Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

QUOTE(Lalaa @ 2006 08 04, 16:15)
Ogo, gal turi temperaturos  g.gif  lotuliukas.gif

kai nuolaidos, dazniausiai leidziu sau ko reikia nupirkti, nes paskui pasibaigs ir jei nebus nuolaidos, reikes pirkti iprasta kaina  ax.gif

Ne, temperatūra normali biggrin.gif

Aš irgi anksčiau taip galvojau, bet kai kelis kartus nusipirkau ką nors, o paskui tai laukė savo eilės labai ilgai, tai daugiau taip nebenoriu schmoll.gif

Vat dabar Droge man patinkantis tušas tik 12,99, bet namie vienas naujas tušas ir dar keli senesni voliojasi doh.gif Vis svarsčiau kaip čia daryti, bet nutariau pirma turimus sunaudot ax.gif

Noriu 3 šampūnų, kurie Droge su nuolaidom, bet kai galvą plaunu kas 6 dienas, tai kada juos sunaudosiu? doh.gif biggrin.gif

Ir apskritai sandėliavimas užkonservuoja pinigus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2006 08 05, 19:20)
Oi merginos, as tai taip noreciau, kadparduotuvese prie kasu stovetu didele lentele su uzrasu "AR TIKRAI TO DAIKTO TAU REIKIA" tai bent nuo puses tikrai atsisakyciau  biggrin.gif
LAAAAABAI gera idėja thumbup.gif Tik abejoju, ar bent viena parduotuvė norėtų ja pasinaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 05, 21:37)
LAAAAABAI gera idėja  thumbup.gif  Tik abejoju, ar bent viena parduotuvė norėtų ja pasinaudoti  g.gif

Anksčiau buvau iškėlusi pasiūlymą šitą užrašėlį ant lapelio įsidėti į piniginę matomoj vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2006 08 05, 19:20)
Oi merginos, as tai taip noreciau, kadparduotuvese prie kasu stovetu didele lentele su uzrasu "AR TIKRAI TO DAIKTO TAU REIKIA" tai bent nuo puses tikrai atsisakyciau  biggrin.gif

geras sumanymas thumbup.gif

aš tai šiandien dar nenusipirkau ledų (nors laaaaaaaaabai mėgstu ir norėčiau blush2.gif ), bet... jaučiu tuoj siųsiu sesę į parduotuvę..., bo jei pati nueisiu, tai dar ko prisipirksiu... doh.gif prieblanda tu teisi, reikėtu tikrai bent jau į piniginę kokį gražų užrašą įsidėt thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai buvau šiandien Vero Modoj, ten išpardavimai dideli, kad prisirinkau rūbelių, o paskui pagalvojau, kad pusę tai tikrai neaišku ar tikrai nešiosiu, tai ir padėjau atgal wub.gif o dabar tuo visai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
nenusipirkau rankinuko - labai patiko, labai norėjau ir kaina padori. Bet pagavojau - kam man tokio reik? Kai einu su vaiku, patogiau kuprinė, o jei be vaiko - kam man toks didelis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as nenusipirkau thumbup.gif Nors jau buvau beimanti pinigine is rankinuko blush2.gif
o buvo taip. Akropolis, Salamander. Randu l. elegantiskus batelius, nukainuotus iki 200lt. pasimatuoju viena karta. ne, nereikia. apeinu rata, vel ateinu matuotis, jau nusprendus, kad reikia. paprasau antro bato. atnesa. visai kitokio atspalvio biggrin.gif sakau: nejuokaukit, ar jums jie panasus???? sako: tai is tos pacios poros, o ji paskutine. ir nenusipirkau..taip sakant, del ne nuo manes priklausanciu aplinkybiu.... ir tai ne turgus ar muge, o Salamander.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustule @ 2006 08 07, 09:03)
Ir as nenusipirkau  thumbup.gif  Nors jau buvau beimanti pinigine is rankinuko  blush2.gif
o buvo taip. Akropolis, Salamander. Randu l. elegantiskus batelius, nukainuotus iki 200lt. pasimatuoju viena karta. ne, nereikia. apeinu rata, vel ateinu matuotis, jau nusprendus, kad reikia. paprasau antro bato. atnesa. visai kitokio atspalvio  biggrin.gif  sakau: nejuokaukit, ar jums jie panasus???? sako: tai is tos pacios poros, o ji paskutine. ir nenusipirkau..taip sakant, del ne nuo manes priklausanciu aplinkybiu.... ir tai ne turgus ar muge, o Salamander.. doh.gif

Vaje, NETGI iki 200Lt nukainoti du skirtingi batai thumbup.gif fool.gif

Neseniai pirkau baltus batelius, tai salėje buvęs jau nebe toks baltas, bet nuvaliau, dieną pavaikščiojau ir susivienodino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 05, 20:40)
Ne, temperatūra normali  biggrin.gif

Aš irgi anksčiau taip galvojau, bet kai kelis kartus nusipirkau ką nors, o paskui tai laukė savo eilės labai ilgai, tai daugiau taip nebenoriu  schmoll.gif

Vat dabar Droge man patinkantis tušas tik 12,99, bet namie vienas naujas tušas ir dar keli senesni voliojasi  doh.gif  Vis svarsčiau kaip čia daryti, bet nutariau pirma turimus sunaudot  ax.gif

Noriu 3 šampūnų, kurie Droge su nuolaidom, bet kai galvą plaunu kas 6 dienas, tai kada juos sunaudosiu?  doh.gif  biggrin.gif

Ir apskritai sandėliavimas užkonservuoja pinigus  schmoll.gif

Na as dazniausiai perku per ispardavimus tokius dalykus einamus, plaukus plaunu kas antra diena, tai gana greitai sueina sampunas, balzamas, muilas, duso zele, dabar jau oda kazkaip kremo reikalauja, o ziema be jo tai ne is vietos ax.gif

Aisku kiekvienas ziuri pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
Nenusipirkau Smilgos veido kremo - nuolaida vilioja, aš jį naudoju ir labai patinka, bet nutariau palaukti algos, nes seno dar lašelis yra blush2.gif
Atsakyti
Buvau siandien Akropoly, norejau nupirkti sau sidabrine grandinele ant rankos, auskarus ir zieda, bet nieko tinkamo neradau, o kas labai patiko tai ir kainavo doh.gif
Atsakyti
Man temos pavadinimas atrodo lyg nepilnas.Turėtų būt "Šiandien NEnusipirkau ir labai gailiuos" cray.gif Nes kiek paskaičius pamačiau,tai arba nenusipirko tik dėlto,kad nerado tinkamo dydžio,spalvos,skonio.. Arba nenusipirko ir gailisi smile.gif
Atsakyti