Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

QUOTE(arana81 @ 2009 10 18, 14:25)
siandien negalejau lekti apsipirkti po rubu parduotuves su draugem blush2.gif truputi gaila, bet atrodo "sutaupiau" pinigeliu ax.gif

man čia nesutaupymas būtų, nes jeigu tikrai ko reikia, aš kitą dieną ar po kelių dienų vistiek nusiperku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 10 18, 17:14)
man čia nesutaupymas būtų, nes jeigu tikrai ko reikia, aš kitą dieną ar po kelių dienų vistiek nusiperku unsure.gif

aš " atkalus" jau tokį metodą - kai daiktas ne "labai patinka", bet tik "patinka", tai iš karto nepirkt, o kelias dienas palaukt. Dažnai po tų kelių dienų suprantu, kad visai man to daikto nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 10 18, 17:16)
aš " atkalus" jau tokį metodą - kai daiktas ne "labai patinka", bet tik "patinka", tai iš karto nepirkt, o kelias dienas palaukt. Dažnai po tų kelių dienų suprantu, kad visai man to daikto nereikia rolleyes.gif

a, nu tai tada taip, kai daiktas nėra būtinas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nenusipirkau orchidėjos, nors labai norėjau, bet visos tokios pavėpę buvo, bet iš dalies gerai, nes nelabai man jos, dar vienos, reikėjo, o ir pinigėliai vis ne iš kišenės rolleyes.gif Taip pat apsiperkant prie kasos jau norėjau čiupti šokoladuką, bet susivaldžiau, ruošėmės į gimtadienį, galvoju vis tiek skanumynų bus, aišku neapsirikau blush2.gif
Atsakyti
Nenusipirkau ( užvakar) - ledų, pyrago, dukrai n-tojo diržo.
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 10 19, 02:44)
Nenusipirkau orchidėjos, nors labai norėjau, bet visos tokios pavėpę buvo, bet iš dalies gerai, nes nelabai man jos, dar vienos, reikėjo, o ir pinigėliai vis ne iš kišenės  rolleyes.gif

oi kaip pazistama situacija drinks_cheers.gif as ir si savaitgali nepirkau, nes nebuvo tokios kokios norejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 10 19, 02:44)
Taip pat apsiperkant prie kasos jau norėjau čiupti šokoladuką, bet susivaldžiau, ruošėmės į gimtadienį, galvoju vis tiek skanumynų bus, aišku neapsirikau  blush2.gif

as irgi turiu tokia mada prie kasu ka nors prigriebt blush2.gif nenusipirkau siandien n-tojo pakelio gumos thumbup.gif
Atsakyti
maisto nepirkau ,užteks kiek yra biggrin.gif
Atsakyti
Visą savaitę kankinausi per maximos orchidėjų akciją, bet atsilaikiau ax.gif
Atsakyti
alaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 10 24, 17:53)

Sopfi geria alu? mega_shok.gif scare.gif esu gerokai nustebinta dirol.gif
Atsakyti
latte kavos smile.gif
Atsakyti