hm..sakai nerodys, na tada gal palauksiu pirmadienio
Na viskas priklauso nuo to, kokio ilgumo ciklai Jeigu labai trumpi, tai jau gal ir rodytų
Pasidariau... Vakar vakare ir šiandien ryte, antra juostelė vos matyti
Šiandien labai švleniai bandau save sutaikyti su mintimi, kad ir vėl nepavyko, nes ir krūtinės skausmas šiandien dingo, pilvo apačią maudžia, bt dar aukšta, tai ryt mm dar nebus, bet savaitgalį turbūt...
Net bloga darosi pagalvojus. Teks gerti vaistus savo keliams 3 mėn., tiek laiko negalėsiu bandyti pastoti. Kaip slegia mane ši mintis, kad ir vėl atidėti. Atrodo jau viską susitvarkiau ir daugiau jokių atidėjimų, o čia - trukt už vadžių, vėl iš pradžių...
Nenukabink dar nosies! Juk OT tik gaaaali rodyti, bet tai nėra itin patikimas indikatorius, šiaip ar taip, juk ot tai ne nt.. taip kad kol nėra mmm-vilties dar turi! Pakartok dar NT
Sveikos!
BS- sveikinimai!!!! duuuu
kad kita kart ligoninej atsidurtum tik tada kai bus laikas pasauli isvysti mazyliams
O as atejau, nes reikalinga protinguju kurmiu konsultacija
Mano tyrimai:
E2- 6,71 pmol/l
LH- 6,1 IU/l
PRL- 495,80 mIU/l
FSH- 4,57 IU/l
Cia viskas ok, ar prl kiek didokas?
CB, visai pražuvėle, kaip šiaip gyva?
Būtų gerai, jei ir normas surašytum, nežinau, ar e2 mažai, ar čia laboratorijos normatyvai kitokie.
Sakyčiau, kad labiau viskas gerai
Prl ir kai kurios skirtingai rašo normas. Aišku, į didesnę pusę jis, bet dar normos ribose lyg ir (jei gerai pamenu), tai labai nesikrimsčiau, gali būt vienkartinis atvejis. Bent jau vaistams tikrai ne laikas, labiau gyvenseną peržiūrėt. Šventoji trejybė visais atvejais tinka - kokybiškas poilsis (miegas, vengti pervargimo), judėjimas ir tinkama mityba
E2- 6,71 pmol/l (norma 45,4-854,0)
LH- 6,1 IU/l (norma 2,4-12,6)
PRL- 495,80 mIU/l (norma- 102-496)
FSH- 4,57 IU/l (norma 3,5-12,5)
Po truput. Apsimetu kad neplanuoju galvoju va tyrimus del sventos ramybes pasidarysiu, gal visgi kazkur kabliukas yra. Jei ne, tai susitaikysiu su tuo ir ramiai lauksiu, kada mano svajone pati ateis. O kolkas myluoju ir lepinu savo svajone kuriam jau 6m, ech laikas begedis kaip lekia...
Bet mano darbas neleidzia dirbti be streso... Ir su mityba sunkiau kai tiek pagundu! Va ir siandien atnese traskuciu paragaut zemes riesutu skonio, tai kaip atsilaikyti? Taip va pakelis ir dingo nes visai skanu...o ir siaip gi reik visko paragauti bet judejimo uztektinai, vis nerangu gero zingsniamacio nes laabai idomu kiek km nueinu vien darbe
Na jei tokios normos tai E2 mažokas, pasitark dėl to su gydytoja, o lh/fsh santykis geras
O tu dareisi tyrimus prieš IVF? Kiek jum tada pavyko išstimuliuot?
Oi, kableli ne ten padejau E2 67,1
Dariau tik progesterona. Norma buvo. Ispunktavo man 10, bet tik 4 buvo tinkami apvaisinimui.
Nenukabink dar nosies! Juk OT tik gaaaali rodyti, bet tai nėra itin patikimas indikatorius, šiaip ar taip, juk ot tai ne nt.. taip kad kol nėra mmm-vilties dar turi! Pakartok dar NT
Pakartosiu, jeigu bt laikysis pakilusi Bet ne rytoj, kai prieš ryte pamatau ne kokį atsakymą, po to darbe būna labai liūdna diena
Kisulita, net jei ir nesilauki (dėl to atsakymo nepatikimumo nesiūlau per anksti testuotis, jei tik kantrybė leidžia ištvert), tikrai labai džiaugiuos, kad ciklas normalizuojasi ir antra fazė sunormalėjo - vien tai yra geras dalykas ir geras ženklas ateičiai, jeigu ką
Na bent tuo galiu pasidžiaugti, iš tiesų Dar vėliauaprimusi pagalvojau, kad kol aš gydysiu savo kelius,mb galės nueiti pasitirti savo turto
Beje, kur būtų galima atlikti vyrui vaisingumo (ar kaip jie vadinasi) tyrimus?
Sveikos, naujokes Linkiu sekems ir neuzsibuti
MeilesVaikai, dekui, tikrai reikes prasyt, kad normaliai, giliai istirtu skydliauke, ens ir MB googlino ieskojo, jau pasirizes uzsakinet kazkokius ten pastu tyrimus, kad tik issitirt, bet as jam sakau - nu pasikeisim poliklinika, tai gal normaliai tirs, o ne "viskas tau galvoj".
Kokius keistus sapnus sianakt sapnavau. Visur vanduo. Pirmas buvo, kad vaikstau po Vilniaus kiemus, ir matau sutrukinejusia zeme, o ten - is vamzdziu besiverziancius upelius pozeminius, dar taip galvoju sapne - "reik eit paziuret Kacergos, gal pagaliau islipo" (jei kas domejotes kada - po Vilnium visokiu saltiniu ir upeliu daug, o del Kacergos (Vingrio) nezinau kodel, bet visada kazkokia nuoskauda jauciau )
Tada truputi prabudau, ir galvoju - kas per briedas. Uzmigau, ir toliau sapnuoju - vidury tankaus misko, viskas zalia zalia, su mb einam su krepsiais tokio mazucio ezeriuko, vos ne prudo krantu ir ieskom vietos, kur butu patogu ir nulipt maudytis, ir isikurt lauzaviete ir miegojimui vieta. O viskas taip zole zole, jokiu beveik takeliu, nepaliesta zmogaus ir tylu.
Savaime suprantama, pabudau ir vaikstua kaip maisu voztelta Senokai tokiu keistu sapnu nebuvo, su tokia keista atmosfera.