Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Buvau isitikinus, kad krutine visa nestuma daugiau maziau jauciama  :hmm: 

Atsakyti

O, geras  :D  Pries kokius metus, jei ne daugiau, prasiau, kad pakeistu, nes turejau itarimu kad mane atpazino. Visai pamirsus buvau  :D

Malonu susipazinti!  :4u:  :D

Man taip pat :D

Dėl krūtinės - nei man pastojus nei dabar ja skauda. Nejauciu jos iscis, net nepasakyciai kad padidejus, visi seni liemenukai tinka. O mazyte pilvely jau spardosi. Taigi tikrai nereiketu krutines labai sureiksminti :) 

Atsakyti

Gal O buvo vėliau, nei tu manai? Negali taip būti?  :4u:​  

Labai drąsiai gali, tiesiog man neįprasta, nes ciklas tikrai kaip laikrodukas buvo jai daug metų. Nu +- 1diena max paklaida, bet nu čia jai labai retai. O dabar 3d vėluoja. Ir esu kaip ir tikra, kad tikrai nekibau, nes labai mažai myliukų buvo, su dideliais tarpais. Krč.. 

Labuka  :4u:

Ar pirmi ciklai ar jau daugiau nesėkmingų, vis tiek yra skaudu ir sunku sužinoti, kad nepavyko, kai laukiama ir tikimasi  :4u:

O su ciklų įsiderinimu, tai manau beveik visoms taip... Aš irgi turėjau 27 dienų ciklą, pirmas ciklas kai bandėm pastoti buvo 36 dienų ilgio  :D  Kažkas persijungia organizme, kai pradedam planuoti  :)

Tikimės, kad trečias ciklas jau bus sėkmingas  :nestuke  :)​ 

ir bliamba net pikta, tik užsipirkau OT, kad tiksliai gaudyt O, susiplanavau vizitus pas ginę, tyrimus. Nu ir velniop :D laukiu sau trepsėdama koja :D

Man irgi ciklas jau kvailioja, nelabai suprantu logikos, kodėl taip nutinka, bet pasirodo daug kam taip. Bėda, kad dėl ciklo išsiderinimo vis sunkiau ovuliaciją pagauti  :mastau:

Psichologija, panašu, labai daug čia veikia.. net ciklą išderina  :unsure: 

Apšvieskit-ką daro nakvišų aliejus? Radau betvarkydama vaistinėlę..

Atsakyti

Aciu, kad dalinates patirtim, mergaites  :4u:  Jau tokia ta mano dalia, matyt...nuolat nerimauti. Laukiu echoskopijos treciadieni kaip isganymo!

O tai kaip dabar daryti su nick'u..?  :D  Galvos visos, kad naujoke kokia taip bac ir lyg niekur nieko isirove  :D 

aquabona

Nakvisu aliejus lengvina pms simptomus, atseit balansuoja hormonus, BET skatina prostaglandinu gamyba, tad planuojant jo vartoti po O nerekomenduojama, nes gali sukelti persileidima. Dar atseit labai gerai odai, bet man buvo priesingai - du sykius bandziau vartoti ir abu kartus gydziau oda nuo be galo skausmingu ir giliu spuogu...

Atsakyti

Man taip pat :D

Dėl krūtinės - nei man pastojus nei dabar ja skauda. Nejauciu jos iscis, net nepasakyciai kad padidejus, visi seni liemenukai tinka. O mazyte pilvely jau spardosi. Taigi tikrai nereiketu krutines labai sureiksminti :)

O man liemenukai jau dabar traska/braska :huh2:  kazkaip noretusi, kad visi galai taip greit nedidetu :D 

Atsakyti

Man vienu momentu jau irgi norejosi didesnes ieskoti...  :D Kauselis dar kaip ir normaliai, bet apimties norejosi didesnes... nenoriu, kad didetu, nes tada grestu tesmenys sulig keliais, ir taip 80DD ramybes busenoj.

Beje, lyg ir krutines pakietejimas grizo...tfu tfu tfu...tik nu kodeeeeeeel nepyyyyyykina, kiba eit prie wc paklupet, gal bloga pasidarys  :D 

Atsakyti

05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.21 - Kisulita nelaukia mmm
05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
05.31 - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Ceroc nelaukia mmm

Velnias ji ten zino. Viskas apytiksliai ir nieks niekad neaisku, kaip visada zodziu.

Atsakyti

Mmm nėr, pilvą skauda, nt tuščias  :frusty:  :aggressive: 

Atsakyti

Labai drąsiai gali, tiesiog man neįprasta, nes ciklas tikrai kaip laikrodukas buvo jai daug metų. Nu +- 1diena max paklaida, bet nu čia jai labai retai. O dabar 3d vėluoja. Ir esu kaip ir tikra, kad tikrai nekibau, nes labai mažai myliukų buvo, su dideliais tarpais. Krč.. 

ir bliamba net pikta, tik užsipirkau OT, kad tiksliai gaudyt O, susiplanavau vizitus pas ginę, tyrimus. Nu ir velniop :D laukiu sau trepsėdama koja :D

Įdomu ar bent vienai pradėjusiai planuoti ciklas išliko toks, koks buvo prieš tai  :D 

Turbūt O bus užsivėlinusi ir dabar mm vėluoja, arba dėl vėlesnės O vėliau užkibo ir todėl testas dar nieko nerodo  :D​ 

Atsakyti

Beje, lyg ir krutines pakietejimas grizo...tfu tfu tfu...tik nu kodeeeeeeel nepyyyyyykina, kiba eit prie wc paklupet, gal bloga pasidarys  :D

Turbūt kai pradės pykint, tai bus - kaip man bloga, kokia nesąmonė, kaip gerai buvo ankščiau kai nepykino  :D   :D 

Pasidžiauk, gal būsi viena iš tų laimingųjų, kurios nedraugaus taip artimai su tuoletu per nėštumą  :D

Atsakyti

Pirmo nestumo metu nuolat pykino, bet nevemiau. Nemalonu, bet tikrai pakenciama  :) Galetu pradet pykint ir del kitos, labai savanaudiskos, priezasties - maziau valgyciau  :D 

Atsakyti

Man vienu momentu jau irgi norejosi didesnes ieskoti...  :D Kauselis dar kaip ir normaliai, bet apimties norejosi didesnes... nenoriu, kad didetu, nes tada grestu tesmenys sulig keliais, ir taip 80DD ramybes busenoj.

Kiekvienas nestumas skirtingas :D melutia va isvis jokiu pozymiu pykinimo nejaute :) kada tau vizitas pas daktare?

Atsakyti