Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos :)

Ziuriu senbuviu kiek nedaug belike... Atostogauja ar tiesiog ilsisi nuo SM? :hm: 

Patepu tepaliuku nuo įgėlimų, bet nelabai padeda, vistiek kasosi. Šiaip jam nėra guzais, kaip kad vaikams būna, bet nenoriu, kad žaizdom nueitų. Jau užtenka, per vėjaraupius nosį nusikasė, tai dabar turi randą tiesiai per centrą.

As tepu multi mam tepaliuku ir uzklijuoju pleistru.  Siaip pleistraa pas mus gydo beveik visus skausmus 😂 o tas tepaliukas siaip geris, ar jei isipjaunu tai juo patepu nakciai, tai ryte jau sugije, pussesere pusleline issigyde. 

Ten- kaip gaila, kad tik vienas folis uzauga  :unsure: 

Atejau pasisakyt, kad kiaulystes desnis suveiktu  :D  tai va, vitaminas C tikrai puikiai suveike ir mmm jau veluoja 4d. Bet  jau galetu ir ateiti  :hmm:  tikejausi kad tik pora dienu veluos, o dabar visiskai jokiu pozymiu, kad ruosias ateiti  :unsure:  

Atsakyti

crazy bee

Aha, praretejo cia musu gretos, tik kazi ar del tos priezasties, kurios noretumem...cia Extra_Dee, beje. SM nusprende pakeisti mano slapyvardi praejus turbut metams nuo noro pareiskimo.

Labai pasigedau Tendres, erboristos...bet nosi ikistu, pasakytu, kad gyvos...

Atsakyti

Nėštuliukės burbuliukės, nepamirškite gerti daug vandens :) 

Mama?, nieko keisto, kad pilvukas jau pūpso - naujasis gyventojas plečiasi savo valdas ir tai vyksta kitų vidaus organų sąskaita, tai nabagės žarnos yra priverstos persigrupuoti, pasispausti :D Pavyzdžiui mano organizmas toks, kad 8 savaitę pilvukas jau būdavo toks, kaip pas kitas vidury nėštumo :oh: 

​Laba diena :)

As darbe stengiuosi pariboti vandeni, o namuose jo daug geriu.

Jo...pilvo reikalai - issukis. As jau kremu pradejau tepti, sakau gal striju tikimybe sumazins :hmm: 

Tensmagu, kad uzsukai :)  Gaila, kad stimuliacijos tokie rezultatai, bet gal dar ne viskas prarasta?

Atsakyti

crazy bee

Aha, praretejo cia musu gretos, tik kazi ar del tos priezasties, kurios noretumem...cia Extra_Dee, beje. SM nusprende pakeisti mano slapyvardi praejus turbut metams nuo noro pareiskimo.

Labai pasigedau Tendres, erboristos...bet nosi ikistu, pasakytu, kad gyvos...

Gaila :( kazkaip per ilgai matyt uzsisedejom... 

As jau supratau, kad cia tu  :)  pirma zinute skaitydama nesupratau, bet paskui kazkurioj zinutej susiprotejau  :D 

O nesake kur dingsta? Ir Ceroc seniai nesilanke? :hmm:  as vis uzmetu aki, paskaitau kaip jus gyvenat. Po pertraukos priklausomybe SM grizta  :D  pailsejau nuo visko, i dabar vel pk truput zingsniuoju tikslo link, tai vel viskas aktualu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jefimija, o, tai laukia įdomūs pokyčiai :) Dar pamenu, kaip šiame darbe galvojai, kad geriau nepastot, kad į nėščią kolegę nekaip žiūri :) Faina, kad tu atsipalaidavus.

O aš po ginės... Na tiesą sakant nelabai žinau, kaip reaguoti.

Pakišiu kitam darbdaviui kiaulę iškart  :D norėtųsi šiek tiek stabilumo gyvenime, gal dėl to tie vaikai ir neateina, kartais taip filosofiškai pagalvoju. 

Gaila dėl vieno folio  :4u: ar imsitės iškart kitą ciklą vėl stimuliuotis, ar darysit pertrauką? 

Atsakyti

Ten

As net nebandysiu komentuot, nes cia jau daug sudetingiau nei tiesiog hormonu tyrimu rezultatu interpretavimas.Va kokia nefifi gal ir pasakytu ka protingo...o nekilo noras pas K pabandyt stimuliuotis?

