Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(crazy bee @ 2017 06 16, 10:16)
</p><p></p><p></p><p>O as siandien suzinojau kad mano kolege laukiasi... Visai dziaugiuosi uz ja smile.gif tik va mintis iskart kilo- o kas dirbs uz ja kai ji iseis dekretiniu lotuliukas.gif</p>

Mūsų įmonėje labai išvystyta vidinė karjera, tai jeigu sužinoma, kad kuri laukiasi, pusė džiaugiasi dėl galimybės užimti jos vietą biggrin.gif Iš tikro nejuokinga, ta didelė konkurencija labai trikdo planuojant... unsure.gif
Atsakyti

crazy bee, va ta ryto meilė ir manęs nevilioja, aš net žadintuvo rytais negirdžiu (arba autopilotu išjungiu ir toliau pučiu į akį), jei ne vyras, miegočiau ilgai ilgai :lol:  bet sakiau nu reikės pamėginti, maža ką  :D 

Atsakyti

Juokas juokais bet ir skaičiau kažkur kad rytiniai yra geriau planuojant :)

Atsakyti

na jau kitą ciklą kaip pabirs teigiami NT, nespėsim neštukes skaičiuot  :)  visos praktikuos rytinę meilę  :wub: 

turiu paskutinį NT, reiks pasidaryt, reikia žiūrėt ar ryškėja  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mūsų įmonėje labai išvystyta vidinė karjera, tai jeigu sužinoma, kad kuri laukiasi, pusė džiaugiasi dėl galimybės užimti jos vietą biggrin.gifIš tikro nejuokinga, ta didelė konkurencija labai trikdo planuojant... unsure.gif

Pas mus irgi, taciau nera tokio zmogaus kuris galetu uzimti jos vieta. Mazai jaunu ir perspektyviu zmoniu :(

crazy bee, va ta ryto meilė ir manęs nevilioja, aš net žadintuvo rytais negirdžiu (arba autopilotu išjungiu ir toliau pučiu į akį), jei ne vyras, miegočiau ilgai ilgai :lol:  bet sakiau nu reikės pamėginti, maža ką  :D

:hm: reiks kita men pabandyti gal ir man, nes sis ciklas nuplauke...

Sedziu ir galvoju... Darbe buna toks nestukiu bumas, ir nuolat i dekreta iseina burelis , mazum spesiu ir as i ta traukini...nes visad likdavau ant ledo...

Atsakyti

Su penktadieniu merginos! 

creazy bee, tuomet pirmadienį duosiu žinot, jei atlaisvinsiu vietą pas Klimą :)

Aš šiandien pridaviau kraują tyrimams, atsakymai lyg ir normoj? Bent man iš pirmo žvilgsnio taip pasirodė.. gydytoja pirmadienį pakomentuos, bet o tačiau lyg ir nusiraminau..

Gal būtų galinčių pakomentuoti plaćiau? :)

72143f1500517c00418bacd6cb748d78154.png

Simona, kaip Tavo tas paskutinis testukas? :)

O beje, ta rytinė meilė.. čia taip vos prabudus, ar tiesiog pirmoj dienos pusėj? :D maniškis labai nemėgsta seksuot tik prabudęs :D

Atsakyti

HA!!! PAGALIAU!! Kaip normalus, suauge, atsakingi zmones - PERSIRASEM i poliklinika nauja :D Dabar 3-4 savaites palaukt, kol viskas pereis ir tt., bet pagaliau :D Dabar taip susikaupt ir pas dantistus prisiregistruot :unsure:  Va cia tai rimta. Pries pora dienu nakti lovoj prisiminiau - panikos ataka kabinosi gal pusantros valandos ir uzmigt is siaubo negalejau vien nuo minties :unsure:

Atsakyti

Nuozmuzis guzikeli, tu mano draugas - man nakti visos mintys sueina galvon: visi nepadaryti darbai, ateinantys ivykiai ir tada amen miegui, labas vaistukams :unsure: 

Atsakyti

Nuozmuzis guzikeli, tu mano draugas - man nakti visos mintys sueina galvon: visi nepadaryti darbai, ateinantys ivykiai ir tada amen miegui, labas vaistukams :unsure:

Jooooo, lygiai lygiai tas pats. Ka padaryt, kaip tai padaryt, kaip suplanuot, kad pavyktu, o kodel nepavyksta, o kas negerai, o jeigu nesigaus ir tt. ir pns. ir visaip taip.  :friends:

Atsakyti

Jetau, merginos, aš vos gyva...  :ohmy:  Kokią šiandien darbo dieną sunkią turėjau, nuo 6 ryto kaip bitutė, iš darbo tik 20 val. išėjau, o dar grįžusi turėjau tortą gaminti... Tai dabar kepa orkaitėje, o aš guliu, tokia pavargusi, kad net pykina  :D  Visa ši savaitė tokia sunki buvo, miegojau po 5-6 val., nežinau kaip aš išgyvenau  :D​ 

Atsakyti

Jetau, merginos, aš vos gyva...  :ohmy:  Kokią šiandien darbo dieną sunkią turėjau, nuo 6 ryto kaip bitutė, iš darbo tik 20 val. išėjau, o dar grįžusi turėjau tortą gaminti... Tai dabar kepa orkaitėje, o aš guliu, tokia pavargusi, kad net pykina  :D  Visa ši savaitė tokia sunki buvo, miegojau po 5-6 val., nežinau kaip aš išgyvenau  :D 

Kokia proga tortukas?

Pailsėk savaitgalį ir atgauk jègas! :4u:

Atsakyti

The White Company fanes!

Gavau kupona naujiem klientam 15% nuolaida. Kas norit - i asmenines man. Galioja iki birzelio 30.

Atsakyti