Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

Vos nenusipirkau megztinio. biggrin.gif
Atsakyti
siandien nieko nepirkau, net darbe be pietų likau kaip sunervino kolegė biggrin.gif
Atsakyti
Gera temute smile.gif siandien atsilaikiau nuo kruvos akcijiniu pasiulymu internete...vos vos nenusipirkau - malunelio pipirams malti ir manikiuro. Maluneli jau turiu, o manikiuras vienas jau nusipirktas ir dar neisnaudotas, tai kam man antro dabar reikia? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 07 rugsėjo 2012 - 09:37
...Maximoj nuolaidos 40 proc.pintiems krepšiams, lėkštėms.Aš jiems jaučiu silpnybę...Prisidėjau į krepšį 4 vnt., o po to pagalvojau - Ar man jų tikrai reikia? Žinoma, kad ne. Protas nugalėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visus išėmiau ir ...nenusipirkau.
Atsakyti
Sauni tema.smile.gif

Atsiminiau citata,jog "laimingas ne tas kuris turi,o tas,kuris nenori"

Vakar nusipirkau gana brangia nat.odos striuke(kuri tarnaus man amzinai) ir atsilaikiau nepirkusi visokiu prastos kokybes odos pakaitalo svarkeliu ,bei "madingu" palaidiniu.

Taip pat nepirkau picos,nors akys tai norejo.xD doh.gif
Atsakyti
traskuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 09 23, 12:04)
Atsiminiau citata,jog "laimingas ne tas kuris turi,o tas,kuris nenori"

oj, žinokit, tai gali būti ir depresijos požymis, kai žmogus nieko nenori biggrin.gif

QUOTE(Lina89 @ 2012 10 28, 11:44)
traskuciu  smile.gif

šaunuolė. Ir pinigų daugiau, ir ant kūno mažiau thumbup.gif
Atsakyti
nenusipirkau ir nenusipirksiu, nes kojos iš namų nekelsiu, bet rytoj...varau į Lenkiją, tai bus papirkta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, susilaikiau nuo megztinio, apsedus kazkokia manija rubams doh.gif
Atsakyti
Šiandien Humanoj tik mamai šiltus naktinius nupirkau už 9 lt, o sau nieko, nors akys daug ko norėjo ax.gif
Atsakyti
atsilaikiau nuo lūpų balzamo už 15lt (nors labai patiko), paėmiau vietoj jo Rasos su akcija už 6,99..sad.gif
Atsakyti
atsilaikėm nuo Radler'io, nes jau tapo vakariniu ritualu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti