Kokia proga tortukas? Pailsėk savaitgalį ir atgauk jègas!
Tortuka gaminau vyro mociutes gimtadienio proga Gavosi toks sotus, kad beveik niekas pilno gabaliuko neiveike
Poilsio tai negavau, vel kalnas darbu
Aš šiandien pridaviau kraują tyrimams, atsakymai lyg ir normoj? Bent man iš pirmo žvilgsnio taip pasirodė.. gydytoja pirmadienį pakomentuos, bet o tačiau lyg ir nusiraminau..
Gal būtų galinčių pakomentuoti plaćiau?
O beje, ta rytinė meilė.. čia taip vos prabudus, ar tiesiog pirmoj dienos pusėj?
maniškis labai nemėgsta seksuot tik prabudęs
Reiktų nefifi arba ten arba lucci, kad pakomentuotų Jos čia pas mus pasikausčiusios hormanų reikaluose
O kokį čia tyrimą dareisi, kurią ciklo dieną? Čia pati sužinojai, kad tokius reikia daryti, ar gydytoja patarė?
Meilė rytais? Kaip atsikelti
Dėl gero tikslo, tai gal būtų galima ir pasistengti atsikelti, bet aš po visko dar mėgstu pagulėti kojas iškėlusi, tai iš reiktų anksti keltis
Kisulita
3-5cd
As intensyviai keliauju si savaitgali...vakar daviausi po uolas ir kalnus, siandien varau svilint dupce i pajuri.
O, ačiū Tai jeigu ryt nukris bt, poryt bus mm, tai penktadienį bus 3 cd, reikia pasižiūrėti kur arčiausiai daro
O gal kokius dar hormonus reiktų įsitirti, ne tik šiuos du?
Aš šį savaitgalį intensyviai užsiimiau namo reikalais, o šiandieną paskirsiu sau Einu darytis žolių kaukę plaukams, o po to veido kaukę iš gasulo molio - nenėščia, bet bent jau graži
Reiktų nefifi arba ten arba lucci, kad pakomentuotų
Jos čia pas mus pasikausčiusios hormanų reikaluose
O kokį čia tyrimą dareisi, kurią ciklo dieną? Čia pati sužinojai, kad tokius reikia daryti, ar gydytoja patarė?
Meilė rytais?
Kaip atsikelti
Dėl gero tikslo, tai gal būtų galima ir pasistengti atsikelti, bet aš po visko dar mėgstu pagulėti kojas iškėlusi, tai iš reiktų anksti keltis
![]()
Dariausi aš 2cd, nes man 1dieniui būtinai reikėjo atsakymų. Pasidomėjau, kad 2cd jie daromi ir viskas ok. Mano ginė buvo prirašius dar daugiau tyrimų, bet juos darysiu, jei VK ginė lieps. Nes nu kažkaip.. vienas tyrimas 11eur, tai visus sudėjus suma gaunasi jau
Ai žinok pradėjau skaityt, kad lyg ir nėra viskas normoj. Ir tada nusprendžiau, kad gana skaityt. Nu nueisiu pas gydytoją, kuri tame nusimano-pakomentuos ir paskirs vaistukus. Ir gal viską greit patvarkys. Nes aš toks žmogus, kad kuo daugiau skaitau, tuo daugiau bėdų matau, tuo labiau stresuoju ir prisigalvoju sau visokių baisybių. Tai žodžiu palieku gydytojams komentarus.
Ryt varau į Santariškes su tyrimais ir žiūrėsim
Kokį ten tortuką darai? Aš kepu varškės apkepą kažkaip susikaupė daug varškės šaldytuve
Kaaaaaaarsta... Vakar nuo saules visas rankas isbere - negalejau nuo niezulio uzmigt, plius kazkas i peda krimstelejo, tia irgi niezulys... Siandien toj vietoj kaip melyne patinus. Pabudau - karsta, galva spaudzia, iki vonios nusivilkau - o siaubeli - lupa sutinus virsutine! Pusryciam antihistaminu tabletuke. Tai kai tik veikt eme supratau, kad ir nosis uztinus buvo ir neprakvepavau. Nezinau, ar nuo saules cia, ar kazkas lauke tokio zydi, bet brrr. Siandien i lauka net nelendu, paziurejau, kad +28 - sakau velniop. O sesei mano dar vesu Kaip skirtingai zmoens reaguoja.
Sveikos, kaip savaitgalis?
