Ačiū labai, merginos
O tai FB grupėje yra nėščių mergaičių ar visos ten jau seniau susiplanavusios ir pagimdžiusios? Jei visos ten jau su vaikiukais tai gal net nelabai norės mane ten įsileisti
Snaigute! Kaip dziugu!
Dvigubi sveikinimai ir linkiu, kad maziuliu sposai nebebutu tokie gasdinantys
Nesugaudau O. Viena programele sako, kad tik dabar vyksta, kita - kad jau 4dpo. O ka jauciu as - isvis nebezinau. Toliau matuojuos temperaturas ir bandau susigaudyt, kai tik zinosiu, reikes nelaukianciose klaustukus sutvarkyt
Snaigute!
Kaip dziugu!
Dvigubi sveikinimai ir linkiu, kad maziuliu sposai nebebutu tokie gasdinantys
![]()
Nesugaudau O. Viena programele sako, kad tik dabar vyksta, kita - kad jau 4dpo. O ka jauciu as - isvis nebezinau. Toliau matuojuos temperaturas ir bandau susigaudyt, kai tik zinosiu, reikes nelaukianciose klaustukus sutvarkyt
O dėl O, gal tau ji neįvyksta užtat taip durniuoja? Reikėtų tau prg išsitirt ir sužinot ar vyskta tau ji..
Nenusako OT su PCOS. Per visa cikla tai ryskus, tai neryskus. As si menesi norejau, bet kai laikas atejo, tai pamaciau, kad turiu ne OT, o NT Siaip as manau, kad ivyksta, nes pagal tas mano vakarines (pasakojau apie eksperimenta) temperaturas siaip viskas sutampa, su visais pozymiais, gleivem ir dar keliai, kas iskarto po O buna.
Tyrimus darysiuos, kai i nauja poliklinika pereisiu. Noriu kuo maziau kad butu, kas mane ten anoj laiko. Tai kas jau surasyta susitvarkom, sulaukiam rezutlatu plius minus ir zygiuojam i kita su sarasu, ka reik tvarkyt. Sakiau prasysiu normaliai vel del pcos istirt, nes hormonai vel durniuoja turbut, ir prasysiu normaliai man smegenis istirt. Nes nezinau. Negali but, kad tiek antidepresantus pragerus, tiek snekejus kalbejus ir terapinusis vistiek tas pats sh pareina. Gal diagnoze ne ta, arba tikrai viskas tiesiog man galvoj, kaip kad gp pasake.
Kisulita, pykinimas dar kartas nuo karto užeina, bet nebe toks stiprus kaip buvo pradžioje
Tiesa, to rytinio pykinimo man nebuvo, pas mane buvo popietinis/vakarinis
užeidavo kažkur nuo 13 h ir iki pat vakaro, kartais stipriau kartais lengviau. Vieną kart buvo iš vis taip, kad nei galvos negalėjau atkelti nuo lovos..bet tfu tfu tfu iki vemimo nei karto nedaejo
Džiugu, kad jau lengvėja pykinimai, malonesnis nėštumo laikotarpis bus
Kol kas labai vaisingi 2017 mūsų temutei
Na, jie ta basic tyrima yra dare, tai sake viskas normos ribose. Man UK patinka. Butent del to, kad tos saules daug nera As truputi alergiska saulei, arba stiprus jautrumas, greiciausiai po nudegimo Sosnovskio Barsciu.
Geri tikrai metai, tokei su vejeliu Tikiuos mus visas greit tas vejelis ispus is sitos temos pas susiplanavusias