Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Et... rašiau rašiau ir bac, klaida, neužsipostino mano atsakymas  :unsure:

Ką rašiau, tai, kad tie testukai labai patogus dalykas, aš kai pradėjau su jais planuotis, tai net palengvėjo visas procesas, galvojau, kad viskas bus dar labiau panašu į darbą, bet atvirkščiai, nebereikia bt, gk tikrinti, užtenka kb ir testuko  :D

Gero skrydžio  :4u:  Gaila, kad be vyro grįši, bet už tat kaip tik parskrendi į superinius orus, lietuvišką žydintį pavasarį  :wub:​ 

Aš taip ir nusiteikinėju, kad su OT bus tiesiog daug aiškiau ir paprasčiau :) Tu su OT dirbi nuo pat planavimo pradžios, ar čia šviežiai? 

Pavasaris jau Lietuvoj?  :wub:  nu gerai, biškutį mažiau liūdna. Vyras tai nesupranta, skao bliamba, aš taaaip noriu namo, kaip tu dar gali liūdėt :D

linkiu geros kelionės  :4u:

Jep, bandysiu ... :rolleyes: gal čia tik prieš mmm, bet reik patikrint, kam gi kankintis iki mmm.

ačiū  :4u:  o Tau gero testuko pakartojimo! Sėkmės!  :wub:​ 

Atsakyti

Aš taip ir nusiteikinėju, kad su OT bus tiesiog daug aiškiau ir paprasčiau :) Tu su OT dirbi nuo pat planavimo pradžios, ar čia šviežiai? 

Pavasaris jau Lietuvoj?  :wub:  nu gerai, biškutį mažiau liūdna. Vyras tai nesupranta, skao bliamba, aš taaaip noriu namo, kaip tu dar gali liūdėt  :D 

Nea, dar tik antras ciklas, kai ot naudoju  :)  Tai džiaugiuosi, kad 30 užsipirkau, kitus ciklus irgi su ot žaisiu, nevargsiu su bt  :) 

Aga, jau toks tikras pavasaris, žalia, šilta, gražu  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2017 05 15, 22:18)
]

Sodinau mixa geliu ir dar gvazdikus liko pasodinti ir siaip pelargoniju gal dar reiketu smile.gif
Kaip fainiai del zygio, gal kitais metais ir as keliausiu.

QUOTE(Simona02 @ 2017 05 16, 11:09)
<p>aš jaučiu kartosiu dar ryt NT, krūtinė tokia jautri, dilgčioja, lyg padidėjus... kartais būdavo ir prieš mmm panašiai, bet...gal kartais?  rolleyes.gif​ </p>

Lauksim ziniu bigsmile.gif

Mes grizom su seima is Birstono. Labai man ten patinka wub.gif
Atsakyti

Mama?

Kaip tu?  :) 

Atsakyti

žodžiu, nieko gera, sugadinau NT...viena labai ryški juostelė ... :cray: dar viltis-kad mmm neateis ... liūdna, nes tikrai dariausi OT ir jis buvo teigiamas....

Atsakyti

žodžiu, nieko gera, sugadinau NT...viena labai ryški juostelė ... :cray: dar viltis-kad mmm neateis ... liūdna, nes tikrai dariausi OT ir jis buvo teigiamas....

:console: 

OT čia šiomis dienomis dareisi? 

Reikia palaukti iki mm dienos, tada bus aišku  :)  Matau, kad tavo mm diena 05.21, o šiandien jau net 12 dpo? Tiksliai žinai kada buvo O?  :)​ 

Atsakyti
Labas rytas,

man vakar atėjo mėmės (31cd), smagu, kad ciklas kiek patrumpėjo, nes paskutiniai ciklai buvo kaip niekada ilgi. Perkopijuoju sąrašą.

05.08 - Ceroc nelaukia mmm

05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.21 - Kisulita nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm
Atsakyti

:console:

OT čia šiomis dienomis dareisi? 

Reikia palaukti iki mm dienos, tada bus aišku  :)  Matau, kad tavo mm diena 05.21, o šiandien jau net 12 dpo? Tiksliai žinai kada buvo O?  :)​ 

Dariausi OT gegužės 5 dieną, ir buvo tegiamas, tai manau buvo tikrai tikslu .

Atsakyti

Dariausi OT gegužės 5 dieną, ir buvo tegiamas, tai manau buvo tikrai tikslu .

Na tada reikia palaukti mm, jeigu šiandien 12 dpo, o mm turi būti 05.21, tai L fazė net 16 dienų, labai gera trukmė  :)  Baltai pavydžiu  :)

Jeigu turi atliekamų OT, gali su jais pažaisti, jie irgi reaguoja į hcg ir parodo nėštumą, jeigu juostelė ryškėja artėjant mm :)  Skaičiau, kad daug kam pasitvirtino :)  Man, beje, irgi pasitvirtino, vis blanko ir galiausiai mm parėjo...  :)​  

Atsakyti
Su tais OT man šiek tiek mistika, nes nors ir parodo teigiamą, ovuliacija gali įvykti per 12-48 val. Ko gero reikia ne vieno testuko taip tiksliai pagaut. Pati bandysiu pirmą kartą su jais žaistis.
Atsakyti

Su tais OT man šiek tiek mistika, nes nors ir parodo teigiamą, ovuliacija gali įvykti per 12-48 val. Ko gero reikia ne vieno testuko taip tiksliai pagaut. Pati bandysiu pirmą kartą su jais žaistis.

Aš tai po teigiamo dar kelis darausi, kad įsitikinčiau, jog tikrai nublanko  :)​ 

Atsakyti

Aquabona, kaip reikalai?  :4u:  Šiandien mm diena, gal nesulaukei?  :D​ 

Atsakyti