kenteti. Patare gerti ibumetin. Neauksta temperatura irgi gali buti, kol viskas viduj sugis. Kita savaite kraujo tyrimus padarys.

Sutarem, kad po keleto savaiciu, kai busim iveike si etapa, susitiksim ir pradesim ieskoti persileidimo priezasciu.

Siaip dave daug patarimu kaip visapusiskai atsigauti ir truputi nuramino. 

Šauni ginekologė. Žmogiška :) laikykis! 

Atsakyti

Mama?, šaunią ginekologę turi. Neretai medicinos darbuotojai būna atbukę svetimo skausmui, todėl čia sakyčiau puiki išimtis. Tikiuosi gydytojos patarimai padės. Stiprėk.

aquabona, aš irgi spirgu. Nuo vakar papyčiai jautrūs ir padidėję, bet pikta kaip širšė, todėl įtariu, kad visgi čia PMS. :hmm:   Savaitė iki mmm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 09 birželio 2017 - 09:08

Mama, laikykis  :4u: Nėra žodžių, kurie gali paguosti, reikia tik laiko. Labai gerai, kad žmogišką ginekologę turi - maniškė po persileidimo paskambinus tesugebėjo paklaust "o tai ko man skambinat?". Pakeičiau ginekologę  :unsure: 

Temperatūra normalu, o jei antibiotikus geri, susitvarkys viskas. Labai labai gerai, kad tyrimus iš karto siūlo pasidaryt. Mano naujas ginius buvo pakraupęs, kad man nieko nedarė po persileidimo ir uždegimo (man buvo vaisius kaklely įstrigęs, rankom šalino be jokio nuskausminimo, geriau tris kartus pagimdyt :blink:, po to gėriau antibus, labai stiprius nuskausminančius etc.).

Kažkuriai mergaitei mmm užtruko po persileidimo - man atėjo po kokių 40 dienų gal. Neforsuokit, palaukit bent pirmųjų mmm, tavo organizmui reikia pailsėti, išsivalyti (nuo hormonų pakitusių). Nes taip spausdami gazą didinat kito persileidimo tikimybę.  

Jefimija, lauksim kitos marianos. Buvo linksma  :) 

Tendre, gražios vasaros tau ir tavo šeimai, o rudenį gal ir gandrai aplankys  :wub:​ 

Atsakyti

aquabona, aš irgi spirgu. Nuo vakar papyčiai jautrūs ir padidėję, bet pikta kaip širšė, todėl įtariu, kad visgi čia PMS. :hmm:   Savaitė iki mmm.

man irgi tas pats.... krūtinė jautri...bet taip būna prieš visas mmm :D 

Kaip sveikata? 

Aš kitą sav irgi jau pradėsiu testukų gadinimą :D

Vakar važiavau su drauge mašinoj, kaip supykino.. prakaitas tik išpylė. Ir iki pat šiandien toks šleikštulys likęs. Žinau, kad dar anksti būtų, jei užkibo, bet jau kaip niežti nagus testukams!

Kaip Tavo sveikata ir savijauta? :4u:

net nežinau . .šiap sau. tikiuos per savaitgaly atsigaut...

Ėj, kitą savaitę būsim net tryyyys testų darytojos   :D  jau kaip įdomu  :wub: 

Mama - kaip smagu kad yra dar tokių supratingų Gydytojų, laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

man irgi tas pats.... krūtinė jautri...bet taip būna prieš visas mmm :D

net nežinau . .šiap sau. tikiuos per savaitgaly atsigaut...

Ėj, kitą savaitę būsim net tryyyys testų darytojos   :D  jau kaip įdomu  :wub:

Aha, mačiau, kad mes čia kelios praktiškai vienodai laukiam.  :)​ 

Atsakyti

Mama?, šaunią ginekologę turi. Neretai medicinos darbuotojai būna atbukę svetimo skausmui, todėl čia sakyčiau puiki išimtis. Tikiuosi gydytojos patarimai padės. Stiprėk.

Aha, aš irgi siautėju tiesiog, vyrioks jau trečia diena vis sako, kad nu kas yyyyra, kl tokia užsiknisus :D tik man kažkaip intensyviau pradėjus planuot papai pries mm pasidarė nejautrūs. Visad taip skaudėdavo, taip skaudėdavo ir bum-ramu. Prisigalvoju ir vėl, kad su prg kažkas gal ne to. Reiks 1dienį nuvaryt ir pasidaryt, bus aišku kas ir kaip..

Aha, mačiau, kad mes čia kelios praktiškai vienodai laukiam.  :) 

NElaukiam! :D

Atsakyti