Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(ekutis @ 2017 04 18, 05:31)
Priimkit ir mane į sąrašiuką - nelaukiu mm 04.26d smile.gif

Tai galim ir priimt, bet prašom pasipasakot apie save plačiau kažkaip nepamenu prisistatymo smile.gif

04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.26 - ekutis nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm

Guziuk, aš tai išvis viena, be katinų, daržų, be nieko gyvenu ir su MB kartą į savaitę ar dvi pasimatom smile.gif Tai suprantu kaip tau blogai, bet tu pagalvok, kad gali būti dar blogiau smile.gif
Laikykis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 18 balandžio 2017 - 19:17

MeilesVaikai - ujoj, neistverciau, pasikabinciau turbut :D Stipri tu motera. Moralinis kavos puodelis tau :) Einu pasidarysiu kaip tik, mintimis kartu zinai :D

Atsakyti

Ten, aš ir galvojau gal kokią kitą tabletę nuryti, kad apgauti organizmą, bet nusprendžiau nieko negerti, pagalvojau, kad nieko nepavyks :D. Mano draugę, kuri nemėgdavo vaistų nuo skausmo gerti kartą iš universiteto net su greitąja išvežė, nes tie skausmai labai įsismarkavo. Šiaip aš niekada ir nekenčiu, bet va kaip tyčia neturėjau nieko namuose ir ankstus rytas buvo, vėlai tesugalvojau, kad būna gi budinčių vaistinių, niekada jų nereikėjo :)

O tu kitame cikle vėl žadi stimuliuotis?

Aš dabar atėjusias mėmes sutinku ramiai, pradžioje planavimo mane jos labiau paveikdavo. Dabar nieko nesitikiu, mažiau nusivylimo. Galvoju pabūti atsipalaidavusiai dar kurį laiką, iki maždaug sueis metai, kai dirbam tuo klausimu, jei nieko iki tol neišeis tada rimčiau žiūrėti, galvoti dėl pratekamumo tyrimo ir pan. Nebeliko tos minties, kad kažko negaliu dabar planuoti, nes GAL tada jau lauksiuos, džiaugiuosi esamu laiku ir gyvenu esamą gyvenimą.

Guzikai, jausmas dėl draugės gana suprantamas. Aš išgirdusi tokias naujienas iš pradžių džiaugiuosi, o po to nori nenori ateina mintis "kodėl ne aš?". Man vis tik svarbiau, kad tie žmonės, kuriems vaikai gaunasi itin paprastai, kartais nė neplanuotai,  nesidalintų savo įžvalgomis, patarimais ir pastebėjimais. 

Atsakyti

Sutinku del izvalgu ir pastebejimu. Esu sulaukus "per daug uzsiciklinat, del to kad planuojat ir galvojat - del to ir nesigauna". Aha. Staiga dings visos cistos, ir spermatozoidai pataps sveiki ir aktyvus :D Tiesiog niekas niekad nesupras, kam taukst braukst ir gatava.

Del drauges nestumo irgi yra biski tas "kodel ne as". Geda uz tokais mintis, bet turbut naturalu, ypac kai daug tu paciu problemu del svorio, del cistu ir panasiai. Kyla tas - "kitos su dar didesnem problemom pastoja, o as ne". Na, gal dar ne laikas. Ka ten sako, ant tos pacios kedes pasedet po nestukes reik, kad apstot? :D Gal cia del to kazkaip net nepagalvojus po jos vizito toj pacioj kedej jogurta valgiau :D Pasamone :hmm: :D

Atsakyti
Malvinija, šiaip tai aš tikiuos, kad kito ciklo nebus biggrin.gif

Tikiuos, kad va ovuliacija ryt poryt įvyks ir ko dar reikia ok.gif yu.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei rimčiau, tai nieko neplanuoju planavimo klausimu, dabar gyvenu, o kai ateis, tada nuspręsiu.

Ai, visai pamiršau, kad einu pas paprastą ginę po poros dienų.
Užsirašiau kadais biggrin.gif

Beje, labai džiaugiuos dėl tavo esamo buvimo ir savo gyvenimo gyvenimo, kad neatidėlioji nieko.

