Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Esi visiskai teisi, diduma zmoniu taip daro ir darytu. Ir as del tos priezasties stengiuosi apsiriboti vien savo seima. Bet dar yra ir darbas, darbo specifika. Trumpai, man kartais tenka, suvesti meno zmones su pasiturinciais. Va tos igimtos savybes man padeda tai daryti. Vel gi, sergu nepagydomu entuziazizmu (entuziazmas ir idotizmas). Na nepernesu, kai aplinkui nelaimingi zmones, ar stumdosi, jauciasi nereikalingais. Neprasoma, tarkim svetimose vestuvese, tampu katalizatoriumi, suvedu zmones, padedu jiems betarpiskai bendrauti. Nesiekdama to, tampu kompatnijos siela. Nors kiekviena karta sau sakau, jokio entuziazizmo gana. Nes vel, naujos pazintys, nauji zmones, kuriuos as savo "kisimusi", noredama sukurti jiems jaukia, palankia atmosfera, prisijaukinu. Jie gi nori ir toliau su manimi-faina moteriske bendrauti, jie nekalti kad man tai jau tampa nasta, nes fiziskai neaprepiu. O del seimos. Seima ir lieka seima, ten investuodamas savo siela, manais gauni net nelaukdamas ir nesitikedamas su kaupu.

Aš vistik jau šiek tiek pramokau nebedalinti savęs visiems. Žinoma, yra dar kur tobulėti.,Darbas mano irgi su zmonemis, bet savęs visiškai neatiduodu kitiems, o norėtų. Kažkaip per laiką atsisijojau žmones, kuriais pasitikiu ir jiems laiko negaila.  O paviršutiniškiems žmonėms nebedalinu savęs (dauguma tokių). Nereiškia, kad visada man taip pavyksta atsiriboti. Visaip būna. Bet va kaip ir sakai, jeigu jau pavargsti, tai kažkas ne taip. O norinčiu tik imti, bet nieko mainais neduoti visada buvo ir bus. O dar ir moka to dėmesio išsireikalauti. 

Neseniai draugė su savo problemomis buvo atlėkusi į namus, kad atsakymų abi paieškotume,  tai 6 valandas šnekėjom ir nepavargau. Nes kai duodi ir gauni mainais, tai nera to nuovargio, atvirkščiai. Ir ne apie buitį kalbėjome. 

Aš turiu  sielos draugų ne tik šeimos narių.  Bet rasti tokius žmones, kai vienas kito sakinį gali pabaigti ir nereikia galvoti ką kalbi, nes supras iš puse zodzio nėra paprasta. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 20 vasario 2019 - 15:22
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 13:35)
nenormalu.
bet ar ji vadino taip? tiksliai, kur citata?

patikėk, ji tai pasakė tik pačios Moontės sakinių kontekste. Iš pačios Moomtės taip nuskambėjo.
Mažiau tu cambalos klausyk, jai visi velniai, nors ji - pats didžiausias
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 13:38)
nu ok, nedingsiu. bet jūs kažkuom sergat...
niekad nesu pabijojusi paprieštaraut kažkam. jei pastebit, ir moontei, ir lutukei ir montevertei - prieštarauju - mes gi mes prieštaraujame postams.
o jūs dirbtinai visos bandot išlaikyti vientinsumą?

vat keista, kad jūs neatrandat nė vienos tiesos, sentencijos, su kuria sutiktumėte  oponentų postuose. tai jau kompleksai.

Moontei taip savimeilę paglostė nenuoširdžios cambalos postas, kai cambala ją vieną kartą neva užgynė, kad Moontė "nebemato" kiek cambala čia šūdo pila.
Kitos normalios narės net pasirinko cambalą ignoruoti, bet tik ne Moonte (šventoji mūsų biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 13:53)
jei tikrai taip rašė, tai liūdna.
nereiškia, kad pritariu visų draugių postams.
o jūs?
tu burbančiai ar savo draugėms pritari?
aš išvis tokia...    niekam nepataikausiu.

bet gal glaiu pateisinti. gal lutukė parašė, paskui pasigailėjo, pasakom daugkam ant karštųjų. žmogus toks jau.
ar visos didžiuojatės savo postais?
pažiūrėkit, Įdomučia apie smurtavimą prieš žmoną dergiasi, o nuo Moontės vis tiek paveiksliuką gauna V proga.
o konkrečiai Lutukės tam postui: ne, nepritariu. ir nemanau, kad galima taip teist per atstumą kitus žmones.
bet gi mes čia visi venas kitą teisiam.

