Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

Nu va, ir aš save pagirsiu: tongue.gif
išmaišėm su šeima Gariūnus, reikėjo apipirkti vaikus mokyklai, o man akis vis badė labai patikęs sijonukas... Didvyriškai nenusipirkau, nes nėra būtinas, o tik labai patiko. Nutariau, kai vėl gausiu papildomų darbų, užsidirbsiu neplanuotų pinigėlių - vat tada ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
Mano biggrin.gif vyras vis sako užsidirbsiu iš šalies tai nusipirksiu sau ka nors, bet viską alui išleidžia, bet šį mėnesį batai suplyšo nepataisomai ir dar nenusipirko blink.gif žiūrėsiu kiek iškentės
O aš pasigirsiu, kad šiandien išvis į parduotuvę nenuėjau, o tai kasdien eidavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 21 rugpjūčio 2006 - 11:27
Šiandien nenusipirkau Lumene veido kremo su spalva, nors kaina buvo viso labo 15Lt thumbup.gif
Atsakyti
o aš sijono nenusirkau bigsmile.gif tikrai reikia juodo, elementaraus, bet 159 LT reikia labiau ax.gif
Atsakyti
Buvau siandien Koslinoje, kosmetikos parduotuveje, jau issirinkau nagu laka, veido kauke, dazomaji balzama, bet akzkaip susilaikiau ir albai dabar to patenkinta thumbup.gif nes visko dar turiu blush2.gif tik nezinau kaip bus rytoj ar poryt, nes reiketu nuvaziuoti i Gariunus, o ten bus tiek pagundu doh.gif bet gal kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
O aš džiaugiuosi, kad jau antrą savaitę nenusiperku celofaninio maišelio pirkiniams susidėt. bigsmile.gif Na, paprastai tai taip ir būna: išvarau į miestą neplanavus užvažiuot į kokią maximą, tai kai užvarau, prisikraunu prekių, kurios netelpa į rankinę, reik pirkt ir maišelį. Nesvarbu, kad tik 30 ar 50 ct. Bet taip 30+15+30+20+50+30 ir susidaro rolleyes.gif O paskiau nėr kur dėt tų maišų, išmest reik doh.gif
Tai va, visas dvi savaites rankinėje ščyriai laikau ir maišelį neplanuotoms išvykoms į parduotuves. Pravertė daug kartų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 13 rugsėjo 2006 - 19:11
Šiandien ieškojau talpios rankinės - neradau, pinigėlių sutaupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varleee @ 2006 10 10, 17:24)
Šiandien ieškojau talpios rankinės - neradau, pinigėlių sutaupiau  biggrin.gif

as siandien irgi galejau daug ko prisipirkti, bet kazkaip susilaikiau thumbup.gif O rankinuko man irgi reikia, susiradau, kuris man labai patinka, bet jo kaina 109lt, kazkaip gaila, bet jauciu teks pirkti, nes daugiau niekur nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varleee @ 2006 10 10, 16:24)
Šiandien ieškojau talpios rankinės - neradau, pinigėlių sutaupiau  biggrin.gif

a ryt, poryt rasi i issileisi biggrin.gif
Atsakyti
Visiskai naujo Next rankinuko unsure.gif Nusipirkau violetini palta ir pamaciau prie jo tinkanti rankinuka, bet susilaikiau, juolab dbr madinga nederinti spalvu smile.gif
Atsakyti
buvau Dorado ir pamačiau nukainotas pipirines po 3 Lt (ankstesnė kaina 9 Lt)
tai norėjau griebti
bet susilaikiau tongue.gif
Atsakyti
o as siandien lekiau po artimiausias parduotuves savo narkotinu ieskoti (saulegrazu) bet vietoj ju parsinesiau pieno, pagalkvojau, kad naudingiau bus blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti