Mergaites, teigiamas OT dar nereiskia, kad O ivyks arba kad ji bus kokybiska. OT rodo hormono LH pakilimo banga...
Extra_Dee, kurią dpo jau pamatei vaiduokliuką? Man jau rankos niežti...
OT neparodo, jog O įvyko, bet jei po teigiamo OT po kelių dienų pakilo ir BT, tai reiškia, kad įvyko O? Ar bt irgi pakyla net keigu ir neįvyksta O?
Extra_Dee, kurią dpo jau pamatei vaiduokliuką?
Man jau rankos niežti...
OT neparodo, jog O įvyko, bet jei po teigiamo OT po kelių dienų pakilo ir BT, tai reiškia, kad įvyko O?
Ar bt irgi pakyla net keigu ir neįvyksta O?
![]()
Neisivaizduoju, neskaiciavau Mm turejo buti geguzes 6...geguzes 3 NT buvo baltas, bet pameni, sakiau, kad kazkas isdziuvusiam matesi...o geguzes 5d po pietu jau buvi ryskuolis
Ciklas apie 30d.
Mergaites, teigiamas OT dar nereiskia, kad O ivyks arba kad ji bus kokybiska. OT rodo hormono LH pakilimo banga...
ačiū, va šito nežinojau (gal ir kalbėjot, matyt neužfiksavau )
MB sakė nebesidaryt jokių testų...Sako kaip norės Dievulis, taip ir bus... Sako davė vieną, jei norės-duos ir antrą apsižliumbiau kaip vaikas...
Neisivaizduoju, neskaiciavau
Mm turejo buti geguzes 6...geguzes 3 NT buvo baltas, bet pameni, sakiau, kad kazkas isdziuvusiam matesi...o geguzes 5d po pietu jau buvi ryskuolis
Ciklas apie 30d.
Aišku Na dar reikės laukti tada bent kelias dienas...
Ech, kaip tik kai laukimas iki mm, tai ir darbo mažiau, nėra kaip savęs užiimti, kad negalvoti apie testus ir pan...
Sveikos. Kažkaip nebuvo nei laiko, nei sveikatos prisijungt čia. Užvirto lavina darbų, tiek pervargau, atrodo nieko nebenoriu, viskas blogai ir namų darbus prastai darėm, kada papuldavo, kažkaip nei penki nei dešimt.. O dar ir bėdos tokios pačios kaip mačiau simona rašė, irgi kažkokie niežtėjimai, vis į tūliką lakstau, dar niekad taip nebuvo, kad naktį kelčiaus į tūliką... ir folio rūgštis kažkokia užmiršta liko, reikia vėl kažkaip grįžt į vėžias. Dirbu iš namų, tiksliau, mano darbas pats pas mane ateina, tai va sėdžiu dabar užsibarikadavus miegamajam ir bandau susiimt ir nepablūst. Jaučiu nieko šį ciklą nesigavo, pagal tai, kaip šiandien nerviškai išėjau iš rikiuotės, tai matyt pms koks tai.. O ir pas ginę užrašė tik 30 dieną, tai dabar ir myžčiot iki 30.... o tiek reikia dalykų ir pirkinių ir t.t. dabar, kad pas privačią nenoriu eit.. žodžiu, vat pasiskundžiau. Jaučiu rimtai pms. Nesąmonė
o galvoju kaip spjaučiau dabar į viską ir išeičiau dekretinių nuo pirmo mėnesio

Lengva sakyt, kai vienas yra, o kei nei vieno nebūtų, tai taip ir gyvent su Dievulio valia? Mane labai kabina tokie posakiai

Lengva sakyt, kai vienas yra, o kei nei vieno nebūtų, tai taip ir gyvent su Dievulio valia? Mane labai kabina tokie posakiai
Jeigu ne vieno neerzina poroj tokia fraze, abieju poziuris sutampa - tai viskas gerai. Kitiem, kaip tau, man, - nesueina. Pasakytu man dabar kas - Dievo valioj/kaip Dievas duos ir tt. Su ta pacia valia pasiusciau toli toli.
Kalbant i tema - uzvakar idealiai teigiamas OT buvo, vakar pramazinau temperaturos matavima. Sian dar OT pasidarysiu ir ziuresiu temperaturas, bet turbut vakar buvo O. Tikslaiu zinosiu - kalendoriu nelaukianciu patvarkysiu. Nors klausimas, ar bus kas nors, uzvakar tik ND tebuvo. Nors pirmasyk Preseed bandem. Butu juoko, jei to uzteko.
Na aš tam irgi pritariu ir mąstau, kad viršuje kažkas viską reguliuoja...nors atrodo ne visada teisingai...
Jeigu ne vieno neerzina poroj tokia fraze, abieju poziuris sutampa - tai viskas gerai. Kitiem, kaip tau, man, - nesueina. Pasakytu man dabar kas - Dievo valioj/kaip Dievas duos ir tt. Su ta pacia valia pasiusciau toli toli.
Čia buvo nevykęs bandymas mane paguosti, nes matė kad labai liūdna buvau Kai MB sako, tai kažkaip nieko, bet va kitų frazės :"jau reikia antro", " kad gi sesutę turėsit?" išverčia iš klumpių....
MB juokauju, kad jei jo tėvai dar kartą paklaust KADA, tai rėšiu tiesiai šviesiai" mylimės kas antrą dieną - tikimės kad greitai gausis"
Na aš tam irgi pritariu ir mąstau, kad viršuje kažkas viską reguliuoja...nors atrodo ne visada teisingai...
Čia buvo nevykęs bandymas mane paguosti, nes matė kad labai liūdna buvau
Kai MB sako, tai kažkaip nieko, bet va kitų frazės :"jau reikia antro", " kad gi sesutę turėsit?" išverčia iš klumpių....
MB juokauju, kad jei jo tėvai dar kartą paklaust KADA, tai rėšiu tiesiai šviesiai" mylimės kas antrą dieną - tikimės kad greitai gausis"
Sakyk - per Skype Dievo paklauskit ;)

</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nuozmusis Guzikas" data-cid="71632798" data-time="1495036616"><div><p>Jeigu ne vieno neerzina poroj tokia fraze, abieju poziuris sutampa - tai viskas gerai. Kitiem, kaip tau, man, - nesueina. Pasakytu man dabar kas - Dievo valioj/kaip Dievas duos ir tt. Su ta pacia valia pasiusciau toli toli.</p>
</div></blockquote><p>Čia buvo nevykęs bandymas mane paguosti, nes matė kad labai liūdna buvau

</p>
Na kas ką reguliuoja aš nesigilinsiu, bet jei koks kūno organas nefunkcionuoja, juk nekenti skausmo ir negalvoji, aj tokia Dievo valia, vadinas reik kad skaudėtų

Tas požiūris gan pasenęs, mano nuomone, ir sakau, taip yra lengva šnekėt kai yra vienas, bet kai Dievulis neduoda, iš tikrųjų priverčia jaustis kitas moteris menkavertėmis.
Iš vienos pusės gerai neforsuot ir galvot, aj kaip bus taip, bet kai nieko nesigauna daug metų, tai taip nėra taip lengva, o ta mintis, kad kažkas reguliuoja, kad nesigautų tikrai nepadeda jaustis geriau.. Aš iš esmės ir priimčiau tą "nelemta", bet tas instinktas muša per smegenis, noras būti mama, kurti šeimą, žiauru su tais Dievuliais

Aš čia ne taip tiesiogiai tau asmeniškai, šiaip išsiliejau ant visuomenės