jinai parašė "vistiek taip išeina"
tai tik pasvarstymas, o ne apvarymas konkrečiai konkretaus žmogaus

vat cvambala šita, tai kas dieną apvarinėja konkrečius žmones, jų net nemačiusi, pvz. mano vyrą

kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 15:08)
Mane supranta zmones, kurie sugeba mastyti  mirksiukas.gif Kodel pvz Moteverte suprato ana posta, o cambala su moonte ne? priezastys?ir kodel man turetu kiti kazkokie itarimai, kai man ir taip viskas aisku, kodel.  mirksiukas.gif
o tai seniau nebuvo galima uzsiimti? lotuliukas.gif
saugiai lotuliukas.gif

Bet forume , anot taves, protinga tiktai Menkverte😂.
Realiai tai yra taip, kad toj istorijoj apie Moontes sunu, menkverte tave " suprato" nes Moonte ja kazkada apramino. O sito Menkverte pakest negali.
Va todel tokia tave ir supranta biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 20, 15:24)

vat cvambala šita, tai kas dieną apvarinėja konkrečius žmones, jų net nemačiusi, pvz. mano vyrą

Kaip nemaciau? Maciau - chliupikas paplikes biski.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 20, 15:24)

Moontei taip savimeilę paglostė nenuoširdžios cambalos postas, kai cambala ją vieną kartą neva užgynė,

Beprote tu, argi Moontei reikia ginybos? Ji 9r pati moka apsigint nuo tokiu isperu kaip tu ar tavo lutuke.
Nirs kur tu suprasi, jei lakstot abi su lutuke kaip hienos is temos i tema ir gynat vienas kita.
Jau juokas apie ta kretingos maista skaityt kaip susivarei, tai anoji durnele ir ten dar yave gyna 4u.gif .
Atsakyti
Given444, as manau, kad tu esi peklos kaciarga. Prizadinai mieganti suni ir i "krumus". Na srebk, ka privirei. Jei jau imiesi TEISEJS VAIDMENS, tai iki galo. Dabar likusia dienos puse, bus santikiu aiskinimasis kas ka parase ir kodel...

Uz tat tau bus proga akis pavartyti ir pirsteliu pabaksnoti, kaip SM dalyviai neturi savo asmeninio gyvenimo. As gtikrai nesuprantu, kam to reikejo...

Neveltui yra patarle "Bereikalo nepradek, be garbes nenuleisk". Zinoma, cia kalba eina apie kalavija. Bet siuo atveju, tavo teisiu-kaltu ieskojimas ir nusimuilinimas, garbes TAU tikrai nedaro.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 20, 15:37)
Kaip nemaciau? Maciau - chliupikas paplikes biski.
Papildyta:

Beprote tu, argi Moontei reikia ginybos? Ji 9r pati moka apsigint nuo tokiu isperu kaip tu ar tavo lutuke.
Nirs kur tu suprasi, jei lakstot abi su lutuke kaip hienos is temos i tema ir gynat vienas kita.
Jau juokas apie ta kretingos maista skaityt kaip susivarei, tai anoji durnele ir ten dar yave gyna 4u.gif .

aha, debiloide matei, kaip ir mano baltą arklį (šunį) biggrin.gif kuris realiai juodas, jau sakau tau atvirai, dzebile biggrin.gif

oi kaip reikia, ir tas labai matosi rolleyes.gif
nesusivariau, tai ta durnė susivarė. Nežinau kaip dabar, bet dar 2017 metais tokia mašina su tokiu pavadinimu važinėjo tongue.gif ir ne tik važinėjo, o ir maistą teikė
ĮKERTI, DEBILE?
Papildyta:
tu cvanktbala, įsivaizduoji kokia tu debilių debilė? tu ant niekuo nekaltos kažkokios poros su baltu šuniu jau porą metų pili negatyvą kasdien, neva tai mes. Tu įsivaizduoji, kad tu savo tokiomis mintimis darai žalą tiems žmonėms, pili ant jų negatyvą?
O dar man kažką sakai dėl onko ar rivjeros. Tu esi visiška atsilikėlė, nu dzebių dzebė paskutinė, kuri ir susivarai pati savo karmą. Tu niekada laiminga nebūsi, net kai močia tavo tau rankas atlaisvins. Tu vis gilyn grimsi, beprote tu nelaiminga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 20 vasario 2019 - 15:44
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 20, 15:42)
aha, debiloide matei, kaip ir mano baltą arklį (šunį) biggrin.gif kuris realiai juodas, jau sakau tau atvirai, dzebile biggrin.gif

