Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Kisulita @ 2017 05 19, 10:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zuiza" data-cid="71635518" data-time="1495177652"><div><p>Sveikos, merginos vartotojo įkelta nuotraukagrįžtu pas jus po 2 nesėkmingo planavimo ciklo... nors ciklas +-30 d., šįkart truko - 42 dienas, nejaučiau jokio PMS, nors mane nuolatos kankina įvairūs simptomai dar 7 d. prieš, pradėjau vis labiau tikėti, o gal visgi pavyko? Bet 40 cd neištvėrusi pasidariau NT ir nieko. Matyt, nustojus galvoti "o gal?" atsipalaidavau ir sulaukiau mmm.
Nesinori prieš jus graudentis, nes turbūt vienintelė esu čia tik kelis mėnesius planuojanti, bet toks keistas jausmas apėmęs. Tiek laiko ruošėmės sprendimui susilaukti vaikučio, ir jį priėmus, negaliu nustoti galvoti apie tai kada, kodėl ne...</p></div></blockquote><p>Labuka  4u.gif </p><p>Ar pirmi ciklai ar jau daugiau nesėkmingų, vis tiek yra skaudu ir sunku sužinoti, kad nepavyko, kai laukiama ir tikimasi  4u.gif </p><p>O su ciklų įsiderinimu, tai manau beveik visoms taip... Aš irgi turėjau 27 dienų ciklą, pirmas ciklas kai bandėm pastoti buvo 36 dienų ilgio  biggrin.gif  Kažkas persijungia organizme, kai pradedam planuoti  smile.gif </p><p>Tikimės, kad trečias ciklas jau bus sėkmingas  nestuke.gif  smile.gif​ </p>

Ar sekantys ciklai atsistatė, neliko tokie ilgi? Laukiant vėluojančių mmm taip pikta buvo, kad ciklas taip išsiderina, ir visa numatyta OV velniop, ir kitos galimybės tiek laukti.. Na bet dabar nusipirkau termometrą ir mėginsiu mokytis sekti BKT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiza: 19 gegužės 2017 - 09:56

Ar sekantys ciklai atsistatė, neliko tokie ilgi? Laukiant vėluojančių mmm taip pikta buvo, kad ciklas taip išsiderina, ir visa numatyta OV velniop, ir kitos galimybės tiek laukti.. Na bet dabar nusipirkau termometrą ir mėginsiu mokytis sekti BKT smile.gif

Atsistatė tai ne, bet nebebuvo tokie ilgi  :) Man iš vis iki tiek buvo išsiderinę, kad vieną ciklą turėjau 19 dienų...  :huh2:  Bet va, jau du ciklai normalesni, tai atsistatinėja, bet nebėra reguliaraus 27 dienų  :)  

Mane labai vargino bt matavimas, tai aš O gaudau su ot, o pagavusi kelias dienas pamatuoju, kad žinoti, ar pakilo bt  :D 

Atsakyti

Sveikos, merginos 4u.gifgrįžtu pas jus po 2 nesėkmingo planavimo ciklo... nors ciklas +-30 d., šįkart truko - 42 dienas, nejaučiau jokio PMS, nors mane nuolatos kankina įvairūs simptomai dar 7 d. prieš, pradėjau vis labiau tikėti, o gal visgi pavyko? Bet 40 cd neištvėrusi pasidariau NT ir nieko. Matyt, nustojus galvoti "o gal?" atsipalaidavau ir sulaukiau mmm.
Nesinori prieš jus graudentis, nes turbūt vienintelė esu čia tik kelis mėnesius planuojanti, bet toks keistas jausmas apėmęs. Tiek laiko ruošėmės sprendimui susilaukti vaikučio, ir jį priėmus, negaliu nustoti galvoti apie tai kada, kodėl ne...

Pas mane irgi tik pirmi ciklai, tiksliau šitas berodz trečias. Ir jaučiu, kad nesėkmingas bus, nors iki mm teoriškai keturios dienos dar.. Bet taip pms kankina, kad negaliu, duok dieve kažko nepridaryt ar pro langą neišlipt iki dienų  :unsure: aišku gali būt, kad tiesiog darbas pertempė nervus, bet man atrodo pms.. 

