Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As kalbu apie krastutinumus. Mane bais sunervino lutuke del to, kad abu vaikus pasikabinus po papais, diedą palieka bbž kurioj vietoj, nes net jam pasirodant, kaip jaunam menuliyi, ana puola gult i vaiku lovas, kad tik su savą diedu gulet nereiketu.
Gi cia krastutinumas. Juodas.
Kaip man pagailo jos vyro, tai negaliu. Nors imk ir priglausk sau prie krutinės jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 27, 16:15)
Nors imk ir priglausk sau prie krutinės jį  biggrin.gif

Gudri moteriske esi...

Bet is ties, labai nemenka tikimybe, kad anos vyras priglus prie svetimos krutines, nes nuosavos zmonos krutine priklauso tik vaikam.

Galit pikti, nepritarti, bet va tas apsiribojimas "vistos pereksles vaidmenyje" seimai tikrai neindauda. O paskui, kai vyras nueina i kaire, prsideda demoagogija. Is serijos - As sventa karve, pasisventusi MUSU VAIKAM, o tau tik vienas galvoje, istvirkeli.

Tik man kyla klausimas, ar tikrai tas vyras jau toks istvirkes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 vasario 2019 - 16:26
As taip pagalvoju - isizeisciau nejuokais ir pati paduociau skyryboms, jei mana dieds taip lakstytu nuo manes naktimis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 vasario 2019 - 16:39
knarkimą žiūriu vėl pamiršot...
kaip jums būdinga rolleyes.gif

nu ne visos, įsikalkit sau į galvą, ne visos su knarkaliais gali miegoti viename kambaryje, kur jau ten vienoje lovoje
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 27, 16:39)
As taip pagalvoju -   isizeisciau nejuokais ir pati paduociau skyryboms,   jei mana dieds taip lakstytu nuo manes naktimis

Isties, zmonai nepilnavertiskumo kompleksas tikrai turetu issivystyti, jei vyras lakstytu nuo jos "priekabiu".

Bet jei neklystu, jos vyras yra istremtas is miegamojo, nes ji neturi poreikio su juo miegoti.
O jei atsiminti, pacia diskusijos pradzia, kaip ji irodinejo Is sviesos, tai GERA zmona is ryto turi vyra sutikti visam "parade", suprask, su sukuosena, koviniu issidazymu ir t.t.***************

Del knarkimo, kuri primine amzinoji Lutukes sunadvokate...
Turiu labai didele patirti gyvenant su knarkianciais zmonemis, knarke abu tevai, vyras, sunus, suo ir tas knarkia... Taigi, niekada nebuvo taip, kad knarktu istista nakti, ar kad knarktu kiekviena nakti.

O su mama, tai isvis juokinga. Kai sveciuosjuosi jos namuose, jei ji neknarkia, tai as keliuosi pasiziureti, ar viskas jai gerai. Taigi, man didesne problema ne knarkimas, o kad neknarkia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 vasario 2019 - 17:04
QUOTE(Moonte @ 2019 02 27, 17:03)
Del knarkimo, kuri primine amzinoji Lutukes sunadvokate...
Turiu labai didele patirti gyvenant su knarkianciais zmonemis, knarke abu tevai, vyras, sunus, suo ir tas knarkia... Taigi, niekada nebuvo taip, kad knarktu istista nakti, ar kad knarktu kiekviena nakti.

O su mama, tai isvis juokinga. Kai sveciuosjuosi jos namuose, jei ji neknarkia, tai as keliuosi pasiziureti, ar viskas jai gerai. Taigi, man didesne problema ne knarkimas, o kad neknarkia.

nu tai čia tau, ir klausykis nesveikos "muzikos", jei tau gera biggrin.gif
šiaip žmonės stengiasi dėl sveikatos ir stengiasi atsikratyti to knarkimo normaliu atveju ax.gif
žinoma, jei Lutukės vyras grįžta tik savaitgaliais, tai ir mityba turbūt jo negeriausia, niekas kasdien šviežiai gal nepagamina, tai suprantama.
Bet ar pas visus toks režimas? rolleyes.gif Tu bent jau slėptumeis ir tylėtum. Dar nemačiau tokio durniaus, kuris knarkimą vos ne ant pjedestalo iškeltų biggrin.gif
Atsakyti
O del to knarkimo ir neva "nedavimo" iki vestuviu, glima isvystyti tokia minti.

Kad permiegoti pries vestuves net butina, kad zinotum, kad isrinktasis knarkia, jei knarkimas yra tokia baisi nuodeme. Idomu, kaip tie baisiai neva normalus, gyventu vieno kambario bute? Skyrybos, ne kitaip. Ar knarkianti i laiptine miegoti varytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 27, 16:58)
knarkimą žiūriu vėl pamiršot...
kaip jums būdinga rolleyes.gif

nu ne visos, įsikalkit sau į galvą, ne visos su knarkaliais gali miegoti viename kambaryje, kur jau ten vienoje lovoje

Pasikartosiu - kadangi nesu silpnos nervu sistemos, tai man knarkimas nera svieto pabaiga
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 27, 17:19)
O del to knarkimo ir neva "nedavimo" iki vestuviu, glima isvystyti tokia minti.

Kad permiegoti pries vestuves net butina, kad zinotum, kad isrinktasis knarkia, jei knarkimas yra tokia baisi nuodeme. Idomu, kaip tie baisiai neva normalus, gyventu vieno kambario bute? Skyrybos, ne kitaip. Ar knarkianti i laiptine miegoti varytu  unsure.gif

tai gydoma, gudruole biggrin.gif
Atsakyti

tai gydoma, gudruole biggrin.gif

Prašom plačiau, sudomino. 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 27, 18:04)
Prašom plačiau, sudomino. </p>

Cia pas mus tik dvi pagerintos, neva gudrios teoretikes, bet is esmes praktikoje...
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 27, 18:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72367659" data-time="1551283297"><div><p>tai gydoma, gudruole vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prašom plačiau, sudomino. </p>

lietuvių kalba https://www.google.l...160.IsJ2Re4olNI

užsienio kalba rastum dar daugiau
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 27, 18:14)
Cia pas mus tik dvi pagerintos, neva gudrios teoretikes, bet is esmes praktikoje...

ai, tai čia dabar madinga praktijoje ligų bagažą turėti kaip pati, o ne jų neturėti? arba būti bent jau jas išsigydžius?
nu taip, nepraktiška tada aš biggrin.gif
Atsakyti