Ačiū
Mano gyvsidabriniai iškeliavo iš namų su pat pirma minutę, kai susiliaukiau dukrytės. Nors man asmeniškai, jie patikimesni
Sveikos..
kazkaip apretejo mano apsilankymai.
permeciau greit, ziuriu geru naujienu yra.
Ačiū visoms už linkėjimus
Tai viskas gerai
![]()
širdutė plaka, viskas daktarui pasirodė tobulai, suplojo katučių net
žiauriai pozityvus vizitas, pagal echo - beveik 10 savaičių. T.y. daugiau, nei pagal mmm.
Aha, žuvį valgau. Aš mėsą nustogau valgyt dėl to, kad man nuo jos bloga būdavo. Stodavo skrandis, pykindavo, tai po truputį mažinau mažinau ir nustojau kankintis...
super, ir toliau taip , viskas bus gerai iki galo
Sveikutes
atnesu virusiuku jums
siandien turejom skana, musu lelius paauges, juda, rankutem mojuoja, viskas lyg ir gerai, lauksiu dabar kraujo atsakymu del apsigimimu, bet mes tikim kad viskas bus gerai
kiek jau tau sav?
dziugu, kad viskas gerai, dar jei savijauta pasitaisys, tai galesi pradet megautis.
as i sarasiuka del mm nesirasysiu, nes mano atveju nelabai tikslinga.
bet siaip laukiu mm ant dienu,tai ir gal dar del to nuotaikos tai ka as zinau
bent smagu, kad pamazu syla, susidodinau gelytes i terasa, pasisejau pomidoriuku, salotu, nu reik kazkuo rupintis.
Pasiautėjai breketų temoj
Pas Tave, kaip suprantu, irgi trumpas ciklas? Kiek dienų?
Laikau kumščius, kad mm neateitų!!
Man šiandien irgi nagiukai ui kaip niežtėjo, atrodė, kad ir pykina lyg, šleikštulys toks, ir į lovą traukia, tai spirgėjau, galvojau gal reikia nueit į vaistinę ntbet dar palauksiu kantriai tas 4 dienas
gal..
Ankščiau turėjau 27 dienų tą vadovėlinį ciklą Kai tik pradėjau planuoti, bac, pirmas ciklas 36 dienos, kiti irgi apie 30, o dabar 20 cd ir jau tepa
Jetau, pagal mano apps'ą, man dar vaisingos dienos turėtų būti
Na bent porą dienų reikia palaukti, kad būtų kokios dvi dienos iki mm, bus tiksliau
As matuoju tris kart, nes gaidiskas termomentras, tai visada taip tenka matuot, nes iki galo nepamatuoja. Tai atradom, kad 3 optimalu - toliau nebekyla jau. Tiesiog supypsi - restartuoji termomentra ir toliau matuoji, net neistraukus. Daugiau negu reik vistiek nepakils
Kaip sunkiai sian keliaus. Kelios dienos jau kruvos idiotisku sapnu - sianakt isvis jau, nudurnet galima. Ir taaaaaip silpna. Brr. Sunkus tas gyvenimas per antras 2 savaites
Norit skanaus recepto be mesos, maciau. Va jum, apkepas:
Imat cukinijas arba agurocius. Nupjaustot galus. Jeigu jaunos - nieko nedarot, jeigu didesnes, paauge - nulupat ir isskobiat ( nes odeles ir seklos kietos pasidaro). Sutarkuojat i forma. Dedat druskos, pipiru ir musat kiausiniu (jeigu pvz dvi mazos darzoves (20cm) musu viena ir tt.) ir dedat manu kruopu, vienam kiausiniui - vienas saukstas +1. (kiek kiausiniu - tiek saukstu +1). Visa ta reikala gerai gerai ismaigot rankom, islyginat ir pirstais padarot aplink krasta grioveli. Kisat kept i 180 laipsniu, apie 30-45min, tada dedat sluoksni pomidoru pjaustytu riekutem, pakepat apie 10min, uztarkuojat surio ir pakepat, kol suris istirpsta, suputoja ir pakepa (pagal skoni). Ziauriai skanus reikalas, mama sake ir atsales su kava skaniai sueina, bet pas mus iki tol jo ne kvapo nebelieka
Vakar gyriausi kokia aš rami šį ciklą, o va, šiandien jau svaigstu, kad o gal pavyko
Jau galvojau, kad atsilaikysiu iki mmm dienos, bet šiandien jau niežtėjo rankas traukti nt ir pamyžčioti
Bet susilaikiau
aš šeštadieny planuoju darytis NT
Buvau pas neurologę dėl migrenos...Nepaguodė- visai...griežtai 3 pirmus mėn jokių vaistų...
Patarė pabandyt homenopatinius vaistus pagert profilaktiškai Spigelon. gersiu-o kas belieka...
Grange - mums 13sav ir 3 dienos
kokie jūsų tolimesni planai?
vaje greit praleke cia jau tos savaites taip jau yra iki kol pavyksta atrodo laikas sustoja, o daugiau tik sast ir pralekia jei viskas vyksta gerai.
musu planai tai pirmadieni turiu appoitmenta cia pas gyd. kur buvo suplanuotas prasidejus ivf, bet kokiai situacijai, neigiamai ar teigiamai aptarti.
tai ziuresiu ka kalbes. bet man reikia pasiimti visas nuotraukas ir rezultatus. o tada susikaupt ir rasyt laiska i Turkija ir tiketis, kad pasakys ka pozityvaus.
aisku bandysim ir taip. bet na realiai zinau kad sansu yra labai labai labai mazai
ai sunku is ties apie tai galvot, laikas tarsi sustojes ir neaisku kuom viskas baigsis.
beje, ar jum rodo favouritu sirdute?
Mano gyvsidabriniai iškeliavo iš namų su pat pirma minutę, kai susiliaukiau dukrytės. Nors man asmeniškai, jie patikimesni
Oj, tikiu, mes kai turėsim vaikų, tai ir pirksim termometrą, dabar faktiškai nenaudojamas toks daiktas buvo iki bt.
bent smagu, kad pamazu syla, susidodinau gelytes i terasa, pasisejau pomidoriuku, salotu, nu reik kazkuo rupintis.
O kaip smagu Mano vienos jau pražydę, dabar krokai pačiu gražumu, kitos kažkokios smulkios jau irgi žiedelių turi, narcizai, hiacintai jau rimtai stiebiasi, kitos gėlės jau ir pradeda krutėt
Aš ant palangės sėsiu gėlių ir prieskonių, delsiau vis, nes nesaulėta buvo, bet savaitgalį gal jau, nes ir oras geras ir saulutės yra