O jūs taurelių nepripažįstat? Man paprastesnio ir naudingesnio išradimo nėra
Aš naudoju tiek taurelę, tiek daugkartinius įklotus. Geresnio dalyko tikrai nėra
As apie taurele galvoju labai nedrasiai, bet kol kas nedristu. O daugkartiniai kolkas negaliu to "pradinio inaso" padaryt Suprantu, kad rami galva po to ir nieko moket nereik, bet kolkas imt ir nusipirkt gan brangu. Jefimija, o kiek mazdaug reiktu turet daugkartiniu, kad spet issiplaut issidziovint?
Guzike, priklauso, kaip dažnai tu nori skalbti gali nusipirkti du-tris įklotus ir juos plauti rankomis, kaitaliodama - vienas kelnaitėse, kitas - ant radiatoriaus, trečias - ekstra atvejui, jeigu pirmas neišdžius. Tikrai nebūtum pirma ir paskutinė tokia ;) ant radiatoriaus išdžiūna per pusdienį vidutiniai ir plonyčiai, stori ilgiau.
pvz mane kritikuoja kartais, neva aš "per daug" įklotų turiu, ne spartietiškai gyvenu . Bet man kitaip neišeina, nes dirbu, neturiu laiko su jais terliotis kasdien. Turiu 5 vidutinius įklotus, 6 plonus (liners), 4 didelius storus (naktinius), man tiek užtenka iš esmės visam ciklui. Mėnesinės mano, tiesa, labai lengvos, 4-5 dienų, jeigu užsitęsia tepliojimas, tada reikia plonus įklotus persiplauti. Aš nieko nemirkau, su kibiriukais nežaidžiu. Sukraunu juos visus panaudotus į neperšlampamą maišelį, ant vonios durų pakabintą, ciklo gale išpurtau į dušą (kai einu plautis galvos), išmindau juos, galvą betrinkdama, tada kartu su rankšluosčiais ant 60 laipsnių skalbiu ir metu į džiovyklę (išskyrus ploniausius, juos džiovinu ore). O jeigu dar taurelę panaudoju, tai tik plonyčiai būna paliesti, juos deduosi backupui. Paplanuoju visus kitus skalbinius taip, kad prireikus turėčiau patalynės ar rankšluosčių eilėje į skalbyklę, ką skalbiu ant aukštos temperatūros, kad galėčiau pridėti ir įklotus savo, kada man trūks jų ir išsiskalbti.
Gali pradėti nuo ploniausių įklotėlių, lengvoms dienoms ar tepliojimui, vėliau pridėk taurelę - taip bus pigiausia. Paskui iš sutaupytų susirinksi visą komplektuką

Guziuk, drąsiau su taurele, žiauriai praktiškas reikalas.
Klausykit, o kur Malvinija? Jos mmm turėjo būti 14 d.

Klausykit, o kur Malvinija? Jos mmm turėjo būti 14 d.

aha, irgi pažiūrėjusi sąrašiuka pagalvojau, kaip Malvinijai sekasi

Su taurele ir aš nedrįstu niekaip pradėt.. kai nepratus, atrodo ir baisu įsidėt, ir kaip išsiimti, ir kaip ten viskas vyksta 😁 nauja, neįprasta.. 😮
Pas mane ten labai mazai vietos ir net mazi tamponai buna labai jauciasi net ir giliausiai igrudus, tai biski kazkaip ir neramu, kad nebutu pinigai balon. Ir dar istoriju skaicius visokiu, kad ne taip isideda/issiima ir su kakleliu problemu buna, tai... Nezinau. Galvoju, kai jau paskeisiu poliklinika ir pasidarysiu pagaliau ta kaklelio tyrima, ir viskas gerai - tada turbut ir pabandysiu.
Ai o, jeigu pvz kaklelis pakrypes ar kazkaip kitaip nestandartiskai - nebus sunkiau naudot?
Su taurele ir aš nedrįstu niekaip pradėt.. kai nepratus, atrodo ir baisu įsidėt, ir kaip išsiimti, ir kaip ten viskas vyksta 😁 nauja, neįprasta.. 😮
Aš kai užsisakiau taurelę, ir ją išpakavau, ji man tokia didelė pasirodė tai išsigandau ir palikau porai mėnesių gulėti. Paskui vistiek smalsumas nugalėjo. Visa kita - įgudimo reikalas.
Pas mane ten labai mazai vietos ir net mazi tamponai buna labai jauciasi net ir giliausiai igrudus, tai biski kazkaip ir neramu, kad nebutu pinigai balon. Ir dar istoriju skaicius visokiu, kad ne taip isideda/issiima ir su kakleliu problemu buna, tai... Nezinau. Galvoju, kai jau paskeisiu poliklinika ir pasidarysiu pagaliau ta kaklelio tyrima, ir viskas gerai - tada turbut ir pabandysiu.
Ai o, jeigu pvz kaklelis pakrypes ar kazkaip kitaip nestandartiskai - nebus sunkiau naudot?
Tamponus ir aš jaučiu, bet dėl kitos priežasties - jie man nubrūžina sienas. Taurelės nejaučiu, nors ir mano makšties raumenys stiprūs ir tamprūs. Dėl kaklelio - reikia atsižvelgti, kaip žemai jis per mmm tūno ir pagal tai rinktis taurelę, nes jų irgi visokių būna - aukštų ir siaurų, žemų ir plačių, kietesnių ir nelabai.
Dėl pakrypimo - nežinau, neturėtų būti problema. Taurelė dedama taip, kad ji prisisiurbtų po kakleliu (ne ant jo, ir ne virš jo). Tai nesvarbu, kaip jis pakrypęs.
Svarbiausia aišku, nusiteikimas (ir smalsumas ), kiekviena renkasi kas jai geriausia

Išvis buvo čia viena dalyvė, kuriai ir mylėtis su taurele pavykdavo

O joooo, nubruzina ir man, ypac sniuras -.- Nors tampax pearl kazkaip gerai veikia, bet jie brangesni. Nu bent toj dezutej tai jie ir eina. Nezinau net. Pries pora menesiu tyrinejau tas taureles, tai irgi tik A ir B dydzius maciau Geriausia tai isvis butu, kad nieko nebereiktu metams
Laba,
Omg negirdejau dar apie plajnamus paketus?! Pampersai taip bet iklotai...
Bet tai kazkaip nesuprantu kaip gali uztekt tik 3 -4per cikla pvz?? Tai per diena buni su tuo vienu ?sorry cia uz tokius klausimus bet idomu..
Taureles niekad nebandziau ir nenoreciau.nzn man kazkaip baisu atrodo, negaleciau ramiai sedet.o daugiau ten osimk.pilstyk..nea..siuo klausimu as busiu ne ekologiska visai.