Simona
Sunku skaityt kaio tave kankina migrena...
Ar zinai, kas tau ja issaukia? As savaja kazkokiu stebuklingu budu suvaldziau, jau net nezinau kiek laiko neturejau priepuolio...o sutvarkius virskinimo problemas, net ir paprastas galvos skausmas beveik nebeaplanko. Gal yra kazkokiu gilesniu problemu kune?
kartais žinau, kartais ne : nedamiegojimas/persimiegojimas , nedavalgymas (negaliu būt tuščiu skrandžiu), slėgio kaita, aštrūs kvapai, stiprus sukrėtimas-stresas, alkoholis (jo nebevartoju jau trys metai), turi būt griežtas dienos rėžimas...kartais atsibundu ir nežinau net kas čia išprovokavo... aš net nebežinau pas kurį gydytoją beet-pas neurologą eiti beprasmiška,išsikalę savo sistemą, nenori jokių tyrimų tirt-kartoja tik viena-migrena nepagydoma.sakiau nepasiduosiu, bet kartais jau rankos nusvyra...
Dėl migrenos, viena pažįstama labai kentėjo nuo tokių priepuolių. Galiausiai alergologai rado alergiją glitimui. Sutvarkė mitybą ir baigėsi skausmai. Sunku, bet įmanoma.
įdomi mintis, reiks pasidomėt kur tokius tyrimus pas mane čia atlieka. Turiu kažko griebtis, nes aš kojas pakratysiu nuo tokių vaistų dozių ...ačiū