QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 20, 22:15)
Man šiaip klausimas iškilo. Toms, kurios turi antras puses ilgą laiką - jums kadanors iškilo realiai santykiuose problema ar klausimas "duoti - neduoti" savo vyrui? Nes aš tą Idomucia keliamą klausimą tik teoriškai suprantu. Yra buvę, kad nori, bet nėra galimybių. Yra buvę, kad nė vienas nenori. Nelabai aš suprantu, kur čia problema keliama... Aišku, gal mano vyras nėra tas, kuris tiesiog lipa bet kaip ir bet kokiomis aplinkybėmis. Nu ir nereikalauja, kad aš sėmkes valgyčiau proceso metu ir "per daug neįsijausčiau". Bet aš abejoju, ar daug tokių, kurie taip daro 

pritariu jusu pamastymam, man irgi sita jo filosofija visiskai nesuvokiama, galima pajuokauti su juo, bet jeigu rimtai snekant, tai kazkokia absurdiska filosofija...

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 20, 22:03)
Viskas paprasta - gyvena tie, kurie kalba viena kalba. Nesvarbu, kuria, svarbu sutampa.
O jei vienas rupesti kitu isreiskia konstruktyviu zmogisku aiskinimusi, o antram rupestis lygu emociju purslai, tai ir nesusikalba.
O jei vienas rupesti kitu isreiskia konstruktyviu zmogisku aiskinimusi, o antram rupestis lygu emociju purslai, tai ir nesusikalba.
pora arba tobuleja kartu, kuria, tobulina santykius, arba degraduoja kartu, jei to nesugeba, kai kurie suspeja issiskirti ir nenusidegraduoja iki visiskos bedugnes...