Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mano mmm tai visada 5 dienos, šiaip niekada nebūna, kad plaukiu, bet 3 dienos būna normalios, ketvirta mažiau, o paskutinė jau simboliškai tik. Bet nesiskundžiu, nes palyginus su tuo, kokias aš jas turėdavau paauglystėj ir studentė būdama, tai čia tik zuikio dainos.

Atsakyti

Mano irgi visad penkios dienos, antra ir trecia ojojoj visada plaukiu, dedu didziausius tamponus ir dar paketa atsargai. Pas mane visad gleivine labai isauga, tai del to tokios gausios tos mano mmm, gine taip sake. Ciklas 24-26 dienos, plaukiu, tai krauja gerai man sodina. Kazi kaip cia bus po abrazijos. O siaip pavydziu toms kur neplaukiat  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Ten prajuokinai smile.gif nieko gero, kai mama tokio pat sudėjimo, ji visada nori mano visų rūbų, o aš jos ne, nes nepatinka stilius biggrin.gif šiaip ji vienu centimetru aukštesne (facepalm). Kai atvažiuju visada einam abi ant svarstyklių ir rungtyniaujam biggrin.gif

Dėl planavimo, dar seniau rašyt norėjau, kad ir man patys sunkiausi buvo pirmi mėnesiai, ypač po 6to.. Parėjus buvo sveikata net nuo nervų. Po to sekė bangos: geriau/blogiau. Bet iš esmės viskas virto tokia lėtine miegančia depresija su bombų užtaisais smile.gif
Niekam to nelinkiu merginos 4u.gif
Atsakyti

Jefimija, o, tai laukia įdomūs pokyčiai :) Dar pamenu, kaip šiame darbe galvojai, kad geriau nepastot, kad į nėščią kolegę nekaip žiūri :) Faina, kad tu atsipalaidavus.

MeilėsVaikai, tai tu prajuokinai, įsivaizdavau, kaip mama kėsinas į tavo drabužius ir kaip lyginatės, sveriatės :)

O aš po ginės... Na tiesą sakant nelabai žinau, kaip reaguoti.

Ir vėl tik vienas folikulas, ir vėl gali būti, kad per mažas, bet - kas svarbiausia - kad nebepriaugs, nes jau deformuotas, t.y. jau plyšo.

Tai realu, kad vakar įvyko ovuliacija ir neaišku, ar jis buvo pakankamo dydžio ir subrendęs.

Nes dabar deformuotas yra 1,5 cm dydžio (kas nežino, tai primenu, kad ovuliuoja 1,8-2,2 cm, iki tokio dydžio - per maži, virš - peraugę).

Tai sprogdukų klausimas išvis atkrito.

Na bus kas bus, čia jau niekas nuo mūsų nebepriklauso :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 22 gegužės 2017 - 14:44

Dėl planavimo, dar seniau rašyt norėjau, kad ir man patys sunkiausi buvo pirmi mėnesiai, ypač po 6to.. Parėjus buvo sveikata net nuo nervų. Po to sekė bangos: geriau/blogiau. Bet iš esmės viskas virto tokia lėtine miegančia depresija su bombų užtaisais smile.gif
Niekam to nelinkiu merginos 4u.gif

Labai sunkus dalykas, tas bandymas pastoti... Psichologiškai labai daug jėgų reikia... Ir kartais taip pikta, kad visokie girtuoklėliai veislūs kai triušiai, o mes čia save prižiurim, vitaminus geriam, tyrimus daromės ir špyga  :frusty:​  

Atsakyti

Ir vėl tik vienas folikulas, ir vėl gali būti, kad per mažas, bet - kas svarbiausia - kad nebepriaugs, nes jau deformuotas, t.y. jau plyšo.

Tai realu, kad vakar įvyko ovuliacija ir neaišku, ar jis buvo pakankamo dydžio ir subrendęs.

Nes dabar deformuotas yra 1,5 cm dydžio (kas nežino, tai primenu, kad ovuliuoja 1,8-2,2 cm, iki tokio dydžio - per maži, virš - peraugę).

Na bus kas bus, čia jau niekas nuo mūsų nebepriklauso :)

Na va, lyg ir yra hiperstimuliacijos grėsmė, o čia viskas atvirkščiai...  :hmm: 

Tikėkimės, kad buvo pakankamo dydžio. Lieka tik pasitikėti savo kūnu, nes jau kaip ir viską padarei, ką galėjai  :)​ 

Atsakyti

Va pagal sita dariau, tesla "valdoma" lengvai, nelimpa prie nieko, bet kitasyk bandysiu kiausini det, nes nu... Nezinau. Yra kam patinka, kai tesla suverda, gauans tokai "burnoj tirpstanti" ir panasiai, bet man tai nelabai, man labiau patinka, kai toki kietoka kolduna perverdi, ir ten mesa ir sultinys laikosi tvirtai, nebega kiaurai :) Siaip idomiu idaru ten yra, sakiau ta su vistiena tikrai bandysiu, skaniai skamba :) [url="http://www.lamaistas.lt/straipsnis/naminiai-koldunai-per-pusvalandi-parodysime-kaip-44728?utm_source=facebook&utm_medium=myliu-mama&utm_content=lamaistas&utm_campaign=facebook-urlurl"]http://www.lamaistas.lt/straipsnis/naminiai-koldunai-per-pusvalandi-parodysime-kaip-44728?utm_source=facebook&utm_medium=myliu-mama&utm_content=lamaistas&utm_campaign=facebook-urlurl[/url]
Ačiū, bandysiu! :4u:

Ten, jauciuos neblogai, kraujavimai tepimai baiges greit po abrazijos. Siandien pasidariau testa, ryskiai neigiamas, jokiu vaiduokliu. Surinkau is stalciaus visus teigiamus, ismeciau, gerai nublioviau jau tikiuos paskutini karta  :blink: laukiam mmm ir kibsim vel i planavimus  :wub:
baliončikas :4u: sėkmingų bandymų! Būk stipri! 

Mano mm visada apie 2 trunka ir dažniausiai užtenka tų mažesnių paketų, jeigu būna trečią užsitęsia, tai jau būnu labai nepatenkinta  :D Ginekologė tai nieko nesakė, kad čia kažkas negerai, jog taip trumpai ir negausiai būna, tai tikiuosi, kad čia viskas gerai  :)​ 
Sakai? Pas mane paauglystėj būdavo gausesnės ir ilgiau. O dabar kai stebiu-žiūriu, kad nu tikrai negausios. 3 dienos ir negausios. Prisigalvojau, kad gal nuo plonos gleivinės, o plona gleivinė pastojimui nėr gerai.  Aš dabar toj stadijoj, kai kuo daugiau skaitai, tuo daugiau prisigalvoji. Kad gleivinė plona, kad to ir ano gal trūksta, kad vyras sportininkas, gal nuo krūvio spermiukai kokie vangesni.  Nors šiaip toks pakylėjimas pas mane, kai aprimsta tie prisigalvojimai ir pan-toks optimizmas užplūsta. Kad nu tuoooj!  :rolleyes:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 22 gegužės 2017 - 15:43
QUOTE(Ten @ 2017 05 22, 13:43)
<p>Jefimija, o, tai laukia įdomūs pokyčiai smile.gif Dar pamenu, kaip šiame darbe galvojai, kad geriau nepastot, kad į nėščią kolegę nekaip žiūri smile.gif Faina, kad tu atsipalaidavus.</p>
<p> </p>
<p>MeilėsVaikai, tai tu prajuokinai, įsivaizdavau, kaip mama kėsinas į tavo drabužius ir kaip lyginatės, sveriatės smile.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>O aš po ginės... Na tiesą sakant nelabai žinau, kaip reaguoti.</p>
<p>Ir vėl tik vienas folikulas, ir vėl gali būti, kad per mažas, bet - kas svarbiausia - kad nebepriaugs, nes jau deformuotas, t.y. jau plyšo.</p>
<p>Tai realu, kad vakar įvyko ovuliacija ir neaišku, ar jis buvo pakankamo dydžio ir subrendęs.</p>
<p>Nes dabar deformuotas yra 1,5 cm dydžio (kas nežino, tai primenu, kad ovuliuoja 1,8-2,2 cm, iki tokio dydžio - per maži, virš - peraugę).</p>
<p>Tai sprogdukų klausimas išvis atkrito.</p>
<p>Na bus kas bus, čia jau niekas nuo mūsų nebepriklauso smile.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

Na žinok turbūt taip ir yra kaip įsivaizdavai, tik be komiškos muzikos biggrin.gif šįkart kai buvau, nusižiūrėjo mano striukę kur Oze nusipirkau, tai teko eit dar vienos pirkt, nes labai jau gailiai žiūrėjo, o atiduot savo nesinorėjo biggrin.gif

Dėl derliaus tai gaila. O kai daro IVF, stimuliacija skirias nuo IUI stimuliacijos? Kažkas matyt su kiaušialąstėm bus. Galvoju ar aiškiau būtų darant IVF ar ne? O jei ir pas mane ten kažkas negerai ir joks derlius neužaugtų, tai pinigai už IVF išmesti į vėją..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 22 gegužės 2017 - 17:27

Mano mmm tai visada 5 dienos, šiaip niekada nebūna, kad plaukiu, bet 3 dienos būna normalios, ketvirta mažiau, o paskutinė jau simboliškai tik.

man lygiai taip pat :rolleyes:

