Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ooo pagaliau teigiami testukai temoj. Nu nu kas sekanti? :)

Aš nuoriu, aš nuuuoriu  :bigsmile:  :clap_1:​ 

Atsakyti

Ačiū mergaitės, dar bijau džiaugtis, žinot kaip būna...patikėsiu kai bus tyrimų atsakymai  :D​ 

Atsakyti

Aš irgi matau  :bigsmile: Dabar tik ryškėti ir ryškėti  :) 

Man tai mmm ko gero šiandien vakare arba ryt pareis. Jau švelniai rausvų išskyrų pasirodė, maudena. Na svarbu greičiau kitas ciklas.

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 06 13, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="71674555" data-time="1497361254"><div><p>Sveikos, atkelsiu čia savo klausimą.. gal kuri pagelbėsit vartotojo įkelta nuotrauka
[CODE]</p></div></blockquote><p>Pradėjus planuot geriau 400, kai pastojau geriau 800.</p><p>Kokia? Tokia kokia vaistinėje davė smile.gif dabar geriu live well atrodo tokia smile.gif</p>

QUOTE(Kisulita @ 2017 06 13, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="71674555" data-time="1497361254"><div><p>Sveikos, atkelsiu čia savo klausimą.. gal kuri pagelbėsit vartotojo įkelta nuotrauka
[CODE]</p></div></blockquote><p>Net nežinau ar svarbu kokios firmos ta folio rūgštis, aš iš pradžių gėriau tą folio rūgštį, kurią pirkau Camelia vaistinėje - maža bonkutė, žalia etiketė, dabar gaunu folio rūgštį kartu su Pregnacare  smile.gif Man sakė gerti 400 mg per dieną, tai tiek ir geriu  smile.gif​ </p>

QUOTE(aquabona @ 2017 06 13, 19:25)
<p>[CODE]</p></div></blockquote><p>Geriu 400:)</p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Sveikos. Na aš traukiuos iš NT gadinimo šį mėnesį. Baltutėlis, jokios užuominos į vaiduoklį, tai ramiakas laukiu mmm  :sleep:

Už balta  :4u: 

Simona, matau ir as, ryskekit!

Atsakyti

Net ir vakaro nesulaukiau, parėjo mmm. Neįprastai trumpas man šis ciklas, 26 dienos. Realiai O turėjo įvykt 13 cd (teigiamas ot buvo 12 cd). Na bet nors neplauksiu savaitgalį, galėsiu ramiai blūdyt po Varšuvą.

Atsakyti

Simona, kad jau čia net ne vaiduoklis :D linkiu ryškėti!  :4u: 

Man įtarinėjo vilkligę, bet nepasitvirtino. Yra imuniniai žymenys. Kokie simptomai? 

Atsakyti

Net ir vakaro nesulaukiau, parėjo mmm. Neįprastai trumpas man šis ciklas, 26 dienos. Realiai O turėjo įvykt 13 cd (teigiamas ot buvo 12 cd). Na bet nors neplauksiu savaitgalį, galėsiu ramiai blūdyt po Varšuvą.

Kaip pavydžių trumpų ciklų  :)  Man tai vis ilgėja ciklai, tai ir O ilgai laukti reikia  :unsure:​ 

Atsakyti

O kaip aquabona, atsilaiko dar, nesitestuoja?  :) Pavyzdingai laukia ketvirtadienio?  :D​ 

Atsakyti

ar gerai supratau atsakymą :

HCG 45,4 IU/L  2-4 neštumo sav?

Atsakyti

Belieka tik pasveikinti  :nestuke Laikyk ir augink dabar savo žirniuką.
Guziko sapnai pranašingi  :D​ 

Atsakyti

1-2 savaitė, arba 3-4 skaičiuojant nuo mm  :nestuke  Vat taip va, užkibo  :D  Sveikinimai didžiausi  :wub: 

Primink, kurią dpo jau pamatei vaiduokliuką?  :4u:​ 

Atsakyti