Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Given, nesupratai apie ka rase, o komentuoji.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 16:46)
tik vskas įvilkta į tokius aštrius žodžius, visi tie jūsų šaršalai tarp cambalos, tavęs, moontės įpintos į tokią nemeilės ir "hate'o atmosferą, kad ir nepajėgiat susikalbėti.

Aik aik. Cia pora menesiu atgal man lutuke forume raso, kad as jai patinku, nors varau ant jos ir jin zino uz ka, kad as nemegstu melo ir taip noriu apsaugot pati save ar kazka ( nesupratau to briedo), kad pas mane sirdis mylinti, didele😂😂😂, kad jei mes abi susitiktumem, tai as su ja visai kitaip bendrauciau.
Nu zodziu pezalai. As negerbiu tokiu dviveidziu zmoniu kaip tavo ubunte. Va koks smurtaujantis pries exe buvo idomuc, man visiskai pofig, bet tai nesupuves ir nedviveidis zmogus. O ta???
Apie ka su ja kalbet? Visi gi neisgalintys suvokti, isskyrus Montverte.
Nepasimokino ji os savo senu nicu nieko. Kaip ji raso, jai reikalingas forumas bendraut. Tai ok, dingo ji Sani nicu, tapo ubuntu, tai ko nebendravo normaliai? Ismete ja pusmeviui, atvare ir pirmoj temoj kur kazka komentavo truexui pradejo vel varyt ant moteru.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 16:58)
beje, Moontė, taip pat. kaip pro rėtį.
todėl man keista, kad Moontė geba praignoruoti cambalos, burbančios ir žkb kaimo lygio dergimąsi, bet PAKIBUSI (neabejinga) ant neva "aukštesnio lygio" Lutukės ar Įdomučios pasaulėžiūros skylių.

tau irgi senaaaaai senai laikas ignoruot cambalą, bet tu tik mėgaujiesi tuo. iš žaidimo virto addiction?  unsure.gif

Ania? Eik i dienos aktualijas, paziurek kaip tavo vegane dergiasi is normaliu nariu.

Zinai scenariju? Tuoj pradingsi is cia, nes klausimai tau nepatogus, nelabai sugebesi islikt objektyvi. Tai kad kiskis savo liutuke i viena vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 20 vasario 2019 - 17:09
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 20, 15:59)
Kas dar be Monteverdes?....

Monteverte mirksiukas.gif
o koks skirtumas kas dar ? jei burys buku, tai ka man dabar daryti? skaiciuot kaip visciukus protingus? biggrin.gif protingi supranta, ne visi komentuoja, kiti matau like paspaudzia, kiti is vis tik skaito, visokie cia zmones lankosi, kiti i pm paraso mirksiukas.gif . As zinok apklausu nedarau, kas kaip ka supranta gyvenime, cia man del to nei silta, nei salta, as zinau, ka rasau ir ka turiu omeny, o zmones kaip visada viska suvokia pagal savo sugedimo laipsni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 vasario 2019 - 17:26
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 17:09)
Monteverte mirksiukas.gif
o koks skirtumas kas dar ? jie burys buku tai ka man dabar daryti, skaiciuot kaip visciukus, protingi supranta.  Nezinau as zinok apklausu nedarau, kas kaip ka suprant agyvenime, cia man del to nei silta, nei salta, as zinau, ka rasau ir ka turiu omeny, o zmones kaip visada viska suvokia pagal savo sugedimo laipsni

Nu nu, given, ka tu i tai? Juk tik monteverde, daugiau burys buku.
Atsakyti
...........

Kokia tu nustabi, ir jokios savikritikos... (toucher-atsakomasis - fechtavimo terminas).

Bet ka tu islosei, pasiekei, vel ardydama sasus?
Ar nepastebejai, kad tos dvi SM pagerintos tik viena kita supranta? Ar anto taves, diduma forumu nariu pagiezingi?
Tau nekyla elementarus kalusimas, KODEL? Kodel kur pasisuka tie du asmenys, kyla sarsalas?

Ar sugebejai isaiskinti, kad ir tai paciai Lutukei, kad jos elgesys yra amoralus, kad is vienos frazes sugebejo prilipinti antipatiskos forumo dalyves vaikui kurvinyko etikete? Juk visi suprantam, kad siuo atveju jai pofig mano sunus, tikslas buvo izeisti oponenta-mane. O kai pasieke norima ir desninga rezultata, piktinamasi, kad zmogus isizeide. Na nepatinku as, OK, koneveik mane, kas trukdo, prie ko cia vaikas?

Ar tarkim, tavo baisiai "mylimai" cambalai, isaiskinai kaip jai dera SM tarpusavyje bendrauti? Kodel priekaistaujama man, kad neva as turiu tarmdyti suagusi zmogu... O tu, ar gali sutramdyti Lutuke, MOteverte... Abejoju, nes itakoti galima tik ta, kuris turi SAZINE, kritini mastyma.

Atsirado proga parodyti kokia tu nuostabi?
Tuomet as tau uzduosiu klausima. Ar tikrai nuostabi, jei tik tokiam fone matosi tas tavo nuostabumas? Ar tikrai tai nuostabu, jei reikia vel sukelti sarsala, kurio metu PROGNOZUOJAMAI BUS IZEIDINEJAMI ZMONES? Sakai as sustapatinau, neva praradau lygi? O tu, koks tavo lygis, jei ziuresime siame kontekste?

Negi nesupratai, kad svaria niekada nebusi bendraudama su tokiu kontingentu kaip Lutuke ir Monteverte.
Pakartosiu Motekristos klausima ir tau. Kas apart TAVES, MONTEVERTES supranta Lutuke-Ubuntu-Sani? Kuo baigiasi diskusija, nesvarbu apie ka, jei preistaraujama Lutukes ir Montevertes nuomonei? Vertink, bet koki SM nari oponuojanti joms. paradoksas visos diskusijos baigiasi vienodai, NEGATYVU.

Mums visiem reikia dirbti su savimi. Visiem.
O jei negali nieko padaryti, tik parasyti kokia tu nuostabi ir pabaKsnoti i kitu ydas, tai gal NEZADINK MIeGANTI SUNI, nes jis ikas ir tau, kad ir tokiu pavidalu, kaip mano dabartinis postas. Ir pamatysi save ne tokia nusotabia ir pukuota.

Rasau be jokios pagiezos, noro iskasti ir t.t.
SAziningai, man jau ikyrejo sliundravimas tariamo "kurvinyko" tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 vasario 2019 - 17:29

Su šituo postu irgi sutinku. 4u.gif
aš atmenu tą diskusiją, tik vskas įvilkta į tokius aštrius žodžius, visi tie jūsų šaršalai tarp cambalos, tavęs, moontės įpintos į tokią nemeilės ir "hate'o atmosferą, kad ir nepajėgiat susikalbėti.

netikiu, kad Moontė būtų norėjusi perduoti savo sūnui tokį požiūrį į moteris. pati yra sveika moeris, nustatanti vyrams sveikas ribas ir gana dvasingas žmogus, darantis gera ne vien saviems. 4u.gif

Atleisk, bet jau priekaistai ne man, as jau senai blokavau tiek cambala, tiek Moonte, ir jau su jom senai nebendrauju, nei ju postui neskaitau mirksiukas.gif Tai geriau tu su jom apie mane nebendrauk, jei tokios emocijoms kyla del to biggrin.gif

O zodzius, taip as megstu kartais astrius, kad patrodyti geriau situacija, jei ji astri, sita buvo susijusi su vaiku aukklejimu ir man pasirode labai labai neteisinga vaiku atzvilgiu, todel ir pasirinkau tokius zodzius, ir viska is kart vietoje paaiskinau, taigi pasirinkti nesuprasti gali kas nori , cia jau ne mano atsakomybe.
Kai paskaitai Biblija ten irgi nesilkiniai zodziai, kartais tokiu reikia, kaip Kristus snekejo skaitei? svarbu, kad butu tiesa sakoma ir teisingi zodziai tinkamoje vietoje.

