Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

nerūkau nei aš, nei vyras. ir svečiams galima rūkyti tik laiptinėje.
Atsakyti

Man tai labai gerai mano vyras neruko visai ir as nerukau tai mums gerai.Tik nemegstu kai sale kas ruko tai siaubas doh.gif doh.gif
Atsakyti
mes abu nerūkantys thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras ruko ir as taip pat.Nors per visa nestuma nerukiau ir kol maitinau,tai galvojau kad nepradesiu rukyti.Bet deja nusivyliau savimi ir savo valios stiprybe doh.gif
Atsakyti

Chriss

Nu jo kas ruko jau numesti tikrai yra labai jau sunku doh.gif doh.gif
Gerai man ,kad neismokau rukyti thumbup.gif thumbup.gif
Bet jeigu turejai stiprybes per nestuma nerukyti tai gal ir numestum kartais dar?? brunette.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduska @ 2006 04 17, 22:07)
Chriss

Nu jo kas ruko jau numesti tikrai yra labai jau sunku doh.gif  doh.gif
Gerai man ,kad neismokau rukyti thumbup.gif  thumbup.gif
Bet jeigu turejai stiprybes per nestuma nerukyti tai gal ir numestum kartais dar??  brunette.gif  brunette.gif

Matai kai per nestuma nerukiau tai kitas reikalas.Zinai kad jokiais budais negalima,nes leliukui galiu pakenkt tai ir nerukiau.O dabar kazkaip,net nezinau kaip,bet nu neiseina nerukyt blush2.gif
Atsakyti
Vyras =kaminas, na o aš =prijaučianti. Rūkiau iki pirmo supykinimo(nėštumo požymiai, o aš maniau, kad tortadienio šventimas kaltas blush2.gif ) daug ir dar daugiau.Dabar tik kai vaikai miega, tyliai ramiai sau vieną surūkenu jei yra noras pasimielaut cigarete blush2.gif
Atsakyti
Na, mes abu smoke.gif , tai problemų nėra. Nors būtų labai gerai, jei mestume... Kol kas nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2004 08 26, 21:09)
O gal, sakau, tiesiog pradek daugiau bambet? Maniskiui veikia - namie ir per atostogas neruko visiskai. O ruke! Tiesa, darbe siek tiek patraukia, ko gero, kas ji ten zino. Bet tik todel, kad ten niekas ta tema nebamba!

Zmonos bambejimas - puikiausias vaistas nuo visu ligu smartass.gif

Mane irgi nervina vyro rukymas, kai draugavom vis užmesdavau del rukymo iš pradžių, paskui nieko nesakiau, (mano šeimoje tevas rūko), kai apsivedem sugalvojo ir mete rukyt, neruke kokius 2 metus, tačiau vel pardejo, nervai duoda savo, sako aš tik po truputi, o tas truputi pasidare dažnai.mane be galo nervina pinigų paleidimas dūmais, ir pastoviai drabužiai smirda, kai gyvenau su tevais tai nieko tokio, o dabar kai nuvažiuoju tai visada grįžtu ir su savo smirdinčiais drabužiais, plaukai, negaliu pakesti. bubmejau savo vyrui dabar kai pradejo rukyt, bet tai gaunasi priešingas variantas kuo daugiau sakau tuo daugiau ruko, paskui jei jis ka nors i ta tema paklausia, saku iš vis nenoriu apie tai kalbet ir nieko nesakau, dabar atseit vel jis meta, nerūkė 4 dienas hihihi.gif na bet realiai netikiu kad mes, o jei taip tai busiu laiminga. darbe neruko tik po darbo.
Atsakyti
mes abu nerukom didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2006 01 25, 23:59)
Pas mane kiek kitokia problema...
Mano draugas (kol kas kartu negyvenam, bet greitu metu jau gyvensim) pradejes su manim draugauti stipriai sumazino cigareciu kieki..Pradzioj draugystej prie mane viena kita surukydavo, veliau nebe - tik cigariles, kaljana... Bet zinau, kad kai manes salia nebuna, tai paruko - maximum 3-4 cigaretes per diena. Nuo manes to neslepia, bet apie tai niekad ir nekalba. Neikad man nesmirdi - parukes kruopsciai rankas nusiplauna, kad nesijaustu kvapo, kad tik man nesmirdetu...
Bet man tai visteik nervina - na kam jam tos 3 cigaretes reikalingos??? Na jeigu mesti, tai visiskai! Jis niekad nebuvo uzkietejes rukorius, bet jau 15 metu taip periodiskai po truputi ruko...Zinoma gali ir kelias dienas isvis nerukyt...Cia lyg kazkoks kvailas psichologinis iprotis...Pvz. ryte ir iki pat pietu jam niekas i burna cigaretes neikistu... O po oetu kartais paruko, bet ne kasdien...O kasdien po cigarete suruko pries miega...Kazkokia nesamone...
Kai bandau apie tai su juo kalbet, tai sako - koks man skirtumas - juk as jo rukancio nematau, masinoj neruko, kad kvapo neprisigertu, niekad man jis nesmirdi, tai ko as cia jaudinuosi ir pykstu...
Kai gerai pasvarstau - is tikro - ko man jaudintis, bet kaip kvaile sirstu ir viskas.
Beje, pazadejo, kad kai gyvensim bute kartu, tai ten cigareciu nebus - nerukys jis nei bute, nei terasoj, nei laiptinej, net ir pries miega nerukys....Tik kartais, prie kompanijos kokia cigarile sutrauks, ar kaljana uzkurs... doh.gif
Ai, jauna ir kvaila esu...negaliu...

Nespausk jo, dziaukis kad tau nesmirda ir tiek. Dziaukis, kad tau nemeluoja. 3-4 cigaretes per diena nera taip blogai, as drausdama ir jas visiskai sugadinau santykius unsure.gif
Atsakyti
Mano irgi ruko, bet kai gims musu lialius, tai prizadejo mesti, nes jis nenori, kad vaikelis uzuostu smirdanti teveli. thumbup.gif
Atsakyti