Manes pacios rukymas isvis nevilioja, niekad nerukiau, jokios naudos tai tikrai. Bet va viena diena vyras cia neseniai nustebino: ziuriu vaiksto toks perbales, nervuotas, sakau kas tau yra, tai prisipazino kad meta rukyt. Tai va nuo nauju metu neberuko, vietoj situ pingiu perkasi lektuvelius modeliukus:) Sako taip labiau apsimoka:)))
QUOTE(TetisG @ 2007 02 28, 08:09)
Na, čia ne manipuliacijos žodžiais
Tiesiog norėjau pasakyt, kad didelė tikimybė, kad tai iš konkretaus tyrimo paimti atskiri momentai ir interpretuoti taip, kaip norima, gal net ir keičiant esmę. Deje, bet tai tikrai neretas dalykas.
Nė viename pasisakyme nesakiau, kad rūkyti yra gerai
O metant rūkyti sunkiausia yra kovoti ne su poreikiu, o su įpročiu. O "lomkės" ir panašūs dalykai - labai jau individualu. Vienam gali būti, o kitam ne. Nesakysiu, kad visiškai nėra poreikio - meluočiau. Bet poreikis tikrai nėra pagrindinis dalykas. Būna, kad tam tikrose situacijose nerūkau po kelias dienas. Bent jau pora pirmųjų dienų problemų nekyla. Kartais rūkau kaip garvežys vieną po kitos. Būna situacijų, kai tiesiog negaliu apsieit be cigaretės burnoje, bet... kartais aš tos cigaretės taip ir neužsidegu, o po kokių 10-15 min, ji rūkyti jau nebetinkama tampa, tai ir tenka išmesti.
Žodžiu, pasikartosiu, rūkyme kur kas didesnė problema yra įprotis, o ne poreikis. avt čia ir yra didžiausias skirtumas nuo stipriųų narkotikų.

Nė viename pasisakyme nesakiau, kad rūkyti yra gerai

O metant rūkyti sunkiausia yra kovoti ne su poreikiu, o su įpročiu. O "lomkės" ir panašūs dalykai - labai jau individualu. Vienam gali būti, o kitam ne. Nesakysiu, kad visiškai nėra poreikio - meluočiau. Bet poreikis tikrai nėra pagrindinis dalykas. Būna, kad tam tikrose situacijose nerūkau po kelias dienas. Bent jau pora pirmųjų dienų problemų nekyla. Kartais rūkau kaip garvežys vieną po kitos. Būna situacijų, kai tiesiog negaliu apsieit be cigaretės burnoje, bet... kartais aš tos cigaretės taip ir neužsidegu, o po kokių 10-15 min, ji rūkyti jau nebetinkama tampa, tai ir tenka išmesti.
Žodžiu, pasikartosiu, rūkyme kur kas didesnė problema yra įprotis, o ne poreikis. avt čia ir yra didžiausias skirtumas nuo stipriųų narkotikų.

ash pati rukiau 20 metu po pokeli per diena, nerukau dar tik savaite

dabar pasakyk ar del iprochio ar del poreikio pila prakaitas sukasi galva ir persimushineja shirdis?
jei irodysi, kad del iprochio - begu soske kudinkiams nusipirkt

QUOTE(SuperMutteR @ 2007 03 10, 19:06)

ash pati rukiau 20 metu po pokeli per diena, nerukau dar tik savaite

dabar pasakyk ar del iprochio ar del poreikio pila prakaitas sukasi galva ir persimushineja shirdis?
jei irodysi, kad del iprochio - begu soske kudinkiams nusipirkt

Na, nepasakysiu, kad mano ir tavo pasisakymai vienas kitam prieštarauja.
Tai išties labai individualu (lomkės). Bent jau man "lomkės" baigėsi kažkur po poros savaičių. Pirmas pora dienų nepasireiškia. Palengvina saldainiukai, mėginau pleistrus, atrodo, kad ir jie blogumus sumažina, nors nesu visai tuo tikras. Bet kas tai yra lomkės. Na, pakentėsi 2, gal 3-4 savaites. Ilgiau jos neturėtų užtrukti. Vat tada ir ateina pats blogiausias dalykas - kova su įpročiu. Jau atrodo, kad viskas normaliai, lyg ir susidorojai, tik atsipalaidavai kiek ir žiūrėk jau trauki cigariuką...
Labai nuoširdžiai - stiprybės, sėkmės, ištvermės

maniškis taipogi rūko, ir jau nesitikiu kad kada nors nerūkys
nes nuo tų cigarečių dūmų man jau

Mano vyras rūko tik darbe ,po darbo ar savaitgaliais visai nerūko ir sako, kad netraukia, o darbe negali atsilaikyti nes ten visi rūko
ir taip jau 8 metai.
Norėčiau ,kad visai mestu ,nes planuojam

Norėčiau ,kad visai mestu ,nes planuojam

QUOTE(com @ 2007 04 17, 15:44)
Ar girdejote, kad ruosiasi svelninti istatyma, draudzianti rukyti vieso maitinimo istaigose. Pagal projekta, butu irengiamos kavinese atskiros patalpos rukymui, tik jose nebus aptarnaujama, tokios rukyklos, nu vis ne laukan lekti.
Tikiuosi, kad tos rūkyklos bent jau bus pakankamai izoliuotos. Nors šiaip tai vis tiek būtų žingsnis atgal

as pasigirsiu tuo bus antri metukai,kai nebepypkinu
valio!

QUOTE(TiscaTiara @ 2007 04 20, 00:52)
Šaunuolė.

na, maniskis ruko nerealiai daug, o jei i koki baliu varo tai net du pokelius pasirupina
o kai koset pradeda nakti, tai neimanoma. Kai buvo trim men. isvaziaves i uzsieni, tai neruke, bet negaliu patiket
o Lietuvoj niekaip negali