Siaip ji ten rase apie savo vyra, ne save, kad jis taip sunu mokino,, bet nepasake, kad tai neteisingas poziuris, taigi nezinau, as ne tiek gilinausi i ju konkrecia seima, kas ka ten galvoja ar daro, o snekejau apie grynai auklejimo momenta, ka reiskai toks pasakymas jaunam zmogui konkreciai, be blizguciu. Vat butent tada ir buvo pasirinkti tokie zodziai,kad jei tevas ar mama vaika mokina siataip elgtis, tai kaip jie i ji ziuri ir ko moko?

Atleisk, bet daugiau nei apie Moonte , nei apie cambala nenoriu sneketi, man tos moterys nei sveikos atrodo, nei samoningos, tai daugiau gal nebeteskim tu neidomiu ir atsibodusiu kalbu?
Atsakyti

ot naujiena. welcome back to total indifference and life for self-pleasure.
kuo skiriesi nuo nnnnnn šimtų kitų, kurie aria ir gyvena ir mėgaujasi tik dėl savęs (10-15 savo giminių)?
paskui sakome, kad pasaulis ne tokia jau draugiška vieta. rolleyes.gif
(kad žmonės nelaimingi, vieni, žudosi)
kad gatvėje rankos mums nėra kas ištiesia?
kad kritom, o kažkas nuėjo ir praėjo?
aš vis dar idealistė.
noriu, kad visi būtų broliai seserys. wub.gif
kad būtų heaven on earth. wub.gif
man ne tas pats, kad mano šeimai gerai, o toliau nuo mano nosies nusispjaut, nors ir tvanas.

p.s. žinau, kad altruistai - didž egoistai, bet geriau taip, nei pilni autobusai ir maišnos abejingų kitiems zombių.

Toks jausmas, kad sita komentara parasei neskaicius Nuolat teksto.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 20, 15:57)
Tu paziurek i save is sono - tau visos durnes, kvailes, kvesos, nes priestarauja tavo  pezalams, kuriems tu neturi argumentu.
Apgailetina menkysta Menkaverte esi.

tu menkysta, net neatsiprašysi tos šeimos, kurią taip dergi?
Papildyta:
be komentarų. pusę jos postų praignoruoju...
beje, Moontė, taip pat. kaip pro rėtį.
todėl man keista, kad Moontė geba praignoruoti cambalos, burbančios ir žkb kaimo lygio dergimąsi, bet PAKIBUSI (neabejinga) ant neva "aukštesnio lygio" Lutukės ar Įdomučios pasaulėžiūros skylių.

tau irgi senaaaaai senai laikas ignoruot cambalą, bet tu tik mėgaujiesi tuo. iš žaidimo virto addiction?  unsure.gif

tai va, Moonte labai apsimetėlė yra, todėl jos niekada negerbsiu, nebent visų atsiprašys už savo tokį elgesį.

Ignoravimas jai nepadeda, ją reikia bausti kitaip.
Burbė, Lutuke ją nuoširdžiai ignoravo, o ji vistiek atsisėdus ir varo ant jos. Reikia tokį žmogų vieną dieną užkimšti, tai Visatos šiukšlė...
Atsakyti
ot naujiena. welcome back to total indifference and life for self-pleasure.
kuo skiriesi nuo nnnnnn šimtų kitų, kurie aria ir gyvena ir mėgaujasi tik dėl savęs (10-15 savo giminių)?
paskui sakome, kad pasaulis ne tokia jau draugiška vieta. rolleyes.gif
(kad žmonės nelaimingi, vieni, žudosi)
kad gatvėje rankos mums nėra kas ištiesia?
kad kritom, o kažkas nuėjo ir praėjo?
aš vis dar idealistė.
noriu, kad visi būtų broliai seserys. wub.gif
kad būtų heaven on earth. wub.gif
man ne tas pats, kad mano šeimai gerai, o toliau nuo mano nosies nusispjaut, nors ir tvanas.

idomios mintys, jei atmetus Nuolat posta, nes jis buvo visai ne apie tai.

Taigi, kaip tu isisvaizduoji ta idealu gyevnima zemeje, koks jis turetu buti anot taves?

As , matau, daug probemu siame pasaulyje, bet to ignoravimo ir abiejingumo nematau kazkaip daug, tik paprasyk pagalbos, tikrai butys zmoniu puola padeti, tik klausimas ar mes mokam padeti?