Sakot pirmi mėnesiai sunkiausia? na nežinau, man atrodo kuo toliau-tuo sunkiau, pradeda lyst mintys nekokios, jau bus 5 ciklas kaip planuojam, atrodo jei sveiki - tai kas gi trukdo, bet kai įsigilini, tai na taip-aplinkybių daug. Pirmąjį palyginus greit susiplanavom-per ketvirtą ciklą. Na žinoma ir amžius gi, tas buvo prieš 8 metus... ech, kad būčiau anksčiau žinojus... (aga, žinau kad šita frazė dažnai skamba ... )Nes man vien psichologinis pasiruošimas (asmeniškai būtent man - dėl sunkaus gimdymo padarytos psichologinės traumos ) užtruko 2 metus.... :dry2:

Atsakyti

Ten

Mergyt! Kaip faina, kad nepamirsai  :4u: Klausyk...o koks tavo lh/fsh santykis? Ir kokia daktares nuomone del vieno folio antra syki is eiles? 

As prie naujo slapyvardzio irgi nepriprantu, bet tai tebunie, nekaitaliosiu simta kartu  :D 

Atsakyti

Ten, malonu, kad užsukai :). Dėl derliaus tai reikia tikėtis geriausio  :4u: 

Kisulita, mano viena pažįstama eina į akupunktūrą būtent dėl trumpų mėnesinių. Toji akupunktūristė yra ginekologė ir jos teigimu trumpos mėnesinės nėra gerai, jas sėkmingai akupunktūros pagalba ilgina. Nenoriu gasdinti, tiesiog girdėjau tokią nuomonę. Mano minimu atveju trumpos mėnesinės nėra vienintelis dalykas, trukdantos pastoti, netvarkingi hormonai eina šalia.

Dar dėl tų girtuoklėlių, vislių kaip triušiai. Nejau norėtum keistis su jais vietomis :)? Man tai gaila tik tų vaikų, bet dėl jų vaisingumo man nepikta ir nepavydu. Jie džiaugiasi vienais dalykais, mes gyvenam ir planuojam savo gyvenimą kitaip. Jų galvoje nėra prisikurta jokių stabdžių, jie nieko nelaukia, nei kol baigs mokslus, nei kol gerai uždirbs, nei vestuvių, nei nuosavo būsto ir t.t. Jie gali susilaukti vaikų ir juos gamina. O mes planuojam, visokiais būdais atidėliojam nėštumą ir piktinamės, kai nėra vaikų, kai jiems jau pasakėm "laikas"

Atsakyti
lucci,
pats geriausias santykis buvo (tą ciklą, kai pastojau) šiek tiek virš dviejų (gal 2,3). Yra toks buvęs dar vieną sykį. Kitais sykiais (3 tyrimai) santykis skyrėsi apie 6-7 kartus (lh didelis, fsh per mažas).

amh viršijo normas...

Hipofizės atsakas didelis turėtų būt. Kiaušidės policistinės.
Ginekologė neaiškino, tik sakė, kad neteisinga sakyt, jog atsako nėra. Yra. Auga.
O kaip ir koks - jau kitas reikalas.

Jei šįsyk nepavyks, dar bandysim letrozole, kur Ž man siūlė iškart.
Kita vertus, dozė tikrai nėra didelė, kuri man taikyta.

Net ir lapely rašo, kad jei neveikia, tai kitąsyk jau galima bandyt 100 mg, ir tai dar nebūtų maksimumas.
Aš pirmąsyk nuo mažiausios - 50 mg, o šįsyk bandžiau 75 mg.

Papildyta:
QUOTE(Simona02 @ 2017 05 22, 18:41)
Sakot pirmi mėnesiai sunkiausia? na nežinau, man atrodo kuo toliau-tuo sunkiau, pradeda lyst mintys nekokios, jau bus 5 ciklas kaip planuojam, atrodo jei sveiki - tai kas gi trukdo, bet kai įsigilini, tai na taip-aplinkybių daug. Pirmąjį palyginus greit susiplanavom-per ketvirtą ciklą. Na žinoma ir amžius gi, tas buvo prieš 8 metus... ech, kad būčiau anksčiau žinojus... (aga, žinau kad šita frazė dažnai skamba ... )Nes man vien psichologinis pasiruošimas (asmeniškai būtent man - dėl sunkaus gimdymo padarytos psichologinės traumos ) užtruko 2 metus.... dry.gif
</p>

Aš manau, kad labai individualu. Kaip minėjau, kitiems kaip tik pradžia su vėjeliu smile.gif Labai nuo daug dalykų priklauso smile.gif Man buvo sunkiausia, dar kažkam, bet tikrai ne visiems. Kitiems kuo toliau - tuo sunkiau.

Ir kaip MeilėsVaikai, dalinos, kad kiekvienam etapui savi sunkumai.

Pradžioj gal dėl vieno, vėliau dėl kitų dalykų. Apskritai planavimui bangos būdingos, pakilimai ir duobės smile.gif

Liūdna, kad nekokios mintys kamuoja dabar...
Atsakyti