nenusipirkau traškučių
Vakar nenusipirkau - megztinio - nes ar senieji geri, džinsų- nes lieknėju ( nu čia nuolatinis procesas
) , taigis šaunuolė
, o pagunda kokia buvo

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 10, 10:22)
Vakar nenusipirkau - megztinio - nes ar senieji geri, džinsų- nes lieknėju ( nu čia nuolatinis procesas
) , taigis šaunuolė
, o pagunda kokia buvo 
o as Mango dzinsus aptemptus siandien nenusipirkau - norimos spalvos be akcijos buvo, o akcijiniai - ne mano spalvu 

Susilaikiau ir nepirkau batukų (oxfordų). Kol kas didžiuojuos, bet nežinau ar nesugalvosiu pagriebt ryt

Paziurejusi filma "I love shopping" vis dazniau ir lengviau susilaikau...
Kad ir del drabuzeliu- atrodo super grazu, bet kai pamastai "ai, juk turiu tu skarmalu, ir tikrai nesunesioti", ir praeina noras pirkti...
Maisto parduotuveje daznai nenusiperku ivairiu produktu, kai paskaitau ju sudeti! Geras metodas, sutaupau labai daug pinigeliu

Maisto parduotuveje daznai nenusiperku ivairiu produktu, kai paskaitau ju sudeti! Geras metodas, sutaupau labai daug pinigeliu

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 02 11, 11:52)
Paziurejusi filma "I love shopping" vis dazniau ir lengviau susilaikau...
Kad ir del drabuzeliu- atrodo super grazu, bet kai pamastai "ai, juk turiu tu skarmalu, ir tikrai nesunesioti", ir praeina noras pirkti...

O kur tu žiūrėjai tą filmą?
Aš dėl drabužių irgi pradėjau jau taip mąstyti, bet dar vis internetinėj parduotuvėj prisidedu, bet paskui pamąstau argi man jų reik.

QUOTE(Mergelė @ 2010 02 11, 13:41)
1. O kur tu žiūrėjai tą filmą?
Aš dėl drabužių irgi pradėjau jau taip mąstyti, bet dar vis internetinėj parduotuvėj prisidedu, bet paskui pamąstau argi man jų reik.

1. Internetu parsisiunciau, tikrai padeda taupyti, rekomenduoju

Knygos neskaiciau, bet gal irgi gera.
2. Gerai padarei, kad isjungei. As H&M irgi seniau daug pirkdavau, bet dabar jau "perkaitau", ivertinu atidziau. Vis pagalvoju, kad "dar vienas naujas drabuzis tikrai nepakeis mano gyvenimo, todel tikrai yra nereikalingas". Be to, dabar pati net pradejau eksperimentuoti daugiau su savo jau turimais rubais- is ju visokius derinius naujus darau, pakeiciu detales ir t.t. Kol kas tikrai nepasigedau nieko

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 02 11, 13:19)
1. Internetu parsisiunciau, tikrai padeda taupyti, rekomenduoju

Ieškojau zmulėj ir neradau.

Nenusipirkau siandien saldumynu (mane beria, bet labai skanu) ir coca colos (nuodai, bet kartais nesvarbu)....