mano tai toks neaiskus... nu lyg meta, ir nervinas lyg mestu, bet vistiek slapcia ruko, man nepatinka - nenoriu, kad save zalotu
bet kantrybes pyktis del to irgi neturiu...

istiesu ir mano ir meta ir vel pradeda rukyti po savaites, bet.....man asmeniskai tai netrukdo, nors pati niekada nerukiau
MANO VYRAS NERUKO IR NEBANDE,JUS SPORTOJA
Aš jau nerūkau 3 mėn
o mečiau perskaičius "stebuklingą" knygą
O brangusis tik dabar "bando"...namie nerūko o vat kaip už namų ribų tai nžn....
O knyga kurią perskaičius mečiau VISIŠKAI nesikankindama vadinasi "Easy Way for Women to STOP Smoking" ( lengvas būdas moterims mesti rūkyti)Allen Carr. Aš skaičiau kur skirta moterims bet yra ir tokia " Easy Way to STOP smoking"...Tai va stebuklinga knyga
nesinorėjo rūkyti visiškai...pasikankinau tik kai kankino nemiga kelias naktis (valėsi organizmas) ir viskas
Kas lietuvoj pažiūrėkit knygynuose gal rasit lietuvių kalba...jei vyras tikrai nori mest...tai ši knyga kaip tik jam

O brangusis tik dabar "bando"...namie nerūko o vat kaip už namų ribų tai nžn....
O knyga kurią perskaičius mečiau VISIŠKAI nesikankindama vadinasi "Easy Way for Women to STOP Smoking" ( lengvas būdas moterims mesti rūkyti)Allen Carr. Aš skaičiau kur skirta moterims bet yra ir tokia " Easy Way to STOP smoking"...Tai va stebuklinga knyga

Kas lietuvoj pažiūrėkit knygynuose gal rasit lietuvių kalba...jei vyras tikrai nori mest...tai ši knyga kaip tik jam

mano vyras rūko tik kai turime svečių ar būna daug problemu,man jo toks rūkymas keistas.Aš pati jau senai rūkau ir net nežinau kada mesiu..žinoma dėl to pykstamės,nes jam žiauriai nepatinka rūkančios moterys
Pas mus tai su rukimu keistai gavosi,bandžiau vyra atpratinti,o pati pripratau

Aš tai norėčiau kad vyras mestų,bet kad jis nelabai jau tuo suinteresuotas.Na bet nors po mažiaus gimimo virtuvėje neberūko,nes mane tai nervina kai namai smirdi,o ypač kai jau eini miegoti.Tai tenka rukyti balkone.

QUOTE(Raselita @ 2006 02 27, 15:43)

QUOTE(Getter @ 2006 03 26, 16:30)
Aš jau nerūkau 3 mėn
o mečiau perskaičius "stebuklingą" knygą

Aš nesu užkietėjusi rūkorė, bet susitikusi su rūkančiom draugėm - visada užtraukiu

Mano ex rūkydavo kas 15-20minučių

kaip gerai,kad mes su vyru nerukom

QUOTE(mami-papi @ 2006 04 03, 10:13)
mes abu rukom,taigi problemu irgi nera

Aš nerūkau jau beveik du metus, o maniškis vis bando mesti, tai kramto nikorete 1,5 metų