Guzikai, žmonės esam, sukirbėt gali visokių minčių, tuolab, kai pati labai lauki ir nori, ir tas laukimas nelengvas.
Atsakyti

yeee! O gal melisa atnešė virusiuką! Ir kiaušinių mėnesis ir Tau laimingas bus! biggrin.gifpagadink nt, aišku!

Ech, būtų faina  :wub: Pasiruošiau vieną nt, jeigu ryt ryte nepamiršiu pasidaryti, reikės pažiūrėti ką gero parodys  :D 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 04 18, 17:53)
<p>MeilesVaikai - ujoj, neistverciau, pasikabinciau turbut biggrin.gif Stipri tu motera. Moralinis kavos puodelis tau smile.gif Einu pasidarysiu kaip tik, mintimis kartu zinai biggrin.gif
</p>

Oj ačiū ačiū 4u.gif smile.gif
Sunku labai, bet nėr kur dėtis, darbas kažkiek užmuša laiką, bet ir nervų daug sugadina biggrin.gif
Kas gali tiksliai pasakyti kokie genetiniai kariotipo tyrimai yra daromi moterims tiriant nevaisingumą?
Atsakyti
Oi, kiek prišnekėjot, damos! smile.gif
QUOTE(Malvinija @ 2017 04 18, 17:59)
aquabona, tu Ispanijoje berods dabar esi? Atsiprašau, neįsidėmėjau smile.gif
Dar vakar toks nejuokingas nutikimas buvo. Prabudau anksti ryte nuo mėmių skausmų. Atsikėliau, ieškojau vaistų, bet kaip tyčia ir kaip niekada nebuvo nei vienos tabletytės namuose nuo skausmo. Galvojau, praeis savaime. Kur gi ne. Organizme atsivėrė visos čakros, vis bangom užeidinėjo tokios pykinimo bangos, kad galvodavau, kaip čia dabar neapsivėmus. Niekas negerėjo.

aha, šiuo metu Ispanijoj smile.gif tai nepajutau Velykinių Kalėdų biggrin.gif atšventėm papludimy su mano dažytais kiaušais, vaisiai ir vynu smile.gif smile.gif ir pirmą kartą mačiau tiek medūzų blink.gif bliamba, tikrai net baisu buvo. Tokios milžinės.

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 04 18, 18:02)
Panasu, kad mano ta drauge antro laukiasi. Nezinau kaip jaustis. Kazkaip nebebuvo jau to pavydo matant nestukes, girdint apie nestumus. O dabar buvo sunku sypsotis kalbant, kai uzsuko pas mane po darbo. Nezinau kas su manim negerai.

Guzikėli, manau kiekviena čia esančių prisipažintu, kad yra susidūrusi ar iki šiol susiduria su tokiomis mintimis. Na, bent as tai tikrai 4u.gif

QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 04 18, 19:15)
Guziuk, aš tai išvis viena, be katinų, daržų, be nieko gyvenu ir su MB kartą į savaitę ar dvi pasimatom smile.gif Tai suprantu kaip tau blogai, bet tu pagalvok, kad gali būti dar blogiau smile.gif
Laikykis smile.gif

Ir pas mane buvo iiiiilgas laikotarpis, beveik metai, kai visai viena gyvenau, B išvykęs buvo.. tikrai momentais rauna stogą biggrin.gif

QUOTE(Malvinija @ 2017 04 18, 20:52)
Aš dabar atėjusias mėmes sutinku ramiai, pradžioje planavimo mane jos labiau paveikdavo. Dabar nieko nesitikiu, mažiau nusivylimo. Galvoju pabūti atsipalaidavusiai dar kurį laiką, iki maždaug sueis metai, kai dirbam tuo klausimu, jei nieko iki tol neišeis tada rimčiau žiūrėti, galvoti dėl pratekamumo tyrimo ir pan. Nebeliko tos minties, kad kažko negaliu dabar planuoti, nes GAL tada jau lauksiuos, džiaugiuosi esamu laiku ir gyvenu esamą gyvenimą.