Bet kaip įdomiai, pas visas skaitau čia ta krutinė jautri. Nu pas mane niekad gyvenime ji nėra buvus jautri, aplamai ji visiškai nejautri, nei kai čiupinėja, nei kažkaip.. nu visiškai toks nereikalingas daiktas, pupso sau va ir tiek  :D 

Atsakyti

Bet kaip įdomiai, pas visas skaitau čia ta krutinė jautri. Nu pas mane niekad gyvenime ji nėra buvus jautri, aplamai ji visiškai nejautri, nei kai čiupinėja, nei kažkaip.. nu visiškai toks nereikalingas daiktas, pupso sau va ir tiek  :D

Man irgi taip buvo kol neplanavau  :D  O jau kokį 3-4 planavimo ciklą ir padidėja, ir skauda  :D  Ko tik nebuvo pradėjus planuoti  :D​ 

Atsakyti

Nieko, susimeistravus lialių dar ir kokia reikalinga ta krūtinė bus  :D Man tik kaip kada tas jautrumas yra, o dėl čiupinėjimo irgi nelabai man  :D Bet va gimus sūnui oho kaip atitarnavo. Metus ir 7 mėnesius pramaitinau.

Mano mmm atėjo, tai realiai tik diena pavėlavo. Dabar tik reikia, kad O pagal kalendorių ateitų, nes paskui savaitei vyras į komandiruotę išvažiuos ir bus šnipštas.

Atsakyti

Kažkaip pagal giminės maitinimo ypatumus žiūrint, tai panašu, kad daugiau 3 mėn aš neišmaitinsiu  :unsure:

Vat ir parėjo mano mmmm, keturiom dienom anksčiau. Tai gaunasi, kad ciklas šitas 25 vietoj 29 dienų buvo. Gal stresas, nes dėl planavimo daug nesuku galvos, abejoju, kad jis paankstintų. Tai galiu eit gert savo geriausius draugus nuskausminamuosius ir toliau svajot apie dekretines ir dirbt dirbt dirbt  :unsure:

Taigi, mmmm nelaukiu 06.17 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 19 gegužės 2017 - 14:08

Na čia labai užbėgsiu toli už akių, daugiau jau į nėštukių ir mamyčių temas, tačiau noriu pasisakyti. Mano giminėj irgi su maitinimais mažai kas žaisdavosi ar kam gaudavosi ilgiau, bet tikrai visko negalima nurašyti giminei ar genams. Nemažai moterų gali maitinti ilgai, todėl jau kai bus reikalas, tikrai patariu nueiti į žindymo kursus. Nesu iš tų natūralisčių ir žindymo fanatikių, tačiau maitinimas buvo viena tų neįtikėtinų patirčių. Ir galų gale labai patogu bei finansiškai paranku. 

Atsakyti

Mama?

Stengiuos nepasiduot blogom mintim...pieno liaukos dar jaucias padidejusios, bet likusi krutine minkstute...

aquabona

Nieko naujo ir ypatingo nejauciu, tiesiog normalus zmogus esu, tik kad menesiniu ner  :) 

Kazkas skundes del krutines nejautrumo - as lygiai tokia pati! Niekad nebuvo jautri po O, per pms...bei padidedavo nei ka :) 

Atsakyti

ED - pasikeitei nika???  :blink: ar cia mano tel kvailioja?

Atsakyti
Partempiu smile.gif

05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.21 - Kisulita nelaukia mmm
05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Ceroc nelaukia mmm
Atsakyti

ED - pasikeitei nika???  :blink: ar cia mano tel kvailioja?

O, geras  :D  Pries kokius metus, jei ne daugiau, prasiau, kad pakeistu, nes turejau itarimu kad mane atpazino. Visai pamirsus buvau  :D 

Malonu susipazinti!  :4u:  :D 

Atsakyti

Sveikos,  panos kodėl.jūs ta krūtinę taip sureiksminat?  :4u:  man ją skaudėjo tik po ov, tada atleido ir visa nėštumą ji man tokia ir liko, be jokių ypatingų pojūčių. 

Atsakyti