Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 04 19, 20:17)
<p>Na, jie ta basic tyrima yra dare, tai sake viskas normos ribose. Man UK patinka. Butent del to, kad tos saules daug nera biggrin.gif As truputi alergiska saulei, arba stiprus jautrumas, greiciausiai po nudegimo Sosnovskio Barsciu.
</p><p></p><p>Geri tikrai metai, tokei su vejeliu biggrin.gif Tikiuos mus visas greit tas vejelis ispus is sitos temos pas susiplanavusias smile.gif
</p>

Būtinai paprašyk ištirti skydliaukę, vienas pagrindinių tyrimų tiriant nevaisingumą ir labai su psichika susiję, turiu pavyzdžių šeimoj..

QUOTE(Kisulita @ 2017 04 20, 09:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ekutis" data-cid="71579369" data-time="1492667446"><div><p>Prisistatau. Planuojam antrą ciklą. Šian 10DPO. Nėščia nesijaučiu vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Laba  4u.gif </p><p>Man 12 dpo, tai abiem neužilgo paaiškės ar ciklas sėkmingas buvo  biggrin.gif​ </p>

Nepasidarei OT?

Naujokėms ir sugrįžėlėms Labas smile.gif

Ten nu ir ciklas..

Atsakyti

Sveikos damos 4u.gif

Dingusi as biskeli buvau, pagaliau namuose, na jau ir per Velykas buvau, bet neturejau sveikatos ir nuotaikos bendrauti.

Maciau kalbejot apie daugkartines priemones, taurele man ziauriai patiko, bet del kiausintakiu as jos negaliu naudoti kol kas, viska ten isjudina ir skauda, ir atsiranda uzdegimo rizika. Man atrodo tokios priemones tinka tik sveikoms, nes vis del to vakumas atsiranda, tai siulyciau atsargiai is savo patrities, nors man ziauriai patiko tikrai ir jums dar esu rekomendavus 4u.gif

Teks jau pirmadieni mint i darba, nors jauciuosi tai taip labai labai vidutiniskai. Tikrai tikejausi jaustis geriau po tiek laiko, na bet yra kaip yra, biuletenio negali pratesinet del teoriniu skausmu. Ir nujauciu, kad tas skausmas dabar jau bus su manim visada iki kitos operacijos, o jis toks bukas, maudziantis, kaip pirma menesiniu diena, tai truputi vargina :/ Bet teks kazkaip susigyventi. Dziaugiuosi nors, kad isgyvendino ta nenormalu nugaros skausma, kuris buvo del inksto, tai tikrai daug lengviau gyventi smile.gifO siaip labai laukiu jau kitos operacijos ir noriu startuot su IVF, per ilgai viskas uztruko, gerokai per ilgai. Laikykit kumscius damos, kad man ta trecia operacija darytu greiciau, nes pagal dabartines mano turimas datas, tai geriausiu atveju bus rugsejo men.. As jauciu dar spesiu pagulet karta su kraujo uzkretimu jei tiek reiks laukt..
Papildyta:
BS, ka praleidau!!! Kaip dziaugiuosi uz judu... Sunkus kelias tavo, ebt tikiu viskas bus ok, labai labai dziugu wub.gif

Kokia Tu stipri moteris!!! 

Iš šono skaitant net skauda, kaip šitaip kankinti žmogų? Kodėl tie skausmai dar likę? Na, ir skausmai nėra teoriniai, jei skauda.. 

Stiprybės linkiu, tikrai didelė pagarba už tokias kančias  :4u: 

Laikom kumščius!

Atsakyti

Būtinai paprašyk ištirti skydliaukę, vienas pagrindinių tyrimų tiriant nevaisingumą ir labai su psichika susiję, turiu pavyzdžių šeimoj..

Nepasidarei OT?

Naujokėms ir sugrįžėlėms Labas smile.gif

Ten nu ir ciklas..

Toks klausimas-ar pradžiai užtenka skydliaukės TTH išsitirti? Ar nesismulkinti ir geriau iškart pas endo eiti? Užsirašius po grįžimo visus ten PRL, PRG, TTH pradžiai pasidaryt. Ir po jų užsirašiau pas ginę VK, mačiau, kad specializuojasi endo ginekologijoj. Tai gal jei klius kažkas su TTH, jau nusiųs ji papildomai..

