Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

O kada turėtum grįžti į darbą? Yra galimybė biuletenį prasitęst? Gal gali nekelt kai darbas skambina? Pasakius, kad kol yra biuletenis, tol tikrai negrįši?

Parodyk nagučius :)

I darba ryt gryztu... Siandien mano ginekologe kita pavadavo, tai jezau kokia neprofesionali ir nekompetetinga gydytoja, brrr.... Primine senus laikus, kol savosios dar nebuvau radus :huh2: 

Nagu cia nenoriu kelti del asmenybes vieso identifikavimo galimybes :D  Nesinoretu, kad klientes paskui zinotu tokias problemas :unsure:​ 

Atsakyti

Aš iš endokrinologo konsultacijos. TTH neštumo metu turėtų būt žemesnis, tai skyrė tiroksino...Pirmą kart geriu tokį dalyką, kontrolė po dviejų savaičių...Šiek tiek neramu...

Pas norimą ginę 21 dienai laisvų vietų nėra, užrašė į laukiančių sąrašą, tikiuos atsiras vieta....

Atsakyti

Ko gero niekas nesitiki, kad taip gali nutikti. Mes su vyru vis atidėliojom, o paskui taip susimąstėm, kad o jeigu nesigaus taip lengvai, kaip pirmas. Visgi ne jaunyn einam. Tikiuosi geriausio, dar tik 2 mėnesiai praėjo. O po kiek laiko jūs antrą pradėjot planuoti?

Labai nesisaugojom nuo pat vaiko gimimo. Bet kai sunui buvo 3+m nusprandem kad pasiruose esam ir antram.

crazy_bee, aš 1dienį varau į Santariškes pas Diržinskienę. Jei patiks ir informatyviai vizitas praeis, naikinsiu savo atsarginę rezervaciją pas Klimą :) pas mane ji liepos 24d. Jei Tau tiks, galėsi čiupti-vis greičiau :) 

Tiks :) kaip tik busiu po atostogu, pailsejusi :D

O tiesa, tyrimai visi geri buvo? Dėl to liepė laukt?

Visi tyrimai geri, MB SG kiek prastesne buvo, bet gruodi pries atliekant IVF buvo ideali.

Liepe laukt, nes jauni, viena vaika turim, tyrimai geri, anot jo nera kur skubeti, nes IVF didele apkrova organizmui, ir kol yra galimybe naturaliai, tai ir bandyt.

Gal žinot kokį stebuklingą būdą pasveikt per parą? Man kaip visada, kaip kokia kelionė nusimato, taip aš paslika  :cry2: Nosis užsikišus bele kaip, kosulys jau kimba, galvą nuo ištisinio pūtimo irgi plėšia. 

Man padeda nimesil. Nuo visu ligu :lol: 

Atsakyti

Beladona sugadino benuka, ryskiai neigiamas  :ax:  laukiu mmm, labai laukiu, greiciau ateitu  :bigsmile:

Kazkuri mergaite klause ar po abrazijos nieko nelaukus pradejom planuot, tai taip, nes laukt as laiko nebeturiu, man 39 metai eina  :mirksiukas: Abrazija dariusi gydytoja sake nelaukit, gyvenkit, megaukites, jei organizmas bus nepasirenges tai ir nepastosit. 

Na žiūriu kiekvienas gyd kitaip sako. :) Sesei sakė sulaukt būtinai pirmųjų mm ir po 3-6 mėn geriausia planuot.

P.s. Ir jos amžius panašus.  Tai gyd ir sakė aišku metai stuksi jau, bet geriau islaukt bent 3 mėn.

Atsakyti

Janima

Nematau reikalo laukti 3men, jei nestumas buvo mazas, nebuvo komplikaciju ir psichologine bukle gera...Man tiek po antrojo, tiek po treciojo karto leido planuoti po vienu mm. 

Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif visai jus apleidau, ot nepavyzdinga naujokė unsure.gif Bet viską būtinai pasiskaitau bent su rytine kava darbe!
Aš vis dar nelaukiu mmm 06.19, o tiksliau, visą kitą sav., nes ciklas bent aną mėn buvo pailgėjęs daugiau negu savaitę. Šį ciklą pirmą kartą matuoju BKT, labai keistas tas mano grafikas... na bet sunku kažką spręsti iš vieno ciklo.
Užsirašiau pas naują endokrinologę dar kartą pasikalbėti ir ištirti skydliaukę dėl mano hipotirozės ir pas naują ginekologę dėl PKS... Kai nustatė šias abi ligas, tiesiog išklausiau ir man tai neatrodė "nuosprendžiu", bet dabar pasidarė neramu širdyje ir noriu kuo daugiau išsiaiškinti dėl dabartinės situacijos kūne ir įtakos pastojimui...
Žinot, labai smagu vis paskaityti temą, kad ir kokios naujienos, kartu jūs randate optimizmo visame kame! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiza: 16 birželio 2017 - 06:55

Janima

Nematau reikalo laukti 3men, jei nestumas buvo mazas, nebuvo komplikaciju ir psichologine bukle gera...Man tiek po antrojo, tiek po treciojo karto leido planuoti po vienu mm. 

Na kaip jai sakė, jei iškart bandysit gali greitai uzkibt, bet didesnė tikimybė kad tas pats kartosis.

Tai aišku jau pastebėjau, kad labai skirtingos nuomonės dėl.to  :4u: 

Atsakyti

Na kaip jai sakė, jei iškart bandysit gali greitai uzkibt, bet didesnė tikimybė kad tas pats kartosis.

Tai aišku jau pastebėjau, kad labai skirtingos nuomonės dėl.to  :4u:

Janima, kaip sesei sekes pastot ? Pavyko ? 

Labas rytas visoms, su penktadieniuuuu!!!!!!!

Atsakyti

Sakiau, SAKIAU pleskit meile rytais, moteros :D Kazi, gal ir man suveiks. Kaip tik atsizymejom, nes ciupinaus kakleli ir taip vos ne gimdon pirstas maktelejo O_O Sakau - brangusis, pas mane giliai skylej - gili skyle... Tai tas is juoko vos nuo lovos nenusikociojo. Siaip biski temperaturas uzmetus, bet truputi gaudau, tai turetu pasitvirtint O kada - sian manau gal, gal ryt, bus matyt, sutvarkysiu tada sarasiuka. Kazkaip galvojau si menesi praleisim, nes va ir sese sian atvaziavo, o maniskis vaiksto visas "va kaip gerai spejom". Tik kad as dabar kazkodel jauciuos kaip pneumatiniu kuju (kur asfalta kapoja) "padaryta" :huh2: Vaikstau tokia be nuovokos, smegenys neveikia, demesio nepakoncentruoju, mintys sokineja arba isvis galvoj tuscia. Net zinute dabar rasyt sunku, skaitau vis, nes pamirstu ka rasiau :D Nu tokia blonde blonde (nieko asmenisko blondinems, tiesiog as gan nesenai blondine, tai neipratus, neprisitaikius :D )

Guzikai, sventi zodziai, meile rytais yra jega :D va kodel pas mane ir auga Ausrine :D rytines meiles vaisius  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Guzikai, sventi zodziai, meile rytais yra jega :D va kodel pas mane ir auga Ausrine :D rytines meiles vaisius  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Na dabar kai pagalvoju, sūnus pas mus atėjo irgi ne vakare pasimylavus. Kažkiek esmės gal tame tikrai yra  :) 

Atsakyti

Janima, kaip sesei sekes pastot ? Pavyko ? 

Labas rytas visoms, su penktadieniuuuu!!!!!!!

Jau 1,5 m po.abrazijos ir net nekibo... :( Nors abrazijos metu viską patikrino ir sakė kliūčių pastojimui nemato. 

Atsakyti

Laba diena!

Meile ryte  :hmm: kazi kaip reiktu man prisiversti, nes rytais galvoju kaip dar 5min pamiegot, o ne "o, kaip cia smagu butu pasisexinti"... :lol: 

O as siandien suzinojau kad mano kolege laukiasi... Visai dziaugiuosi uz ja :) tik va mintis iskart kilo- o kas dirbs uz ja kai ji iseis dekretiniu :lol:

Skandis streikuoja, pykina visa ryta  :(​ 

Atsakyti