Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Radau va tokį :D

15ce7cb343a6e9e85752acdeb81178f310.jpg

O kol fotkinau, ir vėl tapo baltutėlis  :hmm:  velnias jį žino

Atsakyti

Net ir vakaro nesulaukiau, parėjo mmm. Neįprastai trumpas man šis ciklas, 26 dienos. Realiai O turėjo įvykt 13 cd (teigiamas ot buvo 12 cd). Na bet nors neplauksiu savaitgalį, galėsiu ramiai blūdyt po Varšuvą.

Oh, praleidau Tavo naujienas :(( už kito ciklo sėkmę! :4u:

Atsakyti

Oh, žiopla, dar lucci norėjau atsakyt :) dėl tattoo. Mano nuomone, jei Taviškis nori pats-iš esmės tikrai nebus prieš. Būčiau linkus galvoti, kad tiesiog šiuo momentu nepalaiko tos minties. Ir pati norėjau sakyt, kad nepaskubėk. Kad visam gyvenimuo neturėtum priminimo apie skaudų ir sunkų laikotarpį.

Pati pirmą tattoo pasidariau labai impulsyviai, bet labai jauna. Po kiek laiko naikinau. Sumokėjau dafigą ir dar biškį iž kankynę ir iki šiol žinantiems ta tattoo matosi :)

Antrą dariausi labai išjautus, su dideliu noru-lotynišką frazę. O trečia buvo labai greit sugalvota-žinojau ko noriu, ilgai ieškojau, radau hieroglifą ir sekančią dieną pasidariau. Tai tas abi iki šiol isimylėjus esu :)

Atsakyti

Simona02

Sveikinimai! 

Kisulita

As pripratus prie adatu ir skausmo  :D 

Ten

Simptomu as neieskau, tik prisiminiau, kad mociute sirgo...ir turint omeny, kad eme krauja imunologiniams, galvojau, gal verta uzklausti, jei yra nors kokia paveldimumo tikimybe. Sanarius man kartais pasuka, bet kam gi nepaskauda...

aquabona

Aciu uz patarima, kazkaip net nepagalvojau, kad paskui gali priminti si laikotarpi...bet labai noriu vistiek. O ta lotyniska fraze tavo kurybos ar kazkur rasta? Kaip zinojai, kad taisyklinga? 

Miargos, kaip mane meslungis traukyt pradejo...nakti prabudau cypdama is skausmo, blauzda kaip akmuo buvo. Ir dabar visa diena toki nepatoguma jauciu kojoj...

Atsakyti

Simona02

Sveikinimai! 

Kisulita

As pripratus prie adatu ir skausmo  :D

Ten

Simptomu as neieskau, tik prisiminiau, kad mociute sirgo...ir turint omeny, kad eme krauja imunologiniams, galvojau, gal verta uzklausti, jei yra nors kokia paveldimumo tikimybe. Sanarius man kartais pasuka, bet kam gi nepaskauda...

aquabona

Aciu uz patarima, kazkaip net nepagalvojau, kad paskui gali priminti si laikotarpi...bet labai noriu vistiek. O ta lotyniska fraze tavo kurybos ar kazkur rasta? Kaip zinojai, kad taisyklinga? 

Miargos, kaip mane meslungis traukyt pradejo...nakti prabudau cypdama is skausmo, blauzda kaip akmuo buvo. Ir dabar visa diena toki nepatoguma jauciu kojoj...

Žinau, kad norisi dabar, nes dabar esmocijos veržiasi per kraštus. Tattoo šią akimirką būtų toj kategorijoj 'rizikuoti', kaip minėjai. Savotiškas fizinis skausmas, adrenalinas ir kažkokia išraiška. Aišku, aš nežinau, gal Tau ir norisi šį gyvenimo momentą taip įamžint. Gal po kiek laiko čiūčiuosi beibį ant rankų ir tattoo primins kiek daug iki to nueita.

Mano ta lotyniška tattoo yra skirta buvo skirta beprotiškai mylimam pusbroliui, kuris nusižudė. Ir pirminės emocijos tikrai nebuvo tai, ką aš dabar norėčiau matyt ant savo kūno.

Lotynų aš mokiausi univere. Trumpai, tad Tau tikrai neišversiu :4u: man egzaminui reikėjo išmokti 100 lotyniškų frazių, viena iš jų man taaaaip įkrito širdin.. aš ją pamačiau ir man buvo kaip koks smūgis-garsi išraiška to, ką aš norėčiai pasakyti pusbroliui :) taip ji atsidūrė ant mano kūno.

Atsakyti

Mano mociute (is tecio puses), amzina atilsi, sirgo raudonaja vilklige, bet kiek isskaiciau, tai paveldimumas tik per moteriska linija... Gal as siek tiek per giliai kapstau su savo minimaliom ziniom.

Guzikai, o jei ne paslaptis, kodel itarinejo? Vilklige diagnozuojama berods atmetimo budu, nera taip, kad padaro kraujk tyrima ir bac - viskas aisku. Ar ne?

