Mūsų įmonėje labai išvystyta vidinė karjera, tai jeigu sužinoma, kad kuri laukiasi, pusė džiaugiasi dėl galimybės užimti jos vietą

Mūsų įmonėje labai išvystyta vidinė karjera, tai jeigu sužinoma, kad kuri laukiasi, pusė džiaugiasi dėl galimybės užimti jos vietą
Iš tikro nejuokinga, ta didelė konkurencija labai trikdo planuojant...
Pas mus irgi, taciau nera tokio zmogaus kuris galetu uzimti jos vieta. Mazai jaunu ir perspektyviu zmoniu
crazy bee, va ta ryto meilė ir manęs nevilioja, aš net žadintuvo rytais negirdžiu (arba autopilotu išjungiu ir toliau pučiu į akį), jei ne vyras, miegočiau ilgai ilgai
bet sakiau nu reikės pamėginti, maža ką
reiks kita men pabandyti gal ir man, nes sis ciklas nuplauke...
Sedziu ir galvoju... Darbe buna toks nestukiu bumas, ir nuolat i dekreta iseina burelis , mazum spesiu ir as i ta traukini...nes visad likdavau ant ledo...
Su penktadieniu merginos!
creazy bee, tuomet pirmadienį duosiu žinot, jei atlaisvinsiu vietą pas Klimą
Aš šiandien pridaviau kraują tyrimams, atsakymai lyg ir normoj? Bent man iš pirmo žvilgsnio taip pasirodė.. gydytoja pirmadienį pakomentuos, bet o tačiau lyg ir nusiraminau..
Gal būtų galinčių pakomentuoti plaćiau?
Simona, kaip Tavo tas paskutinis testukas?
O beje, ta rytinė meilė.. čia taip vos prabudus, ar tiesiog pirmoj dienos pusėj? maniškis labai nemėgsta seksuot tik prabudęs
HA!!! PAGALIAU!! Kaip normalus, suauge, atsakingi zmones - PERSIRASEM i poliklinika nauja Dabar 3-4 savaites palaukt, kol viskas pereis ir tt., bet pagaliau
Dabar taip susikaupt ir pas dantistus prisiregistruot
Va cia tai rimta. Pries pora dienu nakti lovoj prisiminiau - panikos ataka kabinosi gal pusantros valandos ir uzmigt is siaubo negalejau vien nuo minties
Nuozmuzis guzikeli, tu mano draugas - man nakti visos mintys sueina galvon: visi nepadaryti darbai, ateinantys ivykiai ir tada amen miegui, labas vaistukams
Jooooo, lygiai lygiai tas pats. Ka padaryt, kaip tai padaryt, kaip suplanuot, kad pavyktu, o kodel nepavyksta, o kas negerai, o jeigu nesigaus ir tt. ir pns. ir visaip taip.
Jetau, merginos, aš vos gyva... Kokią šiandien darbo dieną sunkią turėjau, nuo 6 ryto kaip bitutė, iš darbo tik 20 val. išėjau, o dar grįžusi turėjau tortą gaminti... Tai dabar kepa orkaitėje, o aš guliu, tokia pavargusi, kad net pykina
Visa ši savaitė tokia sunki buvo, miegojau po 5-6 val., nežinau kaip aš išgyvenau
Jetau, merginos, aš vos gyva...
Kokią šiandien darbo dieną sunkią turėjau, nuo 6 ryto kaip bitutė, iš darbo tik 20 val. išėjau, o dar grįžusi turėjau tortą gaminti... Tai dabar kepa orkaitėje, o aš guliu, tokia pavargusi, kad net pykina
Visa ši savaitė tokia sunki buvo, miegojau po 5-6 val., nežinau kaip aš išgyvenau
![]()
Kokia proga tortukas?
Pailsėk savaitgalį ir atgauk jègas!