Aha, Kisulita, ir aš norėjau klaust, ar nebandei su OT pasižaisti? :)

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 20, 11:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ekutis" data-cid="71579369" data-time="1492667446"><div><p>Prisistatau. Planuojam antrą ciklą. Šian 10DPO. Nėščia nesijaučiu vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Laba  4u.gif </p><p>Man 12 dpo, tai abiem neužilgo paaiškės ar ciklas sėkmingas buvo  biggrin.gif </p>

Nesiryžtat dar daryti NT? smile.gif mano grafikas BT atrodo neblogai bet praeitas irgi buvo daug žadantis tai daug nesitikiu
Atsakyti

Sveikos. :) Nedrąsiai ir aš jungsiuos į jūsų būrį. Dabar kaip tik mmm, tai po jų jau nebesisaugosim. Kai pradėjom galvoti apie antrą vaikiuką, nuėjau išsamiai pasitikrinti sveikatą ir teko atidėt planus dėl tam tikrų problemų. Bet dabar gavau leidimą ir šiek tiek baisu pasidarė. Ne iš blogos pusės, nes leliuko tikrai norim, tiesiog kažkoks sumišimas viduje. Žiūrėsim kaip seksis. Su pirmuoju viskas buvo paprasta, norėtųsi, kad ir dabar būtų viskas greitai. Bet draugų patirtys tokios, kad kam su pirmukais lengvai pavyko pastoti, su antrais ilgiau teko palaukti. Na laikas parodys.

Sveika prisijungus, mano buvo tos pačios mintys ... :rolleyes: mes planuojam trečias mėnuo.

Ryt jaučiu teks daryts NT, kaži parodytų ar ne kažką?  :hmm: šiandien 23 CD.  jei neigiamas - perku papildus dėl galvos skausmo (skaistenį ), nes jo neštumo metu negalima. 

Atsakyti

Nepasidarei OT?

Pasidariau... Vakar vakare ir šiandien ryte, antra juostelė vos matyti  :(  Šiandien labai švleniai bandau save sutaikyti su mintimi, kad ir vėl nepavyko, nes ir krūtinės skausmas šiandien dingo, pilvo apačią maudžia, bt dar aukšta, tai ryt mm dar nebus, bet savaitgalį turbūt...

Net bloga darosi pagalvojus. Teks gerti vaistus savo keliams 3 mėn., tiek laiko negalėsiu bandyti pastoti. Kaip slegia mane ši mintis, kad ir vėl atidėti. Atrodo jau viską susitvarkiau ir daugiau jokių atidėjimų, o čia - trukt už vadžių, vėl iš pradžių...  :frusty: 

Atsakyti

Nesiryžtat dar daryti NT? smile.gifmano grafikas BT atrodo neblogai bet praeitas irgi buvo daug žadantis tai daug nesitikiu

Vakar dariau, buvo baltut batutėlis  :)  Merginos užmetė gerą mintį apie OT, pasidomėjau, kad ir jie gali rodyti nėštumą, tai kelis ir šiuos pasidariau, bet rezultatai nedžiuginantys  :)​ 

Atsakyti

Ryt jaučiu teks daryts NT, kaži parodytų ar ne kažką?  :hmm: šiandien 23 CD.  jei neigiamas - perku papildus dėl galvos skausmo (skaistenį ), nes jo neštumo metu negalima. 

O kelinta dpo? :)

Atsakyti

O kelinta dpo? :)

Žinok net nežinau, nes nematuoju ir neseku... sakiau jau šįkart  jei nepasisseks, prisipirksiu visko ir seksiu įdėmiai  :D  kažkaip jus paskaitau - apie matavimą, sekimą - tai pagalvoju, kad čia ne man  :D bet matyt teks ...

o tu dar nenuleisk rankų  :4u: 

Atsakyti

Žinok net nežinau, nes nematuoju ir neseku... sakiau jau šįkart  jei nepasisseks, prisipirksiu visko ir seksiu įdėmiai  :D  kažkaip jus paskaitau - apie matavimą, sekimą - tai pagalvoju, kad čia ne man  :D bet matyt teks ...

Aš irgi su tais matavimais žalias agurkėlis. Teoriškai žinau, bet praktiškai ko gero būtų sunku O tiksliai pagauti, nes tikrai ne visada pojūčiai būna ryškūs man. O su pirmu viskas netyčia gavosi, neplanuotai. 

Atsakyti

Na jeigu ciklas apie 28 dienos, tai dabar gal kokia 8-9 dpo pas tave, testukai matyt dar nerodys nėštumo  :) 

Kad jau nuleidau rankas... Šiandien nė nežinau kur dėtis, bandau kuo nors užsiimti, kad negalvočiau apie tai, bet šiaip labai liūdna  :(  Matyt hormonai pasiuto, nes nuotaikos ne kokios, pms...  :) 

Atsakyti

Aš irgi su tais matavimais žalias agurkėlis. Teoriškai žinau, bet praktiškai ko gero būtų sunku O tiksliai pagauti, nes tikrai ne visada pojūčiai būna ryškūs man. O su pirmu viskas netyčia gavosi, neplanuotai. 

va va, ir aš taip pat...bet jei ir šį mėnesį nesigaus, turbūt teks imtis jau ir šitų priemonių  :rolleyes: 

hm..sakai nerodys, na tada gal palauksiu pirmadienio  :rolleyes:​ 

Atsakyti