Mama

As ir taip kumpius savo visa gyvenima drekinu...dabar issitraukiau seniau pirkta Bephanten nuo striju, tai pradejau ir pilva bei krutis tepti. Striju as turiu daug nuo paauglystes ant klubu ir siek tiek krutines...Mama irgi su strijom, tai as kazkaip jau apsipratus su mintim, kad polinki tam turiu juoda ir tepk netepus, bet ju bus...

crazybee

erborista laukia operacijos, vargse juodai issikankinus...o Tendre, jei gerai pamenu, neseniai emigravo is LT, tai ja tiesiog isuko gyvenimas..Ceroc uzsuka retsykiais. Pukst laikinai neplanuoja...kas cia dar...na, va, mudvi su Ten duodames cia karts nuo karto  :D Mama irgi prisijungia prie manes papanikuot kartais :D Realiai tai tik Guzikelis cia fronta palaiko...

Atsakyti

Sakai? Pas mane paauglystėj būdavo gausesnės ir ilgiau. O dabar kai stebiu-žiūriu, kad nu tikrai negausios. 3 dienos ir negausios. Prisigalvojau, kad gal nuo plonos gleivinės, o plona gleivinė pastojimui nėr gerai.  Aš dabar toj stadijoj, kai kuo daugiau skaitai, tuo daugiau prisigalvoji. Kad gleivinė plona, kad to ir ano gal trūksta, kad vyras sportininkas, gal nuo krūvio spermiukai kokie vangesni.  Nors šiaip toks pakylėjimas pas mane, kai aprimsta tie prisigalvojimai ir pan-toks optimizmas užplūsta. Kad nu tuoooj!  :rolleyes:​ 

Na nežinau net dėl tų trumpų mm  :hmm: Na, bet neužilgo tau pas ginę, tai vat tau užduotis, išsiaiškinti  :D  Ir raportuok po to ką sužinojai  :) 

Pas mane pirmoje ciklo pusėje būna tas pakilėjimas, pasibaigia mm ir tada "jaučiu, kad šis ciklas tikrai bus sėkmingas"  :D  Pastaruoju metu irgi jau lenda įkyrios mintys, kad gal kažkas negerai  :unsure:​ 

Atsakyti

Aš kadangi apie stimuliacijas ir kitus reikalus nieko nežinau, todėl net nedrįstu komentuoti. Tiesiog apmaudu, jeigu nepasiseka.

Simona02, man nebuvo blogų prisiminimų iš gimdymo, priešingai, aš jį prisimenu kaip labai šviesų, bet va prisiruošti antram reikėjo 5 metų. Kiekvienas turi savų motyvų, planų, atsiranda nenumatytų kliūčių ar dar ko. Jei atvirai, tuo man netyčiukas pirmukas ir žavus, kad tiesiog atėjo tada, kada reikėjo jam. To realiai tikrai sąmoningai nebūtume suplanavę, nes tuo metu buvo daug pasikeitimų gyvenime, daug nežinios. Bet vaikas viską sudėliojo į vietas. 

Dėl strijų, tepti aliejukais, kremukais visada gerai. Jeigu neišvengsit, tai bent jau mažiau tų strijų turėsit. Su pirmu aš visą nėštumą tepiau krūtis, šlaunis ir pilvą. Paskutinę savaitę sutrūkinėjo šlaunų šonai, o maitinant nedidelių strijų atsirado ant krūtų. Pilvas liko kaip buvęs. Bet šiaip tų randukų dabar nebepastebiu, nubalę, nebekrenta į akis.

Atsakyti

crazybee

erborista laukia operacijos, vargse juodai issikankinus...o Tendre, jei gerai pamenu, neseniai emigravo is LT, tai ja tiesiog isuko gyvenimas..Ceroc uzsuka retsykiais. Pukst laikinai neplanuoja...kas cia dar...na, va, mudvi su Ten duodames cia karts nuo karto  :D Mama irgi prisijungia prie manes papanikuot kartais :D Realiai tai tik Guzikelis cia fronta palaiko...

Kad Enir emigravo, man atrodo. Tendre lyg ir niekur neemigruoja, jai Lietuvoj gerai :) Bet kad tikrai dingo puse. Gal tiesiog pavasarines jegas kaupia, vaisinguma, zydejima :D Gris visos su gerom naujienom :D

Atsakyti

Siaube siaubeli, kas darosi. Ir taip netoli nuo Manchester gyvenam. Baisu, liudna ir siutas ima...

Atsakyti

Vajeeeezau, tikrai, sumaisiau - Enir! Labai atsiprasau. 

Jo, pasisprogdino Manchester truputi..

Labai gaila  :unsure: 

Atsakyti

Labai liūdna dėl tokių įvykių. :(​  Ir tuo pačiu labai nejauku. Nors pas mus LT ko gero negreitai tokie dalykai pradėtų dėtis, bet vitiek jautiesi nesaugus kur bebūtum. Save raminu, kad Lenkija teroristams gal irgi nelabai patraukli savo įtikėjimus pareikšt. Turim bilietus į Coldplay Varšuvoj, žmonių ten daaaug bus  :sad: 

Atsakyti