Prisiminiau, kad Simona02 rašei, jog gandrą matei, tai va, tikrai pranašaujantis ženklas
Prisiminiau, kad Simona02 rašei, jog gandrą matei, tai va, tikrai pranašaujantis ženklas
Aš su pirmu irgi gandrą prieš pasidarant testą pamačiau. Tada buvo pavasario pradžia, kaip tik parskridę buvo ir pirmą kartą pamačiau. O po kelių dienų naujienas sužinojom. Gražūs sutapimai
Simona02, sveikinimai!
Nu vsio, vaziuodama namo prasuksiu pro Benu, nusipirksiu testa, nu mazu ka
Aš su pirmu irgi gandrą prieš pasidarant testą pamačiau.
Tada buvo pavasario pradžia, kaip tik parskridę buvo ir pirmą kartą pamačiau. O po kelių dienų naujienas sužinojom. Gražūs sutapimai
Aš irgi neseniai mačiau gandrą virš namo skrendantį, bet čia praeitame cikle, tai man nesutapo
Bat gražu, kai sutampa, na ir to gandro tokia graži simbolinė reikšmė
Nu vsio, vaziuodama namo prasuksiu pro Benu, nusipirksiu testa, nu mazu ka
Dar mm neatėjo? Kada maždaug turėtų būti?
Nu jei apie gandrus tai as uzvakar mieste maciau, kaip tik vaziavau pro mamos nama, skrido kaip tik virs namo, as ten gyvenau 16 metu, issikrausciau pries pusantros savaites. Nu velnias daba galvoju, gandras gal nezino mano naujo adreso ???
Dar mm neatėjo?
Kada maždaug turėtų būti?
Kisulita - mano mmm velnias zino kad turi buti, po persileidimo ir abrazijos dar taip ir nebuvo....
Damutės, gal kuri esat dariusi Clear Choice testą? 10miu. Ar meta išdžiūvimo liniją?
O kaip aquabona, atsilaiko dar, nesitestuoja?
Pavyzdingai laukia ketvirtadienio?
![]()
Nejuokink..
man pačiai iš savęs juokinga. Vakar jau galvojau vsio, ramu, šūdinas prg. Šiandien prisiskaičiau, kad būna ir su blogesniais pastoja. Pasidariau ir vėėl testą
šlapią palikau visiškai baltą, po kokio pusvalandžio radau su vaiduokliu. Arba ir vėl su išdžiūvimo linija
visą dieną lakstau tikrint ar mm neatėjo.
Jei ryt nepramuš-kartosiu easy test
Kada Tu gadinsi??
ar gerai supratau atsakymą :
HCG 45,4 IU/L 2-4 neštumo sav?
SVEIKINU!!!!!!
Primink.kada mm turi būti?
Ne, matyt ten vėl išdžiūvimo linija, nes nufotkinau ir vėl viskas nublanko, baltas liko
Kisulita - mano mmm velnias zino kad turi buti, po persileidimo ir abrazijos dar taip ir nebuvo....
Po abrazijos nelaukei mmm ir iškart planuot pradejot?
Sveikinimai!!!