Ir esi šaunuolė! Kažkur skaičiau, kad viena dažniausių 'nevaisingumo' priežasčių-įtamptas planavimas ir užsiciklinimas. Man vien tas planavimas, kai seksas tampa darbu ir mylètis žūt būt reeeeeikia, nes vaisingos dienos-nu taip nelimpa. Nu jei nesinori tą vakarą.
Tai kažkaip irgi labai stengiuos tiesiog gyvent.. nu norisi stebėti save, pažinti save, kada O ir visa kita, bet nepadaryti visko darbu..
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 18, 21:57)
Ech, būtų faina  wub.gif Pasiruošiau vieną nt, jeigu ryt ryte nepamiršiu pasidaryti, reikės pažiūrėti ką gero parodys  biggrin.gif

lauksim ryt gerų žinių! 4u.gif
Atsakyti

Labas,

Kisulita - ką rodo NT?

Pas mane irgi yra bendradarbė, kuri neščia, bet neplanavo ir nenorėjo vaiko  :blink:  bet nešioja...Tai va. Jausmas tas pats kaip ir pas Jus visas...Pamenu pirmą kai planavom MB sesuo pastojo netyčia, atvažiavus raudojo pas mus... :oh: nors nusiškauk atrodo, o mes keli mėnesiai stengiamės ir nesigauna, o ji va netyčia...atrodo taip ir norėjosi pasakyt kad norėčiau būt tavo vietoj....Bet neužilgo ir mes pamatėm  II  :ax: 

Beja, kai pirmą planavom, tai neigiamus NT mėtydavau į sieną  :lol: Šiuo metu kažkaip ramiau reguoju, tik liūdna lb būna... va ir dabar jau pilvą maudena , bet melisa  sakė kad ir jai skaudėjo ir vaizdas toks buvo kad tuoj pramuš, tai mane tai guodžia  :ax:​ 

Atsakyti

lauksim ryt gerų žinių! 4u.gif

Labas,

Kisulita - ką rodo NT?​ 

Laba ryta  :)  Baltas mano nt  :) 

Bet geros žinios tos, kad šiandien 11 dpo, bt pakilusi vis dar, tai reiškia, kad dar ir ryt mm nebus, tai L fazė jau sutelpa į normos ribas  :)​ 

Atsakyti

Bet vat, kai tik prasideda "o gal pastojau", tada bt matavimai, testavimasis nt, tai galiu pamiršti poilsį...  :unsure:  Vėl naktį n kartų pabusdavau, vis sapnavau, kad darausi nt ir jie teigiami, ir dar pusiau per miegus galvoju, kad jau reikia bt matuoti  :oh: 

Dabar toookia pavargusi darbe sėdžiu... Galva svaigsta, miego norisi, jėgų nėr  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 19, 06:15)
<p>Bet vat, kai tik prasideda "o gal pastojau", tada bt matavimai, testavimasis nt, tai galiu pamiršti poilsį...  unsure.gif  Vėl naktį n kartų pabusdavau, vis sapnavau, kad darausi nt ir jie teigiami, ir dar pusiau per miegus galvoju, kad jau reikia bt matuoti  doh.gif </p><p>Dabar toookia pavargusi darbe sėdžiu... Galva svaigsta, miego norisi, jėgų nėr  unsure.gif </p>

Labai gerai prisimenu tą fazę gyvenime, kai iki paskutinės minutės kankindavaus, o gal.. Linkiu kuo greičiau išsiaiškinti smile.gif nors man OT dažniausiai padeda greit nusiraminti, į galą ciklo pasidarau ir jei visai blankus, tai galiu ramiai miegot, na o jei ryškokas, tai verta ir NT pasigadint po kelių dienų smile.gif arba BT pasimatuot, nors ji man vieną rytą gan žema buvo kai pastojau, tad labai pasitikėti ja mano atveju negalima smile.gif
Atsakyti