Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

Aš pati nerūkau, tai bjauru kai kas šalia rūko, bet stengiuosi buti tolerantiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(samone @ 2007 05 06, 23:29)
Aš pati nerūkau, tai bjauru kai kas šalia rūko, bet stengiuosi buti tolerantiška  g.gif

drinks_cheers.gif nei as rukau nei maniskis ruko ir abu nemekstam rukaliu bet viesai to nedemontruojam kaip ir minejo samone stengemes buti tolerantiski. Mes rukantiems sveciams nei namie nai masinoje neleidziame rukyti schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As tai rukiau 8 metus kokius jau. gal daugiau, jei vertinti mazycius parukymus mokykloje...

bet dabar meciau. Aisku dar tik trecias menesis. Tikiuosi nebepradesiu. Buvo visokiu priezasciu del ko. Perskaiciau knyga, kuri kakziek itakojo ta padaryt. Zinoma net buvo keista kad as is viso tokia knyga skaitau. Beto sau pazadejau ir kai kam auksciau wink.gif
Papildyta:
Bet nusistaciau data, pavariau PR kad nuo tos datos metu. Turi zinoti kuo daugiau zmoniu, ypac palaikys tie kurie neruko. Tie kurie ruko stengsis viliot. O tada tvirtu zingsniu pirmyn.

Ir geriausia mesti grupemis. Metem 4 gal. DU mes nerukom, kiti ruko tik kritiniu metu.
Beje kai rukai atrodo kad sunku bus atsisakyti tu rukymo ritualu, kad ir pvz darbe visi susirenka parukyti, i tarsi mini susirinkima. jei dar valdzia ruko tai su jais duma paplesti tai is viso garbe. Bet pamirsama ir sitie susirinkimai.

Atsakyti
Manau rukymas tai kiekvieno zmogaus pasirinkimo teise. Pati parukau susitikusi giminiu ar draugu pobuviuose. Bet man yra slyksciausia kai pamatau mamyte stumiancia vezymeli ir cigarete dantyse....arba teveli einanti pasivaiscioti su vaikeliu vezimelyje ir vienoj rankoj alaus butelys o dantyse cigarete.....na vaizdelis tai nekoks..... schmoll.gif
Atsakyti
Nei vieno neįmanoma priverst mest rūkyt. Maniškis rūkė nuo 10 klasės, aš nuo 11. Bet tik kai jis pats panoro tai ir metė, o aš dar rūkiau kokius 2 metus. Po to ir man atėjo laikas mesti, na ir aš mečiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasirigti ax.gif maniskis ruke, kai dar draugavome.... kai pradejau lauktis pirmagimes - pasake - kai gims vaikelis - mesiu rukyti. g.gif ir mete, nuo tos dienos neberuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau 10 metu neruko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 11, 11:22)
Sveikos, noriu pasirigti  ax.gif  maniskis ruke, kai dar draugavome.... kai pradejau lauktis pirmagimes - pasake - kai gims vaikelis - mesiu rukyti.  g.gif  ir mete, nuo tos dienos neberuko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jau 10 metu neruko  thumbup.gif

Tikrai galima sveikinti tuos kurie turi valios mesti rukyti... thumbup.gif
Atsakyti
Prievarta nieko nepasieksi, bet vat savo valios pastangomis viskas įmanoma, net mesti rūkyti. Gerbiu žmones turinčius geležinę valią. thumbup.gif
Atsakyti
As rukiau gal kokius 6 metus, draugas triskart ilgiau 4u.gif prisizadejom, kad mesim abu todel bus lengviau nes viens kita palaikysim smile.gif bet taip jau gavosi, kad as neberukau, o jis retkarciais gerai padumija doh.gif ir nieko jau nepadarysi jei pats nenori blush2.gif
Atsakyti
o manasis stengiasi nerukyti masinoj,kai kartu vaziuojam thumbup.gif nes puikiai zino,kad man oro tada truksta schmoll.gif tai net keista,kad pries vaziuojant,paruko lauke ir tik tada i masinyte lipa rolleyes.gif nors as to tikrai neprasiau smile.gif
Atsakyti
Aš savo mašinoje neleidžiu niekam rūkyti. Na nemalonus tas kvapas. Bet jeigu pavežėja rūkantis žmogus jokių priekaištų neišsakau, juk čia kiekvieno asmeninis reikalas. rolleyes.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 05 11, 21:03)
o manasis stengiasi nerukyti masinoj,kai kartu vaziuojam thumbup.gif nes puikiai zino,kad man oro tada truksta schmoll.gif tai net keista,kad pries vaziuojant,paruko lauke ir tik tada i masinyte lipa rolleyes.gif nors as to tikrai neprasiau smile.gif

kazkada seniai seniai biggrin.gif kai dar maniskis ruke, tai to niekada nedare namie, masinoje. labai nesmagu, kai rukalu kvapas isigeria namie i baldus, uzuolaidas, o masinoje i apmusalus... doh.gif o pas mus i svecius uzsuke draugai rukyti eina i lauka (gyvename name). thumbup.gif
Atsakyti