Laba ryta. kas gales prie progos 05.07 nelaukiu mmm ;)

04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm

Kitu nelaukiu 05.05

Na pirma kaip net nepamenu kaip nutiko, dar zalia planavime buvau, nelabai gaudziausi, bet ne is pirmo ciklo, o va antras jau sunkiau, nes PKS itare, progesteronas mazas. Na bet po pusmecio gavosi, bet sunkokai. Todel dabar prgyvenuar isvis pavyks, praejo jau 10 m nuo paskutinio gimdymo

O as gryzau namo po vairavimo ir apsizliumbiau...nu taip prastai vairuoju...o jau 5 pamoka buvo...nebezinau, ka ir bedaryt...tokia netikus jauciuos...
Baikit, 5 pamokos, tai dar nieko nėra Jeigu prieš tai nevairavusi ir negimėte su vairu rankose, tai vairavimo paslaptis nėra taip lengva atskleisti
Aš neseniai išsilaikiusi, tai dar šviežia mano patirtis
Kaip perjunginėti pavaras taip kaip reikia išmokau ir taisyklingai perjunginėjau tik per 14 pamoką, pamokos pabaigoje instruktorius net atsiduso, sako "pagaliau"
Tik po 25 pamokų ėjau mokyklinio laikyti
Mokiausi sunkiomis sąlygomis, pradėjau mokytis rudenį, laikiau vasarį, tai mokiausi vairuoti per lietų, sniegą, slidžiame kelyje, būdavo, stabdau, praslysta ratai, būdavo atvažiuojam į aikštelę - balta balta kur dairais, tik prakasdavo linijas instruktorius
Buvau ir užbuksavusi sniege, instruktorius sakė važiuoti pastoviu greičiu ir jokiu būdu nesustoti, bet prieš posūkį sulėtinau ir bac, pastrigau
Prieš egzaminą du savaitgalius iš eilės nuomavausi po 7 eurus vairavimo mokyklos aikštelę ir parkavausi su b (dar ne vyras buvo, tai negalėjau gatvėjmis), valandų valandas ten brūžinomės, bet išmokau parkuotis atsižvelgdama į gabaritus, nes mūsų automobilis didesnis, nei mokomasis, tai po to nebereikėjo įsimindinėti per kurį langelį pamačius stulpelį reikia jau sukti
Ir jau turiu daugiau nei metus teises
jaučiu kad reiks apsilankyt pas ginę....
kažkas ne to....
mergaitės, jaučiu kad nenormalu : po meilės ant rytdienos plaukiu nuo išskyrų...
šiandien reikėjo įklotą dėtis....
Aš ir be meilės plaukiu Savaitę iki O
Iš pradžių irgi galvojau, kad iš ryto plaukiu, nes buvo meilės, bet po to pastebėjau, kad man visada taip būna kai artėja O, tada būtinai reikia įkloto ir naktį, nes kitaip jaučiu diskomfortą per tuos bėgimus ir pabudinėju naktį
Tai dar gali būti nebūtinai dėl meilės, gal pagausėjo vandeningų išskyrų

Sveikos merginos,situacija tokia,kad jau antras menuo ,kaip skauda krutine,stipriau prilietus net cypleteju.mm buvo ,bet ne tokios gausios ,kaip visada.Dingo apetitas,labai nervuota pasidariau...Testo negadinau,nes mm buvo ir beto turiu problemu del pastojimo.Jokiu hormoniniu vaistu nevartoju ir nesuprantu nuo ko ta krutine tokia jautri...Gal kuri buvot susidure su tuo?
Man panašiai buvo Prieš du ciklus po O padidėjo ir tapo jautri/skausminga krūtinė, per mm truputį aprimo (mm truko vos pusantros dienos), o tada vėl įsiskaudėjo ir skaudėjo iki kitų mm, kurios atėjo neįprastai greit, tik 19 dienų ciklas buvo
Ir krūtinės didumas buvo
Miegoti trukdė, nes tikrai skausminga buvo
Trinu savo antrą tokį patį atsakymą Kažkaip čia susidvejino jie
Man praktiškai nuolat dvejinasi

Papildyta:
5 pamokos yra labai mažai, nei po 5 nei po 10 gerai vairuot mano nuomone neįmanoma išmokt. Aš metus -du pobteisių gavimo dar skaitau mokiausi vairuot, o ne vairavau normaliai

Papildyta:
5 pamokos yra labai mažai, nei po 5 nei po 10 gerai vairuot mano nuomone neįmanoma išmokt. Aš metus -du pobteisių gavimo dar skaitau mokiausi vairuot, o ne vairavau normaliai

Na pirma kaip net nepamenu kaip nutiko, dar zalia planavime buvau, nelabai gaudziausi, bet ne is pirmo ciklo, o va antras jau sunkiau, nes PKS itare, progesteronas mazas. Na bet po pusmecio gavosi, bet sunkokai. Todel dabar prgyvenuar isvis pavyks, praejo jau 10 m nuo paskutinio gimdymo

O nenori užsirašyti pas ginę patikrinimams? Na kad veltui laiko negaišt jei nesiseks

05.05 - *Maja* nelaukia mmm
Melisa, kas pas tave girdėti?
As laukime kas bus, siandien ryte pilva maust smarkokai pradejo, galvojau jau "ant valandu" pramus, bet rimo ir nurimo. Nu ziuresim bet krutine neduoda jokiu ziniu, tas tempimas irgi lyg praejo
tai dideliu vilciu jau nededu, ale aisku vistiek ji kazkur giliai kamputy tuno
Na, *melisa*, ar įvyko kas nors?