Netycia ten buvo. Man pirste prie kaulo kazkoks guzas buvo, dare ultragarsa (paaiskejo, kad vandenys), tech'as darydamas uzklause, ar visada tokie pirstai (pavadino kaip desreles - truputi patine, per sanarius), tai pazymejo rekomendacija imunologui. Tas daug klausinejo, jei gerai pamenu (cia gal pries keturis metus buvo), tai jam itarimu daug sukele mano jautrumas saulei, pora ankstyvu persileidimu be aiskiu priezasciu, silpnumo priepuoliai, klausinejo, kaip pirstai i salti reaguoja (ar neatsiranda baltos demes), nu daug ten visko, mazu tokiu, kas gali but psichosomatiniai, bet gali but ir tokie. Is simptomu itarinejo tas dvi, bet kraujas tada nepatvirtino, turejo tirt vel po pusmecio kai sake, bet va pries pora menesiu tegavau laiska, kad is sarasu isbrauke. Bet sake stebet save, ar keistu pozymiu jokiu nebus, nes rast jas tegali kai aktyvios.

Atsakyti

Simona, sveikinu :)

Belieka tik pasveikinti  :nestuke Laikyk ir augink dabar savo žirniuką.
Guziko sapnai pranašingi  :D​ 

Siaip tai be bajerio. Tik gaila, kad labai retai tie pranasingi parodo gerus dalykus, dazniau visokias nelaimes ir katastrofas.

Apie tattoo kalbant... Man jau keli metai viena mintis yra, bet nekonkreti, t.y., zinau ko ir kur noriu, bet pacio vaizdo nesukuriu iki galo. Speju, bus kaip su mano tapyba - kai jau naktim negalesiu uzmigt, sapnuosiu ta vaizda ir tt, tada pasidarysiu :) Yra dar minciu, kad kai isims loop recorder, tai randa uztatuiruot gal reikes. Siaip randu jokiu savo nei slepiu, nei gedyjuos, net tu, kurie savo pacios darbas - tai vistik mano gyvenimo istorija, ir randai man nera kazkas klaikaus, bet vat tas vienas randas man kazkoks svetimas ir nemalonus.

O kaip ziurit i piercing? T.y. auskarus, kurie ne tie du ausyse :D Man yra pora, ko nesveikai noriu nuo paauglystes laiku, tai jau kokie 15 metu, bet neprisiruosiu. Viena, kas ausy, tai mastau greitu laiku jei gausis prasivert, utu gerai iki sugriztant darban, kad sugyt spetu, nes tektu issiiminet. Bet vat snakebite (du apatinej lupoj simetriskai) tai su maistu dirbant niekaip... Man ausu skylutes sugeba uzsitraukt momentaliai net keliu metu senumo, o lupoj cia... O ir su dabartiniu antsvoriu tai nebent nosin isivert ir but kiaulaite :/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 14 birželio 2017 - 18:05

Labas :)

Simona- sveikinimai :) 

Man šiandien pusseserė parašė, kad laukiasi. Netyčia. Vieną kartą per vaisingas pasimylėjo.

Aš apsiverkiau iš pavydo.

Oi koks pazystamas jausmas :( tada jautiesi tokia niekam tikusi...

Va va,  sunus pas mus irgi labai netiketai atsirado, galvojau ir su antru bus tas pats, bet va 3+ metu nieko :(

Gal kuri yra susidurus su raudonaja vilklige ir paveldimumu?

Susidurus tik tiek kad mamos drauge sirgo. Per paumejimus budavo labai gaila zmogaus. Salia tos ligos budavo ir gausybe visu kitu ligeliu del nusilpusio imuniteto...

O ir su dabartiniu antsvoriu tai nebent nosin isivert ir but kiaulaite :/

Kuo kuo tokiu???? Kur pas tamsta antsvoris?  :hmm: 

Uzsirasiau i santarus konsultacijai, tai laisvu laiku tik rugpjucio menesi buvo  :huh2:  va kiek daug besikonsultuojanciu situo klausimu  :unsure:  liudna...

Atsakyti

Ten- magnio pagerk. Man uztenka paketeli kita magnesium diasporal isgerti ir vel ramu su meslungiais.

Buvau pas naurologa del migrenos, tai uzsivesiu dienorasti ir rasysiu skausmus ir nuo ko galejo kilti. Ziuresim kas cia bus

Atsakyti

Labas :)

Simona- sveikinimai :)

Oi koks pazystamas jausmas :( tada jautiesi tokia niekam tikusi...

Va va,  sunus pas mus irgi labai netiketai atsirado, galvojau ir su antru bus tas pats, bet va 3+ metu nieko :(

Susidurus tik tiek kad mamos drauge sirgo. Per paumejimus budavo labai gaila zmogaus. Salia tos ligos budavo ir gausybe visu kitu ligeliu del nusilpusio imuniteto...

Kuo kuo tokiu???? Kur pas tamsta antsvoris?  :hmm:

Uzsirasiau i santarus konsultacijai, tai laisvu laiku tik rugpjucio menesi buvo  :huh2:  va kiek daug besikonsultuojanciu situo klausimu  :unsure:  liudna...

Pas ką raśeisi? Kada eisi?

Tu tuos pradinius tyrimus dareisi?

Atsakyti

aquabona

Lotynu ir as mokiaus univere..  :D Bet tai buvo seniai ir netiesa  :D Man anglu kone gimtoji, bet ir tai nedrisciau versti frazes kazkieno tatoo  :D 

crazy bee

Cia man koja traukia, ne Ten  :) Turiu diasporalio, gal reikes isgerti.

O dienorastis del migrenos geras dalykas - turetum atsekti, kas itakoja. Man neurologe, turinti savo klinika rekomendavo gerai mankstinti kakla kiekviena ryta, pabandyk ir tu.

Atsakyti

lucci, gal magnio trūksta, pabandyk pagerti. Man irgi būdavo būtent naktim tokie žvėriški.

Atsakyti