Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kaip atgijo tema, kai tiek naujokiu  :D 

Kazkaip itariu, kad prasoviau uzsirasydama 7dpo prg tyrimui pirmadieni, bus 22cd. Turejau uzsirasyti 23-24cd, bet del darbo negalejau...na, o esme tame, man rodos, kad man O siandien, 18cd! KB kruvos ir stipriai durste sona, pilvas pasiputes neblogai. Na, kai ciklas 31d, tai gal puse velnio.

Atsakyti

A man sian temperatura iki 37.4 soktelejo, programele bande aiskint, kad tipo vakar ovuliacija ivyko. Pasiunciau programele geron vieton. Pasizymejau tik tas dienas, kurias itariu, kad O. Sumaste blin.

Atsakyti

Blyn. As nezinau kas per velnais, nes man niekad taip nebuvo. Is kairio spenelio isejo nemazai kazko - nezinau ko. Yra buve skaidraus skyscio kad pora lasiuku, bet cia ne skaidrus ir ganetinai daug. Nei tai pienas, nei tai puliai, nezinau, neisivaizduoju kas per velnias ir biski cia panikoj. Nu skystas, bet ne visiskai baltas. Zodziu. As tikriuos, kad man nenukris kas nereikia :/

Atsakyti

Nu ne puliai, nedvokia, nieko ir biski kitaip atrodo, vistik is abieju eina. Kas per briedas?? Prasau, pasakykit, kad kam nors buvo kas nors tokio ir nieko cia blogo???

Atsakyti

Guzikai, kreipkis i gydytoja. Siaip isskyru is krutu neturetu but. Gal prolaktinas padidejes. Gal uzdegimas, kad su karsciavimu ir skausmu. Gal dar kas. Issiaiskinsit ir isspresit...

Tikiu, kad gasdina tokie dalykai... :/ laikykis.

Ziuriu, kiek daug besitestuojanciu nusimato tuoj :) lauksim geru naujienu.

As negadinau testo - krutine visiskai subliusko ir nebeskauda.

Dar vaistu nenutraukiau, vakar 12 karta dejaus utro, ziuresiu, kelias d.pastebesiu dar.

Atsakyti

MB grizes priverte apsiramint, pagalvot ir pagooglint. Zodziu googlas visagalis sako, kad pakol is abieju - tol nieko blogo. Vienkartiniu gali but del ciklo hormonu svyravimu, pms arba ankstyvo nestumo, to pacio prolaktino. (Bet tyrimai nesenai daryti buvo - viskas labai graziai normose, nebent uzkilo del nemiegojimo normalaus). Skausmo nera (tik tas pms'inis - viena diena yra, kita nera, uvakar buvo - o vakar tik is sonu), o tas karsciavimas tai hormoninis, kunu as jo nejauciu (su tokia t jei sirgciau - guleciau jau). Isvada zodziu tokia - nelieciu (nes ciupinant aktyveja) ir tiesiog ziuriu, bus vel ar nebus. Jei bus, tia pasiskambinu medikam ir klausiu, kas ir kaip. Jeigu nebus - tiesiog per sekanti vizita GP paminesiu, kad buvo tokia nesamone.

Pardon, nu bet as ir panikiorsa kartais O_O Nu supanikavau nesveikai, kaip durne kokia. Atsiprasau, kad cia sukeliau alirma. Tik kad nemacius tokio daikto - tai ir issigandau. O pagooglinus tai kaip priespienis atrodo realiai, ta pati "nei tai balta, nei kazka" spalva :lol: Svarbiausia, kad kraujo nera.

Atsakyti

Atsakyti

Labas rytas,

Guzikai, nepanikuok. tik pasakysiu, kad kai pastojus buvau aną kartą, man irgi iš spenelių šiek tiek ėjo skystis, nepasakyčiau, kad daug, bet buvo...

Mano fronte nieko beveik naujo. Ryt einu pas vieną gin'ę kuri šiek tiek ir genetika domisi, būtų geriau man ir pas A nuvažiuot, bet nėra kada šiuo metu...

Atsakyti

Sveikos,

Merisier ir BigBang su graziais pasimatymais :wub: 

man tai visai nedaug laiko bendraut belieka, kartais norisi kazka daugiau pasisakyt, atidedu laisvesnei minutei, o tada jau nebeaktualu buna... maniskes dar neina i darzeli, tai to laiko ne marios.

pagal programele mmm turetu but balandzio 12, tai prie progos ir as isirasysiu i sarasiuka, bet dar toli man atrodo, tai ir neskubu :) 

Atsakyti
Ei merginos man kažkaip neramu, šian pasidariau likusius tyrimus 7dpo . Jau dalis yra padaryta, pvz prolaktinas 1244.88 mlU/l , kai norma (106 - 742) . ATPO rezultatas parėjo irgi padidėjęs 328.6 IU/ml , morma tuo tarpu (0 - 7.9) . Įdomu kaži kodėl toks nuokrypis, kai tuo tarpu FT4, TTH , LH ir FSH buvo nomose 3CD unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 24, 07:32)
Isvada zodziu tokia - nelieciu (nes ciupinant aktyveja) ir tiesiog ziuriu, bus vel ar nebus. Jei bus, tia pasiskambinu medikam ir klausiu, kas ir kaip. Jeigu nebus - tiesiog per sekanti vizita GP paminesiu, kad buvo tokia nesamone.

Pardon, nu bet as ir panikiorsa kartais O_O Nu supanikavau nesveikai, kaip durne kokia. Atsiprasau, kad cia sukeliau alirma.

O kaip dabar? Nurimo, praėjo, ar liečiant ir toliau tas skystis rodosi?
Manau bet kokiu atveju, net jei ir nepasikartos daugiau, per sekanti vizitą užklausk gydytojo. jų informacija bus aiškesnė, nei googlo smile.gif ir tuo pačiu, jei dar kartosis ateity-jau žinosi ką daryti, dėl ko čia viskas.
Ir panika, manau, normalu šioj vietoj, ir man būtų labai baisu pasidarę unsure.gif blink.gif

O man šiandien jau labai skauda pilvą.. ryte jai variau į wc tikrintis, tikrai galvojau, kad mmm pramušė. Bet dar kelios dienos, ankstoka būtų, kai ir taip tas ciklas trumputis pas mane. Bet skauda taip, kad tikrai atrodo, jog tikrai šiandien pramuš unsure.gif
Atsakyti
E_D, na taip, 22 tuomet šiek tiek ankstoka. Kita vertus, prg iškart po O ima gamintis. Piko ir maksimumo gal nebus, bet ar įvyko manau galėsi spręsti.

Kisulita, kaip tavo viltingos teplionės šiandien?

Ducky, na nėra labai gražūs rezultatai. Bet sprendimo būdų yra, reikės endokrinologo priežiūros.
ATPO parodo ankstesnius skydliaukėj jau vykstančius autoimuninius procesus, kai kiti hormonai dar gali būt normoj.
Atsakyti