Aquabona, geri tavo tyrimai, nei pridėsi, nei atimsi, nėr prie ko prisikabinti ką tu kur prisiskaitei? Vienintelis, prie ko galima būtų kabinėtis, tai kad LH/FSH santykis nėra 1:1. Bet čia turbūt dėl to, kad cd2 dareisi tyrimus. Būtum padarius diena ar dviem vėliau, LH būtų kiek aukštesnis.
Aš kepu ir guzikui į alergijų draugiją prašausi. Labai suaktyvėjo šienligė, tai ir tabletes ryju, ir purškaliuką į nosį su moliu, bet vistiek akis niežti, nosis užsikimšus
Kaip nenoriu į darbą ryt
Kaaaaaaarsta... Vakar nuo saules visas rankas isbere - negalejau nuo niezulio uzmigt, plius kazkas i peda krimstelejo, tia irgi niezulys... Siandien toj vietoj kaip melyne patinus. Pabudau - karsta, galva spaudzia, iki vonios nusivilkau - o siaubeli - lupa sutinus virsutine! Pusryciam antihistaminu tabletuke. Tai kai tik veikt eme supratau, kad ir nosis uztinus buvo ir neprakvepavau. Nezinau, ar nuo saules cia, ar kazkas lauke tokio zydi, bet brrr. Siandien i lauka net nelendu, paziurejau, kad +28 - sakau velniop. O sesei mano dar vesu
Kaip skirtingai zmoens reaguoja.
Ojergutèliau ar taip gali būt nuo saulės, jei nesideginai? Tiesiog nuo karščio? Gal tikrai kažkas žydi. Bet gi ir pavojinga tokie dalykai..
Sveikos, kaip savaitgalis?
Aquabona, geri tavo tyrimai, nei pridėsi, nei atimsi, nėr prie ko prisikabinti
ką tu kur prisiskaitei? Vienintelis, prie ko galima būtų kabinėtis, tai kad LH/FSH santykis nėra 1:1. Bet čia turbūt dėl to, kad cd2 dareisi tyrimus. Būtum padarius diena ar dviem vėliau, LH būtų kiek aukštesnis.
Aš kepu ir guzikui į alergijų draugiją prašausi. Labai suaktyvėjo šienligė, tai ir tabletes ryju, ir purškaliuką į nosį su moliu, bet vistiek akis niežti, nosis užsikimšus
![]()
Kaip nenoriu į darbą ryt
![]()
ai nu va ir prisiskaičiau, kad lh/fsh santykis prastas gana. Daug kur rašo, kad svarbiausia, jog lh žemesnis. Bet šiaip ar taip santykis turėtų būti 1:1 maždaug, kaip ir Tu sakai. Dar čia gal kažkaip susiję su tuo žemu mano prg. Nu tipo lh žemokas ir nestimuliuoja kažkaip ten progesterono gamybos.
Dar prisiskaićiau, kad norint pastot tth rekomenduojamas iki 2. Ir tada susiparinau ir nusprendžiau, kad gana skaityt
Merginos, užuojauta dėl alergijų!
Dariausi aš 2cd, nes man 1dieniui būtinai reikėjo atsakymų. Pasidomėjau, kad 2cd jie daromi ir viskas ok. Mano ginė buvo prirašius dar daugiau tyrimų, bet juos darysiu, jei VK ginė lieps. Nes nu kažkaip.. vienas tyrimas 11eur, tai visus sudėjus suma gaunasi jau
Ai žinok pradėjau skaityt, kad lyg ir nėra viskas normoj. Ir tada nusprendžiau, kad gana skaityt. Nu nueisiu pas gydytoją, kuri tame nusimano-pakomentuos ir paskirs vaistukus. Ir gal viską greit patvarkys. Nes aš toks žmogus, kad kuo daugiau skaitau, tuo daugiau bėdų matau, tuo labiau stresuoju ir prisigalvoju sau visokių baisybių. Tai žodžiu palieku gydytojams komentarus.
Ryt varau į Santariškes su tyrimais ir žiūrėsim
Kokį ten tortuką darai? Aš kepu varškės apkepą
kažkaip susikaupė daug varškės šaldytuve
O atėjusi į kliniką tiesiog pasakei, kad nori FSH, LH ir t.t. ir viskas, padarė?
Aš dariau pieniško šokolado tortą su karamelės ir riešutų užpilu Į tortą suėjo 650 g. maskarponės,tai manau įsivaizduoji kodėl niekas neįveikė gabaliuko
Mmm, varškės apkepus aš mėgstu Bet nemoku jų gaminti