Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

QUOTE(Supergirl @ 2006 08 03, 15:34)
Ir aš norėčiau pasidžiaugt, kad nenusipirkau dar vieno eilinio skuduro šiandien, kurių ir taip pilna spinta. Na, neperku jų kasdien, bet laaabai dažnai, o šian kaip tik neblogų megztukų mačiau, ale nepirkau, nors norėjosi blush2.gif . Tai ta proga į knygyną užsukau ir 3 knygas nusipirkau.  Aišku, suma gavosi nemaža, bet nors nauda bus 100 kartų didesnė nei kažkokio skuduro.
Ir kodėl tos knygos tokios brangios? cry.gif

vakar pamaciau J. Statkeviciaus knyga "Grozio kirtis", tokia visa juoda, su kaspineliu....siaubas, kaip uzsimaniau unsure.gif bet 136 Lt verysad.gif nezinau, kaip cia reiks pasielgt... ir dar vakar sutaupiau, nes ...ai, nesakysiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustule @ 2006 08 03, 17:43)
vakar pamaciau J. Statkeviciaus knyga "Grozio kirtis", tokia visa juoda, su kaspineliu....siaubas, kaip uzsimaniau  unsure.gif  bet 136 Lt verysad.gif  nezinau, kaip cia reiks pasielgt... ir dar vakar sutaupiau, nes ...ai, nesakysiu... ax.gif

oho kokia kaina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustule @ 2006 08 03, 16:43)
vakar pamaciau J. Statkeviciaus knyga "Grozio kirtis", tokia visa juoda, su kaspineliu....siaubas, kaip uzsimaniau  unsure.gif  bet 136 Lt verysad.gif  nezinau, kaip cia reiks pasielgt... ir dar vakar sutaupiau, nes ...ai, nesakysiu... ax.gif

QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 08 03, 16:57)
oho kokia kaina... g.gif

Aišku, tai gal ir menka paguoda, bet Kaune, knygyne "Knygų alėja" (jis priklauso Alma littera leidyklos "Pegaso" knygynų sistemai) J. Statkevičiaus "Grožio kirtis" kainuoja 131, 32 litus. Vis keliais litais pigiau smile.gif Sėkmingos paiėškos Pegasuose (o pigiausia turbūt būtų kreiptis į Tyto alba leidyklą. Ten turėtų būti dar pigiau. Va čia telefonai ir adresai:
http://www.tytoalba....id=23&Itemid=91
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 03 rugpjūčio 2006 - 18:17
O kodel i biblioteka nenuejus? Is viso uz dyka butu
Atsakyti
taigi vakar buvom Megoj - parduotuvių daug, visur išpardavimai. Visko noriu, atrodo visko reikia. Bet laikiausi, kiek galėjau - nieko nenusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau antrą dieną iš nuolaidom aplipusio Drogo išeinu nieko nenusipirkus clap.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 04, 12:49)
Aš jau antrą dieną iš nuolaidom aplipusio Drogo išeinu nieko nenusipirkus clap.gif
Oho blink.gif Nu šaunuolė first.gif
O aš vis atidėlioju savo ėjimą į drogą. Labai reikia nagų lako. Tik vieno dalyko. Ale žinau, kad ten nuėjus, akys užkliūs dar už 2-3 "mirtinai reikalingų" dalykų doh.gif . Tai sakau, geriau gal visai ten kojos nekelt. Man turbūt lengviau susilaikyt ten visai nenuėjus, nei nuėjus išeit tik su viena preke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 04, 13:49)

Ogo, gal turi temperaturos g.gif lotuliukas.gif

kai nuolaidos, dazniausiai leidziu sau ko reikia nupirkti, nes paskui pasibaigs ir jei nebus nuolaidos, reikes pirkti iprasta kaina ax.gif
Atsakyti
siandien nenusipirkau dar vienos tases clap.gif nes mamyte neleido doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha,as siandien vos nenusipirkau plauku dziovintuvo,nors namie 2 turiu,tai labai dabar tuo dziaugiuosi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2006 08 02, 16:18)
Sveikos,
as tai siandien labai dziaugiuosi, kad nenusipirkau cigareciu (bent jau kolkas)
Mat bandau mesti rukyti  ax.gif

Saunuole tu !! jei labai stengsiesi ir numesi, as tai meciau jau senai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi merginos, as tai taip noreciau, kadparduotuvese prie kasu stovetu didele lentele su uzrasu "AR TIKRAI TO DAIKTO TAU REIKIA" tai bent nuo puses tikrai atsisakyciau biggrin.gif
Atsakyti