Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

mano tai toks neaiskus... nu lyg meta, ir nervinas lyg mestu, bet vistiek slapcia ruko, man nepatinka - nenoriu, kad save zalotu sad.gif bet kantrybes pyktis del to irgi neturiu...
Atsakyti
istiesu ir mano ir meta ir vel pradeda rukyti po savaites, bet.....man asmeniskai tai netrukdo, nors pati niekada nerukiau
Atsakyti
MANO VYRAS NERUKO IR NEBANDE,JUS SPORTOJA
Atsakyti
Aš jau nerūkau 3 mėn thumbup.gif o mečiau perskaičius "stebuklingą" knygą bigsmile.gif
O brangusis tik dabar "bando"...namie nerūko o vat kaip už namų ribų tai nžn....

O knyga kurią perskaičius mečiau VISIŠKAI nesikankindama vadinasi "Easy Way for Women to STOP Smoking" ( lengvas būdas moterims mesti rūkyti)Allen Carr. Aš skaičiau kur skirta moterims bet yra ir tokia " Easy Way to STOP smoking"...Tai va stebuklinga knyga thumbup.gif nesinorėjo rūkyti visiškai...pasikankinau tik kai kankino nemiga kelias naktis (valėsi organizmas) ir viskas thumbup.gif
Kas lietuvoj pažiūrėkit knygynuose gal rasit lietuvių kalba...jei vyras tikrai nori mest...tai ši knyga kaip tik jam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 26 kovo 2006 - 15:31
mano vyras rūko tik kai turime svečių ar būna daug problemu,man jo toks rūkymas keistas.Aš pati jau senai rūkau ir net nežinau kada mesiu..žinoma dėl to pykstamės,nes jam žiauriai nepatinka rūkančios moterys
Atsakyti
Pas mus tai su rukimu keistai gavosi,bandžiau vyra atpratinti,o pati pripratau doh.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau kad vyras mestų,bet kad jis nelabai jau tuo suinteresuotas.Na bet nors po mažiaus gimimo virtuvėje neberūko,nes mane tai nervina kai namai smirdi,o ypač kai jau eini miegoti.Tai tenka rukyti balkone. 4u.gif
Atsakyti
maniskis niekad neruke ir neruko as taip pat. ax.gif man sunku butu gyvent su rukanciu vyru. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselita @ 2006 02 27, 15:43)

thumbup.gif tongue.gif
QUOTE(Getter @ 2006 03 26, 16:30)
Aš jau nerūkau 3 mėn  thumbup.gif  o mečiau perskaičius "stebuklingą" knygą  bigsmile.gif

Aš nesu užkietėjusi rūkorė, bet susitikusi su rūkančiom draugėm - visada užtraukiu blush2.gif
Mano ex rūkydavo kas 15-20minučių doh.gif .Aš tikrai neperdedu blink.gif .Šiaip aš daugiau tiek rūkančio žmogaus nepažįstu g.gif Tai irgi viena iš daugelio priežasčių, dėl kurių su juo išsiskyriau
Atsakyti
kaip gerai,kad mes su vyru nerukom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 04 03, 10:13)
kaip gerai,kad mes su vyru nerukom ax.gif

mes abu rukom,taigi problemu irgi nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nerūkau jau beveik du metus, o maniškis vis bando mesti, tai kramto nikorete 1,5 metų thumbup.gif
Atsakyti