QUOTE(given444 @ 2019 02 27, 14:57)
Rašydama kalbėjau apie atsižvelgimą į vaiko poreikius.
Špokas nesvarbu, svarbu metodai.
aš pati, pvz, buvau maitinama kas 4 val (tie tobulieji laikrodžiai) ir praklykiau visą kūdikystę, todėl ir paskui tokia nerami buvau. Spokas buvo dievas (mano seneliams/tėvams) ir taškas.
Mano antram vaiku Spokas gal ir būtų tikęs, o pirmajam mano - ne.
Man netiko išvis.
Kodėl ta given toka nerami? rėkia ir rėkia.
košmaringa tėvams mano kūdikystė buvo.
prie to pačio palyginimui rašiau, (
nes labai akcentavot vyro moters meilę ir kaip jiems apsikaaabinti gera gera gera gera gera ir nuoat nuolat nuolat[B]), o tai mažam kūdikėliui negerai ir nesinori, ypač naktį, yač kokam 1- metinukui?
Makes sense.
Given444, pastoviai islendi kaip Pylipas is kanapiu...
Na siaip, objektyviai, paklausk saves, kodel tos moteriskes taip akcentavo?
O todcel, kad tavo mylimas buldozeris, eianatis ir minantis be skrupulu kitu oponenciu patirtys, rase, kad visatos centras yra vaikas... I viena krastutinuma atsakoma kitu. Tai labai paprasta ir desninga.
Pati labai, labai nustebsi, bet diduma cia esanciu moteru sugebejo sukurti harmoningas seimas, kuriose patenkinami visu seimos nariu poreikiai, tiek fiziniai tiek dvasiniai.
O si diskusija, jei ka, prasidejo nuo to, kad vel gi tavo didziai gerbiama ir palaikoma Lutuke, tavo pastoviai palei plauka glostoma, vyrui savo seimos gyvenime skire KAMPININKO DALIA. Avaziuoja toks bankomatas savaitgali, kuris net negali su zmona nakti praleisti...
QUOTE(given444 @ 2019 02 27, 16:08)
kodėl Moonte pvz nepersituokia?
Todel kad man kaip zmogui, santuoka-biurokratinis veiksmas nera vertybe. BEt kas tai turi bendro su diskutuojamu klausimu?