Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

QUOTE(deimapov @ 2010 02 09, 15:41)
nenusipirkau traškučių

thumbup.gif traskuciu ir as jau seniai nebeperku, nes nesveika ax.gif Bet labai skanu essen.gif Taip norisi praeinant parduotuveje doh.gif Bet vis neperku rolleyes.gif

Ir siap mane isgasdino ta krize, tad stengiuosi pirkti kuo maziau, o ypac drabuziu rolleyes.gif Pries tai buvau nepagydoma drabuziu maniake doh.gif O apsirengti vis tiek neturejau ka doh.gif
Atsakyti
nenusipirkau dar vieno laisvalaikio drabuzelio ax.gif jau buvau beveik apsisprendusi pirkti, bet.. pagalvojau, kad i darba negalesiu uzsidet, o laisvalaikiui ir taip daug turiu, tai ir susilaikiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 11, 15:39)
siais metais dar nepirkau jokio zurnalo  thumbup.gif

Aš irgi smile.gif Ir nebeprenumeruoju, dar yra nuo pernai likusių neperskaitytų doh.gif Kam man.

Atsakyti
Aš susilaikiau nenuėjus į Maximą, kai yra nuolaida kosmetikai lotuliukas.gif . Nežinau ar tai pavyks rytoj, nes į parduotuvę vistiek teks eit. Užsimerkus praeisiu pro tą skyrių... Kadangi ir aš gydausi nuo "shopoholikų" ligos, tai labai sunku atsispirt akcijoms...
Atsakyti
thumbup.gif nieko nenusipirkau, nes nebuvau jokioj parduotuvėj thumbup.gif
Atsakyti
nenusipirkau naujos tases, aiiiiiii gana kiek turiu. smile.gif
Atsakyti
persimonų, nors labai gundžiausi blush2.gif
Atsakyti
Nenusipirkau siltu pirstiniu...jos man idealiai tiko,naturalaus kailio,tamsiai melynos...tiesiog pakabinau atgal ir nuejau...bet jos man taip ir stovi akyse,labai jau siltos... ax.gif bet tikrai galiu be ju issiverst,nes neseniai is bedos nusipirkau panasias,tik sviesesnes ax.gif
Atsakyti
Nenusipirkau nieko, per prasidejusius metu ispardavimus. Apejau spintas, apziurejau namus, nu nieko nereikia schmoll.gif Labai dziaugiuosi tuom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 01 01, 16:36)
Nenusipirkau nieko, per prasidejusius metu ispardavimus. Apejau spintas, apziurejau namus, nu nieko nereikia  schmoll.gif Labai dziaugiuosi tuom  4u.gif

Šaunuolė. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Praėjau pro saldainius ir pyragus su bandelėm net nežiūrėdama, nes jei būčiau pažiūrėjus garantuotai būčiau prisipirkus biggrin.gif o ir taip pliusiukas nemažas ,nėr čia ko tuos saldumynus besaiko valgyt biggrin.gif biggrin.gif nor aš ir visiška saldumynų maniakė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebuvau dar šiemet parduotuvėj...Dabar esu pasiryžus viską gamint iš turimų atsargų, kol jos baiginėsis, o tada jau užsipirksim...Pvz, vakar netingėjau barščių išsivirt ir kitų patiekalų pagamint, nors taip burokėliai ir suvysdavo, morkos sudžiūdavo, o bulvės sudygdavo, kiaušiniai pasendavo ir pan....dabar gi to nebus - gaminsiu kol neliks nieko, o tada jau leisim litus...
Atsakyti