Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos, mano planiukės, nespėjau perskaityti visko, bet kiek spėjau - Erborista, mes su tavimi, išsigydysi ir leliuką natūraliai pagausi, pamatysi!

guzike, kaip smagiai TB pasitikimas susiskaitė. Tai, sakai, draugė iš Londono atvyko? :D  dar čia tokia viena likus yra, jei ką :bis

Dar ne, antradieni atvaziuos.

Mastai atvaziuot i Lancashire pasiziuret?.. :rolleyes:

Atsakyti

Mama?

Ismoksi, nepergyvenk. Net neabejoju, kad tau sekasi daug geriau nei kad pati save vertini  :) 

Man vairavimas vienas malonumas. Vairuoju nuo 16-os, o 18 gimtadienio proga jau laikiau teises savo rankose, tai buvo kazkas nerealaus  :) Slalomai, uzsales ezeras, sniegas - you name it, viskas isbandyta  :D 

Atsakyti

Labas, 

Erborista-sunku net skaityt....kuo diddžiausios sveikatėles  :4u:

jaučiu kad reiks apsilankyt pas ginę.... :unsure: kažkas ne to.... :unsure:  mergaitės, jaučiu kad nenormalu : po meilės ant rytdienos plaukiu nuo išskyrų... :huh2: šiandien reikėjo įklotą dėtis.... :help:

Simona, man irgi taip buna, paskutini karta emiau teketi begiodama lauke, praejus gal valandai po myliuko. Geda, bet ka dabar, traukos desnis veikia :P 

Atsakyti

Labas, 

Erborista-sunku net skaityt....kuo diddžiausios sveikatėles  :4u:

jaučiu kad reiks apsilankyt pas ginę.... :unsure: kažkas ne to.... :unsure:  mergaitės, jaučiu kad nenormalu : po meilės ant rytdienos plaukiu nuo išskyrų... :huh2: šiandien reikėjo įklotą dėtis.... :help:

Simona, man irgi taip buna, paskutini karta emiau teketi begiodama lauke, praejus gal valandai po myliuko. Geda, bet ka dabar, traukos desnis veikia :P 

Atsakyti

Nezinau, kaip dvi tokias pat zinutes parasiau, sorry uz siukslinima

Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Nu jau vairuot tai ismoksi tikrai, reikia laiko, 5 kartai isvis yra nieko smile.gif

Ceroc, naturaliai tai tikrai ne, brt nepergyvenu.

Nu jau biski atgaunu sviesa akyse, tik temp vis dar uzkyla kazkodel. Taip idomiai normali normali ir op 39. Tai jei situacija per savaitgali nepasikeis pirmadieni vel operuos tvarkyt kiausintakius dar karta :/ as vis viliuosi kad stebuklas ivyks nes ziauriai sunku butu per sav 2 lap istvert..
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ar galėčiau jungtis prie planuojančių būrelio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2017 04 06, 18:54)
O as gryzau namo po vairavimo ir apsizliumbiau...nu taip prastai vairuoju...o jau 5 pamoka buvo...nebezinau, ka ir bedaryt...tokia netikus jauciuos...

Pasikartosiu, ką ir visos sakė.. smile.gif 5 kartai dar tikrai niekis ir absoliučiai normalu, kad yra sunku. Aš pamenu po visų 10 kartų, jai pabaigus vairavimo mokyklą, dar ilgai važinėjau su mama. Ir ojoj kiek ašarų buvo. Ir ženklų nemačiau, ir panika, ir nesigaudai, ir prieš eismą važiavau ir tt. ir pan. Ir net išsilaikius teises kurį laiką laabai bijojau mieste važiuot.
O dabar vairuoju jau beveik 10metų ir po ilgesnės pertraukos net trūksta mašinos smile.gif smile.gif
Viską išmoksi!! 4u.gif viskas tik su praktika ateina smile.gif
Atsakyti

Beda tame, kad vairavimo mokyklos nemoko vairavimo, o moko kaip islaikyti egzamina... Reikia pajusti automobili, jo gabaritus, galimybes ir suprasti, kad tai tu valdai ji, o ne jis tave. Tai tik metalo gabalas. Siuo atveju situacijos gal nepagerins mano pasakymas, bet yra zmoniu, kurie yra nesutverti buti vairuotojais. Tokie vaziuoja is tasko a i taska b, viskas. Ir tai visiskai normalu...daugiau nei puse zmoniu tokiu, ir ka? Paziureki kiek ivairiausiu zmoniu uz vairo. Tu tikrai ne prastesne. Pabandyk pajausti malonuma, ta laisve, kuria suteikia automobilis...nepriklausomybe. 

Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2017 04 08, 06:48)
Laba  4u.gif
Ar galėčiau jungtis prie planuojančių būrelio?  ax.gif

Prašom jungtis ir pasipasakok daugiau smile.gif

Aš vakar labai liūdna buvau, turėjo B atvažiuot vakar, labai pasiilgau, ilgai nesimatėm, bet dėl nesąmoningos atakos užblokavo visą miestą ir traukinių eismą, tad nebebuvo prasmės važiuot.. na taip pikta šakės. Kažkaip atrodė žiūri per žinias ir galvoji kad tai nutinka kažkur kitur, o kai įvykiai paliečia asmeniškai, tada dar kitoks jausmas apima.
Atsakyti
Kažkada buvau labai aktyvi šiame forume, kai planavau antrąjį. O dabar ir vėl sugrižtu.
Anksčiau trečio vaiko vyro planuose nebuvo, nors mano svajonėse jis buvo visada. Po antrosios gimimo buvo nuspręsta, kad jau viskas, fabrikėlis užsidaro, bet pačios nuostabai kai šią savaitę vėl nedrąsiai pradėjau kalbėti apie pagranduką nesitikėjau iš vyro pusės tokio atsakymo, kad OK, Iki dabar skraidau, nes tai mano paskutine svajone

Šiuo metu auga vyresniejie (13 m ir 10 m). Pa2iai ir jau 36, taip kad ne jaunikle, todėl kol dar yra kažkiek laiko, noriu suspėti į traukinį.

Mano ciklas tik prasidėjo, po visko registruosiuos pas ginę apžiūrai ir konsultacijai, kad gauciau patarimu, nuo ko pradeti, ka daryti, nes jau nemazai laiko praejo nuo paskutines gimimo. Taigi mmm nelaukiu nuo 04.06 

Baimes nemazai del mano amziaus, bet cia ne pirmas vaikelis butu, tai gal nieko.

Pradejau matuoti BT, taip kad kiekvienas rytas mano dabar labai laukiamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 08 balandžio 2017 - 18:57

*Maja* sveika prisijungus! Mes irgi trecia planuojam :) tik mano merginos maziukes dar, tai dar viskas sviezia. Bet smagu manau po ilgesnio laiko vel leliukas namie :wub: as irgi jau ne jaunikle, rudeni bus 33  :mirksiukas: 

Del vairavimo, tai man beda... issilaikius as jau seniai teises ir netgi is pirmo karto, bet taip ir nevairavau daugiau nei 10 metu :ax: tai masinos nebuvo kur laikyt, tai centre gyvenau, o paskui ir baime kazkokia atsirado. Dabar jau verkiant reikia pradet, nes uzmiesty gyvenam, dicke i darzeli prades eiti, tai teks vazineti, niekur nesidesiu :unsure: dabar tai vis susiderinu ar su vyru, ar su mama... tik galvoju pasiimti keleta pamoku su instruktorium, kad drasiau butu.

As siandien ieskojau visur roziniu benuku, bet taip ir neradau, paemiau melynus. Et, o taip knietejo greiciau pasidaryt, teks dar palaukt iki kitos savaites vidurio, jei anksciau nepramus. Nors man jau lyg tempia raiscius kaip buvo su ankstesniais nestumais. Mieguistumas ir sleikstulys nera objektyvus pozymiai man, nes po sunkesniu naktu visad taip buna karts nuo karto. Zodziu laukiu ir tikiuosi geru ziniu Velykoms :D 

Atsakyti