Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

Jau astuoni metai esu onkologine ligone,bet paziurejus i mane taip nepasakysi-praejau operacini gydyma ir hemoterapini ir t.t kam sunku su tuo susitaikyt rasykit ,nes turiu patirties - sutinku daug zmoniu prie gyd.kabineto,kurie nuleidzia rankas ir nebando kovot su sia liga ir man skaudu girdet pesimistines nuotaikas,nes neseniai mire mano geras pazistamas,o patarimu net nebande isklausyt,buvo labai uzsispyres ir lauke kas bus-lauke stebuklo,bet jis neivyks jei mes to nenoresim patys ir vaistai ir gydymas bus beverciai...Aisku ir man buvo tokiu akimirku kai norejosi viska palikt likimo valiai,bet as turejau tiksla - isaugint vaikus pati nors iki pilnametystes,nes tuo metu mazeliui buvo tik metukai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvira: 25 rugpjūčio 2004 - 18:13
Arvira, tu labai stipri moteris.
Mano gyvenime yra buve atveju, kai staiga blogai pasijauciu, o priezasties nezinau. Tada paniskai imu bijoti kaip pas mus sakoma blogiausio, apie nieka daugiau nesugebedavau galvoti. O kai paaiskedavo arba ne diagnoze, vel gyvenimas gryzdavo i normalias vezes. Bet pagalvodavau: kaip reiktu istverti, jei likimas parodytu pirsta? As dziaugiuosi, kad tau pavyko iveikti pacia save, o gal net dalinai atitolinti liga? Sekmes tau ir sveikatos.
Atsakyti
Arvira, tu thumbup.gif šaunuolė!
Tavo artimieji didžiuojasi Tavimi clap_1.gif
Atsakyti
Arvira, lenkiu prieš tave galvą. Sunkiai galiu įsivaizduoti save tokioje situacijoje, palūžtu susidūrus su daug paprastesniais, kasdieniais dalykais.
Sveikatos ir sėkmės tau ir tavo šeimynai!
Atsakyti
Arvira,
tu tikrai esi stipri ir atkakli moteris, thumbup.gif ,ne kiekvienas ta sugebetu, laikykis ir dideles kantrybes, stiprybes, linkiu daug valios,ir visur ir visada tureki vilties, tada kaip sekesi iki siolei , as tikiu kad viskas ir ateityje bus clap_1.gif
Atsakyti
PRISIDEDU PRIE VISU PASISAKIUSIU IR LENKIU PRIES TAVE SAVO GALVA.... smile.gif

SAUNUOLE, KAD UZVEDEI TOKIA TEMA, DRASI TU.... thumbup.gif
Atsakyti
Pas musu pazystamus dabar tokia situacija ju sunus serga vaikinukui 21 ,4 vezio stadija ,gaila jam jau net chemoterapijos nebeskiria . Saunuole tu kad sugebejei ir istverei smile.gif Laimingo tolesnio gyvenimo kelio.
Atsakyti
Aciu uz palaikyma ir supratima,nes pries paskelbdama tema dvejojau biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1093681410[/mergetime]
Kas raset man asmeniskai ,atsiprasau,nes netycia istryniau laiska neisidemejau adreso ohmy.gif Laukiu
Atsakyti
Arvira, Tu tikra SAUNUOLE!!! Linkiu, kad ir toliau tokia butum!
Atsakyti
Manau visos moterys esat stiprios,nes vaikus ryztates gimdyt,o irgi nutinka visokiu kuriozu.As ir bijojau Nerile,nes kaip pasake mano chirurgas -jei bijai tai gerai,nes baimes nejaucia tik beprociai,o sveikai mastantys zmones turi jaust baime.Nesijauciu esant stipria ar dar kazkas-paprasciausiai labai myliu gyvenima,nes jame mano seima,o seima ir yra mano gyvenimas heart.gif
Atsakyti
Labai labai suprantu tave, Arvira. 2003 rudeni mano mama krutyje apciuope guzeli, nuo tada iki dabar savo gyvenima atsimenu tik per asaras ir migla. Kiek nervu kainavo, kiek daug teko iskenteti. Ir dabar, kai, prisimenu tas dienas, asaros pacios byra. Kartu su mama budavau visur. Ateidavau kiekviena diena i ligonine po operacijos, menesi laiko ja svitino, o as kiekviena diena buvau salia. Istverem kartu su ja ilgas eiles prie gydytoju kabinetu, kartu sedejau, kai mamai leisdavo chemija. Neapsakomai sunku visa tai papasakoti. Laimei, kolkas mano mamai viskas gerai. Tikiuosi, kad tau taip pat. Linkiu daug sveikatos ir sekmes.

P.S. As jau zliumbiu.
Atsakyti
Tu labai jautri,Miau-neverk-susidurei su sia problema ,o but salia sergancio sunku-daug kantrybes reikia ir negalima parodyt savo nerimo.Tu thumbup.gif dukra,padejai savo mamai ir kentejai ne maziau uz ja.Jums taip pat stiprios sveikatos !
Atsakyti