Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ten, smagu matyti tave! Laikau kumščius už stimuliaciją  :4u: 

Dėl planavimo ilgumo - pritariu, pirmieji nepavykę aktyvaus planavimo mėnesiai yra sunkiausi. Paskui kažkaip sugrįžta šaltesnis protas. O kada ateina laikas rimtesniems "ginklams", kiekvienai irgi skirtingai. 

Atsakyti

Ten, smagu, kad nepamiršai mūsų ir atėjai pasidalinti naujienomis apie save  :4u:  Laikom kumščius už sėkmingą stimuliaciją, kažkaip sėkmingi šie metai mūsų temutei, daug dalyvių išlydėjom, reikia ir tave išleisti   :4u:  :D 

Beje, apskambinusi visas klinikas, galiausiai nusprendžiau b siųsti į BAK turto tyrimui, patiko, kad ten embriologė iš kart pakomentuos rezultatus  :) Tik neaišku kada prisiruoš b nueiti...  :hmm: 

Atsakyti

Jefimija, o tu pati kaip? :)

Kisulita, mes darėm BAK, tikrai labai faina aplinka ir viskas greit ir puikiai :) Tik ar ten bet kurią dieną galima priduot turtą? Nebepamenu, gal painioju su Northway, kad tik ketvirtadieniais buvo galima ar pan. Bet kokiu atveju - prieš tai užsiregistruot :)

Atsakyti

Dėl planavimo ilgumo - pritariu, pirmieji nepavykę aktyvaus planavimo mėnesiai yra sunkiausi. Paskui kažkaip sugrįžta šaltesnis protas. O kada ateina laikas rimtesniems "ginklams", kiekvienai irgi skirtingai. 

Man kaip tik pirmi buvo tokie lengvučiai, nes aj, tik keli nepavykę mėnesiai, daug kam nepavyksta  :) O dabar po nemažai nesėkmingų ciklų jau nerimas didėja, tikiuosi, kad pavyks toliau planuotis taip pat atsipalaidavus kaip ir iki šiol  :unsure: 

Ginekologė sakė, kad normalu nepastoti iki metų, bet tiek nelauksiu, prašysiuos pas ją, kai tik b rezultatai bus  :)​ 

Atsakyti
Ten, dėkui už tokius supratingus žodžius, jūs visiškai teisi, tie 2 metai svarstant apie vaikutį irgi buvo tam tikras planavimas, kuriam bent jau emociškai atidaviau daug jėgų smile.gif Todėl ir atrodė, kad šį sprendimą priėmus, lyg ir turi viskas imti ir pavyktį...
Šiandien pradėjau matuoti BKT, merginos, jūs tuo užsiimate? Žiūrinėjuos, į kurią galėsiu kreiptis konsultacijos smile.gif
Atsakyti

Kisulita, mes darėm BAK, tikrai labai faina aplinka ir viskas greit ir puikiai :) Tik ar ten bet kurią dieną galima priduot turtą? Nebepamenu, gal painioju su Northway, kad tik ketvirtadieniais buvo galima ar pan. Bet kokiu atveju - prieš tai užsiregistruot :)

Taip taip, tik ketvirtadieniais, vieną kartą jau buvau užrašiusi b, bet teko atšaukti, nes pasirodo, kad pas dantistą jam tuo metu reikėjo, tai sakiau, pačiam skambintis, nes aš nežinau kada jis gali  :)  Įdomu kokie rezultatai bus, bet numanau, kad viskas bus gerai  :)  

Pas mane labai užlinkęs gk į kairę, galvoju, ar neprisideda tai prie nesėkmių  :hmm: 

Atsakyti

Šiandien pradėjau matuoti BKT, merginos, jūs tuo užsiimate? Žiūrinėjuos, į kurią galėsiu kreiptis konsultacijos smile.gif

Aš matuojuos, bet ne taip kaip ankšciau :) Ankščiau kasdien matuodavau, o dabar tik pamačiusi teigiamą OT kelias dienas matuoju, kol pamatau pakilimą ir po to apie 12 dpo pradedu matuoti, kad žinočiau kada mm bus, nes man dieną prieš mm bt nukrenta  :)​ 

Atsakyti

Jefimija, o tu pati kaip? :)

Aš nieko neseku, nieko nežinau. Užtat ieškausi naujo darbo, nes seną jau spėjau "išaugti". Tai kada bus, tada. Kažkaip net ir nėra to nerimo, pirštų nelenkiu kol kas, nesėkmingų ciklų neskaičiuoju, na ir jų nedaug dar buvo :) 

Atsakyti

Guzikai, pasidalink koldūnų receptu.. ypač tešlos :) maniškis irgi naminius labai mėgsta! Nusipirkau kaip tik formelę tiems naminiams, bet niekad nesu dariusi.

Man mm visai negausios, irgi, panašu, kad jau į pabaigą. 3 dienos.. čia gali būt, kad dėl plonos gleivinės? (Pati prisigalvojau). 

Vakar nerealiai pavargau. Draugams prie namo pagalbos reikėjo, tai nuo ryto iki vakaro dirbom. Vakare nei rankyčių, nei kojyčių nejaučiau :) bet smagiai, pasiilgus visų labai buvau. Su draugės dukryte pabuvau, tai gera buvo mažylę žaident ir rūpintis ja :) :) 

Nusiunčiau vyrui fotke su ta mergyte, jis sako 'tu net švyti!!' :D

Atsakyti

Va pagal sita dariau, tesla "valdoma" lengvai, nelimpa prie nieko, bet kitasyk bandysiu kiausini det, nes nu... Nezinau. Yra kam patinka, kai tesla suverda, gauans tokai "burnoj tirpstanti" ir panasiai, bet man tai nelabai, man labiau patinka, kai toki kietoka kolduna perverdi, ir ten mesa ir sultinys laikosi tvirtai, nebega kiaurai :) Siaip idomiu idaru ten yra, sakiau ta su vistiena tikrai bandysiu, skaniai skamba :)

http://www.lamaistas...facebook-urlurl

Atsakyti

Sveikos smile.gif Beladona, ech, teko išvert tą procedūrą dar... Kaip dabar viskas? Kaip emociškai jauties?
Ten, jauciuos neblogai, kraujavimai tepimai baiges greit po abrazijos. Siandien pasidariau testa, ryskiai neigiamas, jokiu vaiduokliu. Surinkau is stalciaus visus teigiamus, ismeciau, gerai nublioviau jau tikiuos paskutini karta  :blink: laukiam mmm ir kibsim vel i planavimus  :wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 22 gegužės 2017 - 11:51

Man mm visai negausios, irgi, panašu, kad jau į pabaigą. 3 dienos.. čia gali būt, kad dėl plonos gleivinės? (Pati prisigalvojau).

Mano mm visada apie 2 trunka ir dažniausiai užtenka tų mažesnių paketų, jeigu būna trečią užsitęsia, tai jau būnu labai nepatenkinta  :D  

Ginekologė tai nieko nesakė, kad čia kažkas negerai, jog taip trumpai ir negausiai būna, tai tikiuosi, kad čia viskas gerai  :)​ 

Atsakyti