<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Zuiza" data-cid="71635518" data-time="1495177652"><div><p>Sveikos, merginos

grįžtu pas jus po 2 nesėkmingo planavimo ciklo... nors ciklas +-30 d., šįkart truko - 42 dienas, nejaučiau jokio PMS, nors mane nuolatos kankina įvairūs simptomai dar 7 d. prieš, pradėjau vis labiau tikėti, o gal visgi pavyko? Bet 40 cd neištvėrusi pasidariau NT ir nieko. Matyt, nustojus galvoti "o gal?" atsipalaidavau ir sulaukiau mmm.
Nesinori prieš jus graudentis, nes turbūt vienintelė esu čia tik kelis mėnesius planuojanti, bet toks keistas jausmas apėmęs. Tiek laiko ruošėmės sprendimui susilaukti vaikučio, ir jį priėmus, negaliu nustoti galvoti apie tai kada, kodėl ne...</p></div></blockquote><p>Labuka

</p><p>Ar pirmi ciklai ar jau daugiau nesėkmingų, vis tiek yra skaudu ir sunku sužinoti, kad nepavyko, kai laukiama ir tikimasi

</p><p>O su ciklų įsiderinimu, tai manau beveik visoms taip... Aš irgi turėjau 27 dienų ciklą, pirmas ciklas kai bandėm pastoti buvo 36 dienų ilgio

Kažkas persijungia organizme, kai pradedam planuoti

</p><p>Tikimės, kad trečias ciklas jau bus sėkmingas

</p>
Ar sekantys ciklai atsistatė, neliko tokie ilgi? Laukiant vėluojančių mmm taip pikta buvo, kad ciklas taip išsiderina, ir visa numatyta OV velniop, ir kitos galimybės tiek laukti.. Na bet dabar nusipirkau termometrą ir mėginsiu mokytis sekti BKT