Didziausia beda matau, tai zmoniu nesamoningumas, netobulejimas, degradavimas ir paskendimas savo neigiamuose jausmuose, ir kaip gali tokiam zmogui padeti? Ju paciu santykis su svaim blogas, ne kitu santykis su jais. Dievas mums dave laisva valia, net valia degraduoti. Ar imanoma padeti zmogui, jei jis neori , nepriima pagalbos?

Man labai patiko vienas pasakojimas apie Afrikos kazkokia genti, nezinau, aisku, kiek tai tiesa, nes ten nebuvau, bet atrodo labai idomiai ir graziai.
Sakoma,kad tenai, pries pradedama vaikeli moteris iseina pamedituoti ir medituoja tol ,kol isgirsta savo vaikelio daina, ja dainuoja paskui vyrui ir pradeda vaikeli, dainuoja ta daina nestumo metu, jam gimus, augant ir jei zmogus kazka nusikalsta, padaro negerai susirenka visas kaimas ir dainuoja jam ta daina, ir dar pasakoja koks jis geras, nes jie tiki, kad zmogus tik prarado rysi su savuoju as, jei elgesi negerai ir jam reikia padeti rasti ta rysi...ci amatau realia pagalba...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 20, 17:13)
Ar nepastebejai, kad tos dvi SM pagerintos tik viena kita supranta? Ar anto taves, diduma forumu nariu pagiezingi?

Pakartosiu Motekristos klausima ir tau. Kas apart TAVES, MONTEVERTES supranta Lutuke-Ubuntu-Sani?

visi normalūs, protingi, susitvardantys ir sveikos psichikos žmonės turi suprasti kiekvieno nario postus.
Nesvarbu ar pyksties ir kiek pyksties, bet turi suprasti lietuviškai (net jei su klaidomis) parašytą tekstą.
O jei jau nesupranta kas nors - tai problema tik juose.

Ir tikrai taip, labai daug žmonių kvailų ir pagiežingų. Tą puikiausiai atskleidė Mergaiiiitės istorija.
Vat būtent, eina žmonės sau gatve, atrodo, kad žmonės kaip žmonės, bet dažno galvoje psichotropinės kaldrytės, o kas tos istorijos nežino, tai gal kitokios kaldrytės, kas ten juos žino. Pakalbinus sužinotum.

Baisu, kai žmonės dar netgi didžiuojasi praktiškai to, kad nesupranta kito žmogaus postų. Slėptumėtės jau po lapais, apsimestumėt, kad bent suprantat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 17:39)
Sakoma,kad tenai, pries pradedama vaikeli moteris iseina pamedituoti ir medituoja tol ,kol isgirsta savo vaikelio daina, ja dainuoja paskui vyrui ir pradeda vaikeli,

Rimtai esi paplaukus. Manai, kad Afrikoje vyrai irgi gauna tik karta i menesi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 20, 17:39)
Baisu, kai žmonės dar netgi didžiuojasi praktiškai to, kad nesupranta kito žmogaus postų. Slėptumėtės jau po lapais, apsimestumėt, kad bent suprantat mirksiukas.gif

lotuliukas.gif nu jo, as jau bent nekomentuociau, ko nesuprantu arba po pirmo pataisymo, paskaymo,kad as ne taip supratau, tikrai neirodineju zmonem, kad ne va vis tiek tu sakei taip ir taip vadinasi gyveni ir viskas lotuliukas.gif kazkokia sizofrenija biggrin.gif Man irodineja kaip as gyvenu biggrin.gif

O pykcio pagiezos tikrai labai daug, gyvenime tai negali matoma isakyti visko pazystamiem zmonem, tai va cia gali biggrin.gif

Be to cia tik forumas, nori skaitai nori ne, nori skaitai visus postus, nori ne. Va buvo labai sauni moteris Rene pradzioje isejo, kai atsirado kelios nepiktosios, Virga, irgi dar apsilankydavo nebesimato...netempia cia ilgai kai kurie, kurie ta supratima turi....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 20, 17:44)
Rimtai esi paplaukus. Manai, kad Afrikoje vyrai irgi gauna tik karta i menesi?

yra cia koks akiu klapsejimo emoji? biggrin.gif nes nelabai lieka ka paskayti po tokiais postais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 vasario 2019 - 17:47