siais metais dar nepirkau jokio zurnalo

QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 14:39)
aš ir

QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 15:39)
o man zurnalai silpnybe , i men apie 25 lt jies isleidziu.
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 11, 16:24)
o man zurnalai silpnybe , i men apie 25 lt jies isleidziu.
bet jau zmones tai tikrai nusiperku

QUOTE(Ernestyyte @ 2010 02 11, 15:31)
anksciau pirkau Zmones, o dabar nea...
QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 16:39)
Niu o aš šimet dar nei vieno šokolado, ar sausainio ar torto ir panašiai nepirkau ir nevalgiau

siais metais dar nepirkau nei vieno sestadieninio Lietrycio
, kuri pirkdavau tik del horoskopu ir savaitines programos, nors teliko neziuriu irgi koki menesi, uztenka interneto

QUOTE(Ernestyyte @ 2010 02 11, 16:31)
o as "tavo vaikas" "mazylis" "mamos" "gyvenimiskos istorijos" "panele" "tv savaite" "ji"

QUOTE(Ernestyyte @ 2010 02 11, 16:31)
ir gerai padarei,nes mano akim nieko gero sitam leidiny

QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 15:39)
Aš irgi

Nenusipirkau pyrago
, Panaudojus grietinės likučius, įmetus uogienės, gavosi fantastiškas pyragas. 
Papildyta:
Neperku Žmonių žurnalo, pasiimu senus iš tų žmonių, kurie perka. Anksčiau kiekvienas ketvirtadienio vakaras prabėgdavo su šiuo žurnalu. Beveik viską ta pat gali pasiskaityti ir internete. Nu prieš šeštadieninį Lietuvos rytas neatsilaikau. Užsiprenumeruoju.

Papildyta:
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 11, 17:03)
siais metais dar nepirkau nei vieno sestadieninio Lietrycio
, kuri pirkdavau tik del horoskopu ir savaitines programos, nors teliko neziuriu irgi koki menesi, uztenka interneto 

Neperku Žmonių žurnalo, pasiimu senus iš tų žmonių, kurie perka. Anksčiau kiekvienas ketvirtadienio vakaras prabėgdavo su šiuo žurnalu. Beveik viską ta pat gali pasiskaityti ir internete. Nu prieš šeštadieninį Lietuvos rytas neatsilaikau. Užsiprenumeruoju.

Dar taip neseniai ir aš nepraleisdavau nė vieno "Žmonių " numerio, o dabar nebeperku - galima paskaityti ir internete. Šiaip tai esu šopomanė - siunčiuosi iš JAV..Tai šiandien atsilaikiau prieš vieną lb. gražų megztinuką..