Man tai šiandien mmm diena, kol kas jokių požymių, kad jos ruošiasi ateiti. Tik lapkritį turėjau 29 d ciklą, o taip tai visada 26-28 d. Nu dar ne vakaras.

Kur dareisi testą? Kiek pakaštavo? Įdomu, ką parodys

Tik skydliaukę sugalvojau, kad reikia pasitirti daugiau. Tyriausi tik TTH, daugiau jokių skydliaukės hormonų nesityriau. Žadu eiti pas dermatologę dėl plaukų slinkimo, tai reikia iki to laiko noriu skydliaukės hormonus pasižiūrėti
Gali kokį jautrų testuką pagadint
![]()
Nesikankink taip, daryk NT
Bijau aš to vieno pagalio Labai nenoriu vėl pamatyti neigiamą... Jau visgi ne pirmi ciklai, kai planuoju, po truputį vis neramu darosi, kad užtrukau
Kur dareisi testą? Kiek pakaštavo? Įdomu, ką parodys
. Aš ir pagalvoju, kad įdomu būtų pasidaryti, bet kol kas pagailiu pinigų.
Tik skydliaukę sugalvojau, kad reikia pasitirti daugiau. Tyriausi tik TTH, daugiau jokių skydliaukės hormonų nesityriau. Žadu eiti pas dermatologę dėl plaukų slinkimo, tai reikia iki to laiko noriu skydliaukės hormonus pasižiūrėti
Pas mus mieste atsidarė nauja klinika - kur daro įvaiirius kraujo tyrimus. Čia Utenoje . Kainavo 223 eur+padarys nemokamą tyrimą dėl kasos uždegimo+gausiu nemokamą gydytojo konsultaciją-kai ateis rezultatai.
Man dėl skydliaukės reikia kartot tyrimus į metus vieną kart. Va kaip tik ir prabėgo metai, tai jaučiu eisiu pas šeimos gydytoją, prašysiu daug įvairių tyrimų
Bijau aš to vieno pagalio
Labai nenoriu vėl pamatyti neigiamą... Jau visgi ne pirmi ciklai, kai planuoju, po truputį vis neramu darosi, kad užtrukau
Turbūt visos to bijom...Kažkaip galvojau kad MB ramesnis, bet vakar sako" žinai, skaičiau aš čia visokių straipnių, dėl ko nesigauna, gal man kokius tyrimus pasidaryt?!"" tada supratau, kad nervuojasi ir jis ...Aš labai linkiu, kad pamatytum II
Kisulita
Neieskok siknoj slieku Labai juk skirtingai visom! Pirma nestuma man pats pirmasis pozymis buvo labai sujautrejus uosle ir labai uzuosdavau braskes ir arbuzus ten, kur ju nebuvo...antra syki net nepamenu kaio ten buvo, nes beveik iskart pradejau persileidinet...o si karta savaite pries mm kirtau aviena ir saliami desra, nors siaip mesos beveik nevalgau
Turbūt visos to bijom...Kažkaip galvojau kad MB ramesnis, bet vakar sako" žinai, skaičiau aš čia visokių straipnių, dėl ko nesigauna, gal man kokius tyrimus pasidaryt?!"" tada supratau, kad nervuojasi ir jis ...Aš labai linkiu, kad pamatytum II
Ech, kad maniškis susirūpintų ir klaustų kokius jam tyrimus pasidaryti Maniškis jau mėnesį nenueina spermogramos pasidaryti
Sako, nueis nueis, bet vis laiko neturi
Kisulita
Neieskok siknoj slieku
Labai juk skirtingai visom! Pirma nestuma man pats pirmasis pozymis buvo labai sujautrejus uosle ir labai uzuosdavau braskes ir arbuzus ten, kur ju nebuvo...antra syki net nepamenu kaio ten buvo, nes beveik iskart pradejau persileidinet...o si karta savaite pries mm kirtau aviena ir saliami desra, nors siaip mesos beveik nevalgau
Sliekų...
Net prunkštelėjau darbe
Žinau, kad kiekvienai skirtingai, bet va, kai užplaukia laukimo beprotybė tai kiekvieną šūdniekį gaudau Reikia ramintis, nes po to bus liūdna, kai pasirodys, kad prisieškojau ko nėra
Sliekų...
![]()
![]()
Net prunkštelėjau darbe
![]()
![]()
Žinau, kad kiekvienai skirtingai, bet va, kai užplaukia laukimo beprotybė tai kiekvieną šūdniekį gaudau
Reikia ramintis, nes po to bus liūdna, kai pasirodys, kad prisieškojau ko nėra
Aaaar pasidarei testuką?
Mama?
Paskaitytu cia tos, kurios kencia nuo toksikozes, tai sakytu visai kuku mums
Dziaugiuosi uz tavo vimtelejimus! As vis viliuosi, kad ir man bloga pasidarys...ir beliko savaite iki echo!
Tegul sako, man tinka kuku vaidmuo Tik tegul pykina
Bet man pilvas jau issoko kas per nesamone
Extra_Dee, Mama?, jūs prieš pamatydamos teigiamą nėštumo tęstą, pastebėjote kokiu pokyčių dėl išskyrų?
Aš jau visur ieškau ženklų
![]()
![]()
As su isskyrom nieko nepastebejau. Si nestuma mano pozymis buvo paleisti viduriai

Labas
Ne, dar nekartojo, nes poliklinika pasikeist reik. Sian sugebejom pramiegot siuntini, tai niekur eit negalesim ryt, kol neatves. Tikiuos atves anksti, ir bus galima susitvarkyt sita reikala. Norejom ana savaite, bet pagalvojom, kad su tuo virusu kompuose nhs neduos, ar uztruks ilgiau. Tai vat