Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Janima!!!! planuojat antrą? Nu super! 

Yra krūva naujų mergaičių, yra senų (va kaip aš, pvz :P ), tad drąsiai junkis! 

kaip tavo pupa auga? 

Bandysim :) pagalvojau, kad jei grysciau i darba, tai tik pusmeciui ir tada planuot vel, bet beda su darbu susiderint grafika sunku, nauja rast sunkiai irgi rasiu su tinkamu grafiku, kadangi ties vienu vaiku nesustosim, tai visos aplinkybes rodo kad nera ko laukti :)

Gerai auga mano liutuke su ozkos rageliais :D siaip labai ji gera ir miega gerai ir beveik niekad neverkia,  bet oziukus dabar augina :) na bet laukiu kada tas periodas praeis :)

Atsakyti

O jus senbuves pagaliau bandysiu traukt lauk is cia kartu :D zinau kad cia faina, bet ir tarp susiplanavusiu bus neliudna :D

Atsakyti

Iš savo džiaugsmo apie naujausią įvykį parašiau breketų temoje  :lol:  :oh: 

Tai va, parnešu žinias į šią temą  :D  Tai va, tuolete ant tuoletinio popieriaus pastebėjau, kad tepa, labai nežymiai, su vos rausvu krauju  :)  Aišku pirma mintis buvo apie implantacinį, tai ir puoliau jums rašyti nežiūrėdama kokia tema ir pasakotis, ir šiaip siautėti po svetimą temą  :D  

O po to nurimau ir pagalvojau su baime, kad čia gali būti ir mm pradžia, nes maudimas tai kaip buvo praeitą ciklą per mmm  :(  O ir 9 dpo, kaži ar ne per anksti implantaciniam, ar tik nebus sutrumpėjusi mano l fazė dar labiau  :oh:  Dabar su nerimu laukiu ar pareis mm  :(​ 

Atsakyti

Aš jo negirdžiu kaip jis cypsi biggrin.gifaš ant laikrodzio pasiziuriu ir 5 min palaikau, bet gal sakau per ilgai:)

Aš tai laikydama skaičiuoju iki 30, jeigu per tą laiką neišgirstu cypimo, tai traukiu lauk, įjungiu iš naujo ir matuoju iki cypimo  :D  Turbūt max minutę laikau  :D​ 

Atsakyti

Nepasiduok blogom mintim :4u: , reikia tikėtis geriausio, gal jos ir neateis :rolleyes:

Atsakyti

Na tada mano, kažkoks prastas termometras sucypsi po kokių dviejų minučių :). Buvau prikaupus visa arsenalą termometrų, bed dėja sunus pasiėmè pažaist, o šuo juos sukramtė :oh: 

Atsakyti

biggrin.gifar pasijuto kokie požymiai, ar tiesiog, kuo arčiau nelaukiamų mm diena, tuo labiau niežti nagučiai? biggrin.gif

O kodėl nebematuoji? Juk, kiek žinau (pati nematuoju), tai tęsiant matavimą po O, jei nekrenta temp, rodytų, kad užkibo biggrin.giftai tokio aiškumo priduotų smile.gifar klystu? ax.gif

Joa, šiandien krūtinė labai sustangrėjo, ryte gulint ant pilvo neprisiplojusi buvo, o tokie kalniukai styrojo, galvojau oba, reikia testuotis  :D  Bet pati save sulaikiau, nėra čia ko, niekas testų nemokamai nedalina  :D 

Toliau nesimatuoju, nes matuojantis aš neišsimiegu, išsibudinu per anksti, pasimatavusi sunkiai užmiegu, tai nusprendžiau, kad pagaunu O ir vsio, toliau ramiai sau laukiu  :D​ 

Atsakyti

Na tada mano, kažkoks prastas termometras sucypsi po kokių dviejų minučių :). Buvau prikaupus visa arsenalą termometrų, bed dėja sunus pasiėmè pažaist, o šuo juos sukramtė :oh:

Jetau, nesaugu termometrams pas jus namie  :D 

Aš labai gerą Microlife nusigriebiau už 3-4 eurus, tai iki 60 sek. matuoja ir dar išsaugo paskutinio matavimo duomenis  :D​ 

Atsakyti

Aš jų turėjau kokius 4, šuo juos ir sudorojo. Nu tikrai, kad nesaugu jiems pas mus :).

Labai, keista guliu dabar vonioj, šeip aš mėgstu pagulėt karštoj vonioj, bet tik įlipau atsiguliau, po minutės pasidarė silpna, tai dabar guliu beveik šaltoj  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 23, 12:32)
Iš savo džiaugsmo apie naujausią įvykį parašiau breketų temoje  lotuliukas.gif  doh.gif 
Tai va, parnešu žinias į šią temą  biggrin.gif 
 O ir 9 dpo, kaži ar ne per anksti implantaciniam, ar tik nebus sutrumpėjusi mano l fazė dar labiau  doh.gif  Dabar su nerimu laukiu ar pareis mm  verysad.gif

Pasiautėjai breketų temoj biggrin.gif biggrin.gif
Pas Tave, kaip suprantu, irgi trumpas ciklas? Kiek dienų?
Laikau kumščius, kad mm neateitų!! 4u.gif

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 23, 12:46)
Joa, šiandien krūtinė labai sustangrėjo, ryte gulint ant pilvo neprisiplojusi buvo, o tokie kalniukai styrojo, galvojau oba, reikia testuotis  biggrin.gif  Bet pati save sulaikiau, nėra čia ko, niekas testų nemokamai nedalina  biggrin.gif 

Man šiandien irgi nagiukai ui kaip niežtėjo, atrodė, kad ir pykina lyg, šleikštulys toks, ir į lovą traukia, tai spirgėjau, galvojau gal reikia nueit į vaistinę nt biggrin.gif bet dar palauksiu kantriai tas 4 dienas blink.gif gal.. biggrin.gif
Atsakyti

Aš taip pat po 4 dienų nelaukiu mmm

Atsakyti

Kaip tema isisuko, smagu :)

Kristinita, sveika prisijungus :)

Big Bang, Merisier, kaip faina, kad zinios geros :)  :wub:

Mama? , net pagooglinau kokia gele, nes neprisiminiau, kaip atrodo, grazuole, ziedai simpatiski :)

Ten, oras tikrai fantastiskas, nesidirba :D lauksim naujienu :)

Kisulita, del breketu temos  :D  :D  :D aj, tu gal neskubek, cia gali buti ir implantacija, ir mmm pradzia, greitu metu bus matyt :D 

As BT matuoju su gyvsidabriniu, tuo senoviniu  :D mes termometro nelabai naudojam, vyras isvis temp nesimatuoja, as kazkada anksciau, kai sirgdavau, tai pasimatuodavau, bet mazdaug jauciu, tai tik gyvsidabrinis dar is tevu pasiimtas va pries pora ciklu bt matuot pradejau. 

Sivakar eisim i Emilija is Laisves alejos, visai laukiu :)

Atsakyti