As labai labai tikiuosi, kad pykinimo nebuvimas si karta nieko blogo nereiskia...i privacia echo einu treciadieni po pietu, programele skaiciuoja, kad bus lygiai 7sav, bet as linkus numesti dvi dienas. Bet echo darys paprasta sonografe, tai nieko mandro nesitikiu, tik kad pasakytu, kad viskas vietoj ir sirdele plaka. O pas GP einu kitos dienos ryte
Sveikos ar neiskepet dar per tokius karscius? Man uzvakar vistik padare abrazija, nes padare echo mate kad like visokiu daleliu, todel ir kraujavo vis. Dabar jau viskas, vakar dar tepliojo, siandien jau nebe, taisau saltibarscius, pavalgom ir leksim su MB prie juros. Sakiau MB jei geras bus tai gal vakare ir ramadanas jam baigsis
kankinas ziuret gaila
abrazajia dariusi gydytoja sake kai nebekraujuosiu jau ir galima uzsiimt maloniais dalykais
klausiau o kada galiu planuot? Sake nors is karto, tipo jei organizmas nebus pasirenges tai ir nepastosiu
Tai cia sakiau jei geras bus, bet nebuvo geras tai ramadanas tesias toliau dar pecius prie juros nusvilau
o siaip as puikiai suprantu rizikas, tai nebent tik su gumytem. Bet jau taip viskad uzsitese kad oi, trys savaites greit po persileidimo bus... o kaip jus manot, jei tarkim iki abrazijos spejo ivykt ovuliacija, lyg jauciau kad ivyko, mano ciklai 24-26 dienos, padare abrazija, tai kaip su menesinem dabar bus? Kada ju laukt?
Velnias zino ta hcg, buvo uzkiles virs 8 tukstanciu, gal dar ir nenukrites. Reik NT padaryt, gal jau bus neigiamas
Aquabona, kaip reikalai klostosi? Ar jau yra matyti šviesa tunelio gale, gal jau nt ką nors gero rodo?
O tai kaip dabar daryti su nick'u..?
![]()
aquabona
Nakvisu aliejus lengvina pms simptomus, atseit balansuoja hormonus, BET skatina prostaglandinu gamyba, tad planuojant jo vartoti po O nerekomenduojama, nes gali sukelti persileidima. Dar atseit labai gerai odai, bet man buvo priesingai - du sykius bandziau vartoti ir abu kartus gydziau oda nuo be galo skausmingu ir giliu spuogu...
Galvoju atrašysiu be citavimų, bet sustojau ties atsakymu Tau-nežinojau kokiu nicku kreiptis
Dėl nakvišų supratau. Manau be pasitarimo su gine ar gydytoja nesavivaliausiu niekaip nepamenu dėl ko jas kažkada pirkau..
As labai labai tikiuosi, kad pykinimo nebuvimas si karta nieko blogo nereiskia...i privacia echo einu treciadieni po pietu, programele skaiciuoja, kad bus lygiai 7sav, bet as linkus numesti dvi dienas. Bet echo darys paprasta sonografe, tai nieko mandro nesitikiu, tik kad pasakytu, kad viskas vietoj ir sirdele plaka. O pas GP einu kitos dienos ryte
Laukiam žinių iš Tavęs!
Sveikos
ar neiskepet dar per tokius karscius? Man uzvakar vistik padare abrazija, nes padare echo mate kad like visokiu daleliu, todel ir kraujavo vis. Dabar jau viskas, vakar dar tepliojo, siandien jau nebe, taisau saltibarscius, pavalgom ir leksim su MB prie juros. Sakiau MB jei geras bus tai gal vakare ir ramadanas jam baigsis
![]()
kankinas ziuret gaila
abrazajia dariusi gydytoja sake kai nebekraujuosiu jau ir galima uzsiimt maloniais dalykais
klausiau o kada galiu planuot? Sake nors is karto, tipo jei organizmas nebus pasirenges tai ir nepastosiu
mes kaime buvom.. o uodų.....
galvojau nuprotėsiu. Purškiaus purškalais tiek, smirdėjau iš tolo. Šunį sukapojo tiek (ne uodai, žabalos, manau), kad sutino, tabletes nup alergijų nepadėjo, leidom vaistų nuo šoko
Aquabona, kaip reikalai klostosi?
Ar jau yra matyti šviesa tunelio gale, gal jau nt ką nors gero rodo?
![]()
praaaamušė vakar viskas, ramu. Eini kita sav pas ginę ir pradėsiu su OT žaist, kad išsiaiškint kada ta O man
Einu sąrašiuką pataisyt
Kaip Tu? Kelinta dpo?
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.21 - Kisulita nelaukia mmm
05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
05.31 - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm
06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Ceroc nelaukia mmm
Sveikos
Šiandien mm dar nėra ir nebus, nukrito bt, ryt bus manosios mm... Kadangi turėjau baltą nt, tai žinojau, jog nepatojau šį ciklą, bet tokia baimė truputį užplaukus - kaip ilgai dar nepavyks...
Bet L fazė jau normalaus ilgio, 14 dienų, džiugu, kad susitvarkė, bet kas iš to, jeigu vis tiek nepavyksta pastoti...
Labas rytas, šiąnakt smarkiai atkeliavo mmm su dideliais skausmais +migrena.... prigėriau vaistų ir užmigau. Tai šiandien poilsio diena (na jei galima pavadinti visų namų tvarkymą poilsiu ). Paskui pasiskaičiuosiu dienas ir pakoreguosiu sąrašiuką.
Uodai puola žiauriai. Vakar pušklų prisipirku, gal kažkiek atbaidė, mano vaiką kaip sukandžiojo, net guzai stovi
Kalbėjot apie pasikeitimus planuojant. Tai va, anksčiau prieš mmm pradėdavo pilvą skaudėti prieš kelias dienas, kad jau žinodavau iš anksto kada bus, o dabar prasideda dideli skausmai prieš pora valandų ir staigiai ...plius per pms pradeda pykint..nu žo...
Darbų daug, indų krūva laukia, o man noro jokio, noriu tik lovoj gulėt...