Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mmm dar nera, bet visa diena lakstau i wc su jausmu, kad jau pramuse... 

Atsakyti

Tikimės, kad nepramuš  :4u:  Testuką bandėt daryt?  :) 

Atsakyti

Norėčiau ir aš įsirašyti į nelaukiančių sąrašiuką, bet po pastarųjų ciklų nebežinau kada tų mm nelaukti  :hmm:  Gali būti 17-24 dieną  :oh:  Gal imti viduriuką?  :hmm: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane, pagal išskyras sprendžiant, O buvo kaip tik savaitgalį, kai vyro nebuvo bash.gif nu net susierzinau..
Panašu, kad mes į LT grįšim tik gegužės gale, tai birželį su OT bandysiu gaudyt O. Ir tik liepą tada pavyks nueiti prg ir prl tyrimus pasidaryt. Meh.
Kas pas jus visas gero? Kaip savaitgalis? Kokie Velykų planai?
QUOTE(*melisa* @ 2017 04 10, 20:05)
As laukime kas bus, siandien ryte pilva maust smarkokai pradejo, galvojau jau "ant valandu" pramus, bet rimo ir nurimo. Nu ziuresim mirksiukas.gif bet krutine neduoda jokiu ziniu, tas tempimas irgi lyg praejo unsure.gif tai dideliu vilciu jau nededu, ale aisku vistiek ji kazkur giliai kamputy tuno smile.gif 

Niuu, kokios naujienos? Nepažiūrėjau sąrašiuko, tau lyg 12d prasidėt turi?

QUOTE(Kisulita @ 2017 04 11, 16:12)
<p>Norėčiau ir aš įsirašyti į nelaukiančių sąrašiuką, bet po pastarųjų ciklų nebežinau kada tų mm nelaukti  hmm.gif  Gali būti 17-24 dieną  doh.gif  Gal imti viduriuką?  hmm.gif 

heeey! Aš jau galvojau, kur Tu dingusi 4u.gif kaip laikaisi? smile.gif
Turbūt, kad viduriuką.. kokią 20d?
Atsakyti

Testa galvoju ryt ryte daryti, jei aisku nelabosios nakti nepareis  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(*melisa* @ 2017 04 11, 18:32)
Testa galvoju ryt ryte daryti, jei aisku nelabosios nakti nepareis  mirksiukas.gif 

lauksim gerų žinių!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 11, 14:12)
<p>Norėčiau ir aš įsirašyti į nelaukiančių sąrašiuką, bet po pastarųjų ciklų nebežinau kada tų mm nelaukti  hmm.gif  Gali būti 17-24 dieną  doh.gif  Gal imti viduriuką?  hmm.gif </p>

Tai prašom į sąrašiuką smile.gif nukuopijuok paskutinį variantą įrašyk pageidaujamą datą smile.gif

Mano Velykų planai tai plėšti meilę su B biggrin.gif būsim nesimatę jau 3 sav, pasiilgom vienas kito ax.gif O dar bandysim aplankyt sakuras čia vietiniam botanikos parke, gal jau bus gražiai žydinčių. Mieste tik pradėjo kaltis. Gaila tik kad oras toks ne per šilčiausias nusimato.
Atsakyti

Labas rytas, is pat ryto skubejau testo gadint :D nu ir aisku, kad niekas neaisku :D gal kazkoks vos vos seselis ir yra, bet nezinau gal is didelio noro as ji matau... faktas, aisku, kad gali but ir anksti dar, testas 25 jautrumo. Zodziu laukiu toliau

Atsakyti

Klausykit, o kaip ikelti nuotrauka? Tarkim jei per part.lt, tai kuria ten nuoroda kopijuoti? Ar reikia keisti dydi? Niekad nesu kelus, nenoriu prisiukslinti...

Atsakyti

http://www.part.lt/p...fc5e1da8118.JPG

Atsakyti

Na kažkas lyg šmėžuoja  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas,

*melisa*, aš tai kažką matau  :bigsmile: . Labai smagu, ryškėk :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malvinija: 12 balandžio 2017 - 07:49