Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

siais metais dar nepirkau jokio zurnalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 14:39)
siais metais dar nepirkau jokio zurnalo  thumbup.gif

aš ir biggrin.gif bet man jie ir nereikalingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 15:39)

o man zurnalai silpnybe , i men apie 25 lt jies isleidziu.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 11, 16:24)
o man zurnalai silpnybe , i men apie 25 lt jies isleidziu.

bet jau zmones tai tikrai nusiperku biggrin.gif o va snd ir nenusipirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2010 02 11, 15:31)
bet jau zmones tai tikrai nusiperku biggrin.gif    o va  snd ir nenusipirkau verysad.gif

anksciau pirkau Zmones, o dabar nea...
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 16:39)

Niu o aš šimet dar nei vieno šokolado, ar sausainio ar torto ir panašiai nepirkau ir nevalgiau biggrin.gif Sunku, kai esu didžiausia smagurė doh.gif Bet kai paskaičiavau kiek išleisdavau iš principo nebeperku įdomu tik kiek mano principai veiks lotuliukas.gif
Atsakyti
siais metais dar nepirkau nei vieno sestadieninio Lietrycio thumbup.gif , kuri pirkdavau tik del horoskopu ir savaitines programos, nors teliko neziuriu irgi koki menesi, uztenka interneto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2010 02 11, 16:31)
bet jau zmones tai tikrai nusiperku biggrin.gif    o va  snd ir nenusipirkau verysad.gif

o as "tavo vaikas" "mazylis" "mamos" "gyvenimiskos istorijos" "panele" "tv savaite" "ji" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2010 02 11, 16:31)

ir gerai padarei,nes mano akim nieko gero sitam leidiny schmoll.gif, sutaupei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 15:39)

Aš irgi biggrin.gif Seniau prenumeruodavau moterį arba laimą, istorijas pirkdavom, kol leido, national geographic. Bet šiemet nieko iš principo neprenumeravom ir kol kas netrūksta bigsmile.gif
Atsakyti
Nenusipirkau pyrago ax.gif , Panaudojus grietinės likučius, įmetus uogienės, gavosi fantastiškas pyragas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 11, 17:03)
siais metais dar nepirkau nei vieno sestadieninio Lietrycio  thumbup.gif , kuri pirkdavau tik del horoskopu ir savaitines programos, nors teliko neziuriu irgi koki menesi, uztenka interneto  ax.gif

Neperku „Žmonių“ žurnalo, pasiimu senus iš tų žmonių, kurie perka. Anksčiau kiekvienas ketvirtadienio vakaras prabėgdavo su šiuo žurnalu. Beveik viską ta pat gali pasiskaityti ir internete. Nu prieš šeštadieninį Lietuvos rytas neatsilaikau. Užsiprenumeruoju. blush2.gif
Atsakyti
Dar taip neseniai ir aš nepraleisdavau nė vieno "Žmonių " numerio, o dabar nebeperku - galima paskaityti ir internete. Šiaip tai esu šopomanė - siunčiuosi iš JAV..Tai šiandien atsilaikiau prieš vieną lb. gražų megztinuką.. blush2.gif
Atsakyti