Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

susilaikiau nuo batų ir eilinio šampūno pirkimo smile.gif
Atsakyti
siandien susilaikiau nuo blevyzginio zurnalo pirkimo biggrin.gif
Atsakyti
šnd nenusipirkau žurnalo, bet va apgavo vistiek vietoj vienos pakuotės sūrelio priskaičiavo kad 2 pakuotes, o pasižiūrėjau tik dabar gaila man tų 3,49 lt doh.gif
Atsakyti
Dabar man traukia protinius dantukus 4u.gif Valgau tik jogurtus, vaisius ir sriubas. Tik vyrui gaminu. Ir jokių saldumynų. Matau, kad daaaaaug mažiau išleidžiu, labai džiaugiuosi, gal pavyks ir toliau tiek saldumynų neprisipirkti, kiek anksčiau pirkdavau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2008 09 30, 13:18)
šnd nenusipirkau žurnalo, bet va apgavo vistiek vietoj vienos pakuotės sūrelio priskaičiavo kad 2 pakuotes, o pasižiūrėjau tik dabar gaila man tų 3,49 lt  doh.gif

Man irgi tokie dalykai nepatinka, sunervina 4u.gif
Atsakyti
Kasdien nuo kazko susilaikau g.gif ech.....liudna is tiesu del to kad taip yra
Atsakyti
Vakar iš perkamų knygų (6) vieną sugebėjau atidėti į šalį. Šiandien dar susigundžiau knygom, bet 1 pirkau, o kitai sugebėjau atsispirti (nemažai pinigėlių joms išleidžiu psakutiniu metu).
Atsakyti
O as pries pora dienu atradau man dieviskai skanu dalyka - Twix White. Grizdama namo galvoju uzeisiu i parduotuve salia saves, jei bus - pirxiu, jei nebus pirxiu koki kita shokolada. Zinoma Twixo nebuvo[kol kas tik maximoj maciau], tai turejau rinktis kazka kito. Bet... nepirkau nieko thumbup.gif Dabar tai gailiuosi, nes mielai "imesciau" dabar saldesi koki doh.gif
Atsakyti
siandien atsisakiau kibino ir sokoladuko, nes pagalvojau nei pavalgysiu nuo ju nei ka smile.gif o taip po biski po biski ir suma gaunasi smile.gif
Atsakyti
nu kaip nepasišopinsi, juk tai nusiraminimas, bet šiandien susilaikiau nuo keletos rūbelių, pasakiau sau, sukūsiu, tuomet pirksiu
Atsakyti
QUOTE(raskila7 @ 2008 10 10, 22:06)
nu kaip nepasišopinsi, juk tai nusiraminimas, bet šiandien susilaikiau nuo keletos rūbelių, pasakiau sau, sukūsiu, tuomet pirksiu

Man tai geriausia veikia "atidėjimo" taktika. Pamatau kelis drabužius, noriu visų. Pasirenku vieną patį patį. Labiausiai norimą. O kitus sakau pamastysiu, jeigu rytoj vis dar labai norėsiu - paimsiu. Ir dažniausiai padeda:)
Dabar laukiuosi vaikelio, tai buvo noras prisipirkti ir visokių apdarų besilaukiančioms. Bet pasakysiu - labai neapsimoka. Nebent specialias kelnes. Visą kitą - sukneles, palaidines, puikiai galima surasti ir įprastose parduotuvėse - perkant ilgesnes, tampraus audinio. Ir daug pigesnes nei "firminėse" parduotuvėse būsimoms mamoms.
Papildyta:
QUOTE(DeeLady @ 2008 10 09, 22:15)
O as pries pora dienu atradau man dieviskai skanu dalyka - Twix White. Grizdama namo galvoju uzeisiu i parduotuve salia saves, jei bus - pirxiu, jei nebus pirxiu koki kita shokolada. Zinoma Twixo nebuvo[kol kas tik maximoj maciau], tai turejau rinktis kazka kito. Bet... nepirkau nieko  thumbup.gif Dabar tai gailiuosi, nes mielai "imesciau" dabar saldesi koki  doh.gif

tai džiaukis:) sutaupei du litu ir riebaliukų rinkiųsmile.gif litas prie lito - žiūrėk gausis pietūs gražiame restorane:) ar bilietas į teatrą.
Atsakyti
Dar viena aktuali krizinė tema rolleyes.gif
Šiandien nesutaupiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 10 17, 23:25)
Dar viena aktuali krizinė tema rolleyes.gif
Šiandien nesutaupiau blush2.gif
siandien negalejau lekti apsipirkti po rubu parduotuves su draugem blush2.gif truputi gaila, bet atrodo "sutaupiau" pinigeliu ax.gif
Atsakyti