Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

Vakar nenusipirkau dviejų kostiumėlių, kelnių (ir dabar man jų gaila), superinių džinsų, eilinio šampūno su kondicionierium, auskarų, eilinio "nežinau, ko, bet labai noriu" Kristianoj. Tiesa, pirkau brangų rašiklį, bet seniai jo norėjau...
Atsakyti
Šiandien nenusipirkau nieko, nes nebuvau iš namų kojos iškėlusi...Tai geriausias būdas taupyti, nes kiekvienas vizitas į bet kokią pardę "kainuoja" 50-100litų. verysad.gif
Atsakyti
Prajuokinsiu, bet šiandien susilaikiau nuo saldumyno už 1,20 Lt hihihi.gif
Atsakyti
siandien susilaikiau nuo vaziavimo i Europa po darbo,taigi ir nuo eilinio skuduro pirkimo smile.gif
Atsakyti
vakar susilaikiau nuo sijono pirkimo nes pamasciau kad su mazu vaiku ir su miniaku bus nepatogu g.gif
Atsakyti
as laikausi nuo vizito i kosmetikos parduotuve... bet jauciu jau nebeilgai istversiu blush2.gif
Atsakyti
vkar susilaikiau nuo dzinsu pirkimo. Ir dabar labai gialiuosi....
Atsakyti
Siandien susilaikiau nuo kvepalu pirkimo, bet ryt turbut nebeistversiu verysad.gif
Atsakyti
jau 2 dienos susilaikius esu nuo treningo tokio bliuzono is imitz pardes bet siandien isvaziuoju taip kad butinaj jau turesiu ji nusipirkt... g.gif

o nenusipirkau torto bet jau jie labai i mane ziurejo tie is zaliakalnio turgaus kas zinot... rolleyes.gif
Atsakyti
Na prisidesiu ir as: nenusipirkau jokiu brangiu kremu, o uztat uz 12,5 Lt isejo labai daug kas Eurovaistinej biggrin.gif

Muilas, ranku kremas, veido kremukas ir lupu balzamas. Jau kaip dziaugiuos 4u.gif
Atsakyti
Šiandien sau nieko nepirkau. Tik turguje -mėsos šeimai. O paskui greit išbėgau, kad ko nors nenusipirkčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien nebuvau parduotuvėj, vakar irgi, ir rytoj ketinu neiti ax.gif
Atsakyti