oi kaip reikia, ir tas labai matosi rolleyes.gif
nesusivariau, tai ta durnė susivarė. Nežinau kaip dabar, bet dar 2017 metais tokia mašina su tokiu pavadinimu važinėjo tongue.gif ir ne tik važinėjo, o ir maistą teikė
ĮKERTI, DEBILE?

=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.

Eiline diena diedas neklauso, kad taip psichuoji?

Sazininga ne durne, ji viska tau argumentavo tavo pacios postais. Durne esi tu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 20, 15:49)
=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.

Eiline diena diedas neklauso, kad taip psichuoji?

Sazininga ne durne, ji viska tau argumentavo tavo pacios postais. Durne esi tu.

durnė jinai, ne tokia kaip tu aišku, bet vistiek durnė.
Koks skirtumas kurių metų aš nuorodą įdėjau? Tai jei įdėsiu dabar sakykime 2000-ųjų metų nuorodą apie Seiąm, tai tas reikš, kad 2019 metais Seimo jau nebėra? biggrin.gif nu ar ne kvailės logika?
bet kai tu pati dzebė, tai kur tau suprast? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 20, 15:52)
durnė jinai, ne tokia kaip tu aišku, bet vistiek durnė.
Koks skirtumas kurių metų aš nuorodą įdėjau? Tai jei įdėsiu dabar sakykime 2000-ųjų metų nuorodą apie Seiąm, tai tas reikš, kad 2019 metais Seimo jau nebėra? biggrin.gif nu ar ne kvailės logika?
bet kai tu pati dzebė, tai kur tau suprast? biggrin.gif

Tu paziurek i save is sono - tau visos durnes, kvailes, kvesos, nes priestarauja tavo pezalams, kuriems tu neturi argumentu.
Apgailetina menkysta Menkaverte esi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 15:08)
cia klaidinga hipoteze  mirksiukas.gif Mane supranta zmones, kurie sugeba mastyti  mirksiukas.gif Kodel pvz Moteverte suprato ana posta, o cambala su moonte ne? priezastys?ir kodel man turetu kiti kazkokie itarimai, kai man ir taip viskas aisku, kodel.  mirksiukas.gif
o tai seniau nebuvo galima uzsiimti? lotuliukas.gif
saugiai lotuliukas.gif

Kas dar be Monteverdes?....
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 20, 11:58)
Tai va kai ja sutiksi ir moralizuok, o ne cia gink ta issigimele.

aš neginu neteisingų dalykų. niekad niekad negyniau.
aš esu prieš ir reiškiu pastabas tik prieš jūsų visų bendrą nuostatą - pravardžiuotis visoms viena iš kitos...o, tu sudegusio teatro aktorė, tu šliundrinnkė...tu cvamblainnkė...dar visokie "izmai".
aš reiškiu savo pažiūras.
taip, įkąsti, pašiepti mėgstu.
bet man svetimas jūsų ėdimasis.
ironijos, sarkazmo, gal net cinizmo aš turiu. bet niekad žmogaus taip kaip tu, montevertė, moontė ar kt nevadinsiu suka, kauše, vėpla, davatka-šliundra, utėle ir tt.
jei jūs nebranginate savęs visai....ir jums tai tik neva "online" žaidimai...ir jūs neva tap neužsiteršiate...(nes pabėžiate čia tik forumas, tik ofrumas, nors kėpsot čia per dienas, ir žodynas visų stačiai kragaliojasi į visas puses...)

tai dievaži...dar ne tomis vibracijomis vibruojate.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 12:15)
Sunu reiktu aukleti, kad ne namo neparsivesk merginu, su kuriom nesiruosi zenytis, o is vis neturek tokiu , kurk santykius is kart rimtus, neskaudink ir nedauzyk merginu sirdziu.

Su šituo postu irgi sutinku. 4u.gif
aš atmenu tą diskusiją, tik vskas įvilkta į tokius aštrius žodžius, visi tie jūsų šaršalai tarp cambalos, tavęs, moontės įpintos į tokią nemeilės ir "hate'o atmosferą, kad ir nepajėgiat susikalbėti.

netikiu, kad Moontė būtų norėjusi perduoti savo sūnui tokį požiūrį į moteris. pati yra sveika moeris, nustatanti vyrams sveikas ribas ir gana dvasingas žmogus, darantis gera ne vien saviems. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2019 - 16:46
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 16:39)
aš neginu neteisingų dalykų. niekad niekad negyniau.
aš esu prieš ir reiškiu pastabas tik prieš jūsų visų bendrą nuostatą - pravardžiuotis visoms viena iš kitos...o, tu sudegusio teatro aktorė, tu šliundrinnkė...tu cvamblainnkė...dar visokie "izmai".
aš reiškiu savo pažiūras.
taip, įkąsti, pašiepti mėgstu.
bet man svetimas jūsų ėdimasis.
ironijos, sarkazmo, gal net cinizmo aš turiu. bet niekad žmogaus taip kaip tu, montevertė, moontė ar kt nevadinsiu suka, kauše, vėpla, davatka-šliundra, utėle  ir tt.
jei jūs nebranginate savęs visai....ir jums tai tik neva "online" žaidimai...ir jūs neva tap neužisteršiate...(nes pabėžiate čia tik forumas, tik ofrumas, nors kėpsot čia per dienas, ir žodynas visų stačiai kragaliojasi į visas puses...)

tai dievaži...dar ne tomis vibracijomis vibruojate....  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O jazau jazau, pavadino davatka - sliundra. Tai tokia ir yra, nes supuves vidus pas tavo draugyte.
Gal ka pvz daugiau zeidzia tavo ubuntes pastovus varymas ant nariu - nu visos bukos, gluses, neeina niekam nieko suvokti ir pan. Ir tai raso tokiom narem kaip Asaka, is Sviesos, kurios isvis neprasivardziuoja ir labai mandagios. Tai kaip cia?
O dar motetis vadinti paleistuvemis, nes jos vartoja kt( net del ligu), kompleksuotomis , nes jos dazosi plaukus, naudoja makiazo priemones ir tvarkosi nagus. Ai, dar alkoholikemis ir narkomanemis...

O tau nesimato, kad forume dienu dienas sedi tavo lutuke ir nusipeza pastoviai. Kada ji vaikus priziuri, uzsiima su jais?

Vibruok tu savosiomis vibracijomis su ta trenkta pusin, bet objektyvumo neprarask.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 16:46)

Su šituo postu irgi sutinku. 4u.gif

Nu ja ja, kaipgi, reikia aukleti sunus. O jau dukru nereikia? Dukros vaikinams sirdies sudauzyt negali? Myletis nori kaip ir bernai.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 20, 13:20)
Aš vistik jau šiek tiek pramokau nebedalinti savęs visiems.

ot naujiena. welcome back to total indifference and life for self-pleasure.
kuo skiriesi nuo nnnnnn šimtų kitų, kurie aria ir gyvena ir mėgaujasi tik dėl savęs (10-15 savo giminių)?
paskui sakome, kad pasaulis ne tokia jau draugiška vieta. rolleyes.gif
(kad žmonės nelaimingi, vieni, žudosi)
kad gatvėje rankos mums nėra kas ištiesia?
kad kritom, o kažkas nuėjo ir praėjo?
aš vis dar idealistė.
noriu, kad visi būtų broliai seserys. wub.gif
kad būtų heaven on earth. wub.gif
man ne tas pats, kad mano šeimai gerai, o toliau nuo mano nosies nusispjaut, nors ir tvanas.

p.s. žinau, kad altruistai - didž egoistai, bet geriau taip, nei pilni autobusai ir maišnos abejingų kitiems zombių.

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 20, 13:24)

kaip tau?

be komentarų. pusę jos postų praignoruoju...
beje, Moontė, taip pat. kaip pro rėtį.
todėl man keista, kad Moontė geba praignoruoti cambalos, burbančios ir žkb kaimo lygio dergimąsi, bet PAKIBUSI (neabejinga) ant neva "aukštesnio lygio" Lutukės ar Įdomučios pasaulėžiūros skylių.

tau irgi senaaaaai senai laikas ignoruot cambalą, bet tu tik mėgaujiesi tuo. iš žaidimo virto addiction